boomhut bed slapen in een huisje Kris zomerzoen

Boomhutbed Stapelbed | 9 geweldige tips van Zomerzoen

Boomhutbed Stapelbed

Slapen in een boomhutbed stapelbed dat is echt waar je als kindje alleen maar van kunt dromen. Heerlijke bedden waar je met 2 of 3 kindjes in kunt slapen. Wij hebben 11 heerlijke slaapbedden voor jou op een rijtje gezet. Bekijk de collectie boomhutbed stapelbed hier op onze website. Klik hier.

boomhut bed slapen in een huisje Kris zomerzoen

bed Maud Zomerzoen boomhut

boomhutbed Daan Zomerzoen

Laatst was het vakantietijd. Zo heerlijk vind ik dat als de kids een paar dagen niet naar school hoeven. Je herkent het vast wel. ’s Morgens ontbijten, kleren klaarliggen, fruit schoonmaken, broodtrommeltjes vullen met lekkers. Je maakt me echt gelukkig met een paar dagen vakantie. Een jongetje uit de buurt kwam vanmorgen spontaan even binnenwaaien en de mannen gingen naar boven om op de kamer van mijn zoon te spelen. Ik was de was aan het opvouwen en hoorde het buurjongetje vragen: “mag ik vanavond in jouw boomhutbed stapelbed slapen, dan kan ik ook in de klas zeggen dat ik in een heel vet bed geslapen heb”?

Schattig dat buurjongetje

Ik vond het eigenlijk wel schattig zoals hij het vroeg en besloot dat het een leuk idee was om een logeerpartijtje te organiseren. We belden zijn moeder en zij vond het prima. Het frietjesfestijn kon beginnen. Zo leuk als kinderen zich er echt op kunnen verheugen om in een boomhut stapelbed te slapen.

huisjesbed-Tess-zomerzoen

huisjesbed-Jesse-zomerzoen

boomhutbed Daan Zomerzoen

boomhut-bed-vogelhuis-tess-zomerzoen

boomhut-bed-sophie-zomerzoen

Boaz XXL Zomerzoen

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Wil je meepraten over boomhutbed stapelbed? Of heb jij tips? Laat ze hieronder achter.

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] aantal jaar geleden hebben we bij Zomerzoen een prachtig boomhutbed gekocht. Hier hebben we heel veel plezier van gehad. Mijn dochter riep altijd: “ik heb het […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.