Een tiny house kopen als belegging

Een tiny house kopen als belegging

Een tiny house kopen als belegging

Zo vaak droomde ik van een een tiny house kopen als belegging. Het was een regelmatig terugkerende droom die maar niet verdween. In 2016 vond ik dat ik er iets mee moest gaan doen. In eerste instantie was die niet met een tiny house maar met een vakantiewoning. Ik zocht het prachtige pittoreske stadje Zierikzee in Zeeland uit om daar een vakantiewoning te kopen. Maar dat liep even anders.

Een tiny house kopen als belegging

Mijn tiny house staat te koop | Een tiny house kopen als belegging

Heb jij interesse in een tiny house kopen als belegging? Wellicht is mijn tiny house op de Veluwe in Beekbergen dan iets voor je. Je vindt de informatie van de makelaar die mijn tiny house in de verkoop heeft via deze link of bel met  Veluwe Chalets Makelaar telefoonnummer 0341-754261 en vraag naar het tiny house in Beekbergen met de Scandinavische inrichting.

Je kunt mijn tiny house hier op de website van de makelaar bekijken.

 

Een tiny house kopen als belegging

Terug naar Zierikzee

Ik bekeek daar een aantal woningen met de makelaar. Totdat ik me realiseerde dat als er een lekkende kraan zou zijn, ik degene was die het probleem moest oplossen. Of als de schoonmaakster plotseling ziek zou worden, ik in mijn auto moest stappen om mijn huisje zelf schoon te maken. Zelf woon ik tussen Eindhoven en Venlo. Dat is wellicht niet zo heel erg handig. Dus project Zierikzee was gesloten.

Een tiny house kopen als belegging

Zomer van 2019

In de zomer van 2019 zag ik dit tiny house staan op een site van Droomparken. Ik ben gaan kijken en was echt op slag verliefd. Eindelijk was mijn droom werkelijkheid geworden en ging ik een tiny house kopen als belegging.

Wat een fijn park is Droompark Beekbergen en wat een mooi en praktisch huisje. Maar het allerbelangrijkste was toch wel het concept van Droomparken. Als de schoonmaakster ziek is, weet ik dat niet eens. Droomparken zorgt voor vervanging. Zij verzorgen voor mij de incheck en het uitchecken, de schoonmaak maar beantwoorden ook alle vragen van de gasten tijdens het verblijf. Super handig.

In eerste instantie ben ik naar een ander Droompark gaan kijken (in de buurt van Doesburg) waar ook tiny houses zouden komen. Maar dat park vond ik kaal en nog niet af. Op park Beekbergen is het heerlijk vertoeven vooral ook als het heel erg warm is in de zomer. Je slaapt dan lettertype onder de bomen. Het dakraam in de slaapkamer is een waanzinnige beleving. En wat ik echt helemaal fan-tas-tisch vind is de ligging. in de zomer dus heerlijk koel onder de hoge bomen van de Veluwe en in de herfst en winter wandel je zo het bos in. Bij het park in Doesburg is nergens een bos in de buurt terwijl ik de herfst en winter echt de mooiste periodes vind om lekker te wandelen en fietsen op de Veluwe.

Mijn tiny house is volledig coronaproof. Je kunt echt met zijn 2-en in je eigen bubbel vakantie vieren zonder dat je andere mensen ziet. Het inchecken kan contactloos en boodschappen of eten kun je laten bezorgen. Je hebt de beschikking over een eigen keuken met inductiekookplaat en combi-oven. Daarnaast is er een regendouche en toilet. Het huisje is luxe ingericht met mooi servies en Scandinavisch meubelen.

Het huisje ligt tegen de Loenense waterval aan dichtbij mooie steden als Zutphen, Dieren, Deventer, Arnhem en Doesburg.

Een tiny house kopen als belegging

Hoe ging de verhuur?

Vanaf februari 2020 ben ik gaan verhuren en direct was er de eerste lockdown. Maar vanaf 1 mei 2020 kon ik eindelijk volop gaan verhuren. Ik maak gebruik van het netwerk van Droomparken, maar verhuur ook zelf via mijn website, mijn Instagram en mijn Pinterest. Maar ook via Airbnb en Booking.com. Dat gaat overigens heel gemakkelijk. Zodra ik een reservering binnenkrijg, geef ik dat door in het boekingssysteem van Droomparken en zij verzorgen de rest.

De verhuur liep vanaf 1 mei 2020 als een malle. Er waren niet zo heel veel nachten dat ik niet vol zat.

Ik vond het verhuren ook gewoon echt leuk om te doen. Het allereerste contact met mensen als ze een vakantiehuis aan het uitzoeken zijn. Echt geweldig.

Een tiny house kopen als belegging

Waarom wil ik mijn tiny house verkopen?

Dat heeft alles te maken met mijn chronische ziekte. Ik kocht het tiny house als belegging voor mijn pensioen. Maar doordat het met mijn gezondheid vanaf september 2020 veel slechter gaat, wil ik verkopen.

Meer informatie over mijn tiny house:

bel met Ronald van Veluwe Chalet Makelaars 0341-754261

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *