Eijffinger behang kopen in Asten

Eijffinger behang kopen in Asten | Zomerzoen laat je zien waar

Eijffinger behang kopen in Asten

Ken jij het behang en de gordijnen van Eijffinger? Nog niet? Dan ga ik je in dit blog alles vertellen over dit prachtige behangmerk dat jaarlijks een wisselende collectie uitbrengt. Het bedrijf Eijffinger bestaat al ruim 140 jaar. Ook kun je Eijffinger behang kopen in Asten. Wil je weten waar? Wij vertellen het jou in dit blogartikel.

Eijffinger behang kopen in Asten

Waarom ben ik verliefd op behang van Eijffinger?

De behangcollecties van Eijffinger zijn uitgesproken en kleurrijk. Dat zijn ook de gordijnencollecties. Eijffinger wil altijd de nieuwste trends vertalen in hun behang- en gordijnencollectie. De nieuwste patronen, materialen en vormen vind je terug in hun collecties. Eijffinger kijkt vooral wat mensen drijft en vertaalt dat in hun nieuwste collecties.  Lees hieronder verder overEijffinger behang kopen in Asten.

Waarom vaak een nieuwe collectie

Alles verandert in onze samenleving. De natuur verandert, de culturen veranderen maar ook de manier van het inrichten van huizen verandert. Mensen komen weer op nummer 1 te staan en hun huis moet vooral een warm thuis zijn. Een plek waar ze zich veilig voelen. Die plek moet bij de mensen die erin wonen, passen. Jouw huis moet een eigen identiteit hebben die jij gecreëerd hebt. In het huis worden herinneringen gemaakt, een verhaal verteld. Wist je dat Eijffinger een Nederlands merk is? Het hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer. Van daaruit worden hun mooie collecties getransporteerd naar alle landen van de wereld.

Eijffinger behang kopen in de buurt van Deurne

Wist je trouwens dat de Decorette premium dealer is? Wij kochten daar het behang voor onze kinderkamers. Wat een keuze is er in deze winkel te vinden. Daarnaast werden we geholpen met een grote glimlach. Dat is ook zo prettig want de collectie was zo groot dat we een beetje de weg kwijt waren. Maar de verkoopster wist met een paar vragen het juiste behang voor ons te vinden. Het is prachtig geworden.

 

Shopping tips

  1. Eijffinger behang kopen in Asten bij Decorette
  2. Eijffinger behang online kopen

Lees meer

  1. een samengesteld gezin gaat hun huis verbouwen
  2. leeshoekje in de slaapkamer
  3. gordijnen kopen in Asten

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.