cadeautje voor een housewarmingcadeautje voor een housewarming

Cadeautje voor een housewarming | Zomerzoen blog

Cadeautje voor een housewarming

Maanden hadden we hier naar uitgekeken. De datum dat we zouden gaan verhuizen. Ons huis was in 4 weken tijd verkocht. Dat was niet zo moeilijk in deze tijd. We hadden zelf een nieuwbouwhuis gekocht. 11 Maanden geleden ging de eerste schep in de grond en was onze verhuizing een feit. Ik had altijd tegen mijn man gezegd: “als we gaan verhuizen dan wil ik graag een grote housewarming”. Verjaardagen vieren wij niet zo heel uitgebreid en dit leek me wel een leuk feestje waard. Onze vrienden braken zich het hoofd over een cadeautje voor een housewarming. Ook hier had ik over nagedacht. Ik wilde graag iets dat we elke dag zouden zien in het huis als herinnering aan dat leuke housewarming feestje. We hadden op de site van KusTerug hele mooie naamborden gezien en deze wilden we graag bestellen.

cadeautje voor een housewarmingcadeautje voor een housewarming

 

Lees meer: kleine kinderkamers inrichten. Klik hier

 

Uitzoeken en keuzes maken

Mijn man en ik hadden maanden naar mooie plaatjes op Pinterest gekeken. Klik hier voor de mooiste interieurinspiratie. We waren het heel snel eens over onze stijl. Het moest een mix worden tussen een eigentijds, hip interieur maar dan wel met stoere elementen. We waren allebei helemaal verliefd op van die mooie zwarte stalen schuifdeuren. Mijn man wilde graag een houten vloer maar toen hij eenmaal een vloer van beton ciré bekeken had, raakte hij niet meer uitgepraat over deze prachtige vloer. Deze vloer wordt in een aantal lagen opgebracht zodat deze waterdicht is. Wel zo handig met 2 kleine koters.

cadeautje voor een housewarming stoel

 

Cadeautje voor een housewarming

Op onze housewarming zouden 83 mensen komen. We hadden vooraf nagedacht om een envelopje op de uitnodiging te zetten. Zou dat niet raar overkomen? Maar wat als we 6 bierpakketten zouden krijgen en 4 planten? We drinken allebei geen bier en we wilden graag 2 hele grote planten op zuilen in onze keuken. Onze trots hebben we opzij gezet en het envelopje toch wel op de kaart gezet. We hadden nagedacht en erop gezet dat we als aandenken aan graag een cadeautje voor een housewarming als aandenken wilden kopen.

 

Lees meer: interieurtrends op de beurs in Parijs. Klik hier

 

Dit hebben we gekocht

Vol trots laten we jullie ons nieuwe naambord zien. Helemaal blij hiermee. De zuilen met planten laten nog even op zich wachten en laat ik dan ook aan jullie zien.

cadeautje voor een housewarming naambord

Wat vinden jullie ervan?

We hebben het naambord besteld bij KusTerug. Zo fijn dat we het zo vaak als we wilden mochten veranderen. Na 3 keer hebben we voor deze opzet gekozen. Wij zijn er zo blij mee.

Lees meer. Wil jij ook de naamborden van KusTerug bekijken? Klik hier

Groeten van Familie Grootveld.

 

Over Zomerzoen

Weten wat andere klanten over ons zeggen. Klik hier

Welke vette bedden zijn er deze week in de aanbieding? Klik hier

Volg ons op Pinterest. Klik hier

Volg ons op Instagram. Klik hier

Zomerzoen werd ruim 15 jaar geleden opgericht door Angeliek Nelissen. Wil je weten hoe zij 3 succesvolle bedrijven runt. Klik hier

 

Heb jij ook mooie foto over het onderwerp cadeautje voor een housewarming? Stuur ons de foto toe op info@zomerzoen.nl en wij nemen jouw foto op in ons artikel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.