gordijnen kopen in Asten

Gordijnen kopen in Asten | tip van Zomerzoen

Gordijnen kopen in Asten

Komende weken wordt ons huis verbouwd om, als samengesteld gezin, met zijn allen in één huis te gaan wonen. Voor onze woonkamer en master bedroom was ik op zoek naar gordijnen. In mijn eigen dorp kon ik hiervoor niet slagen helaas. Daarna ging ik op zoek naar een winkel in Asten. Dat ligt een paar kilometer verderop. Ik had gehoord dat daar een nieuwe winkel gevestigd zou zijn. Lees hieronder alles over gordijnen kopen in Asten.

Waar kun je gordijnen kopen in Asten?

Via via hoorde ik dat de Formido inmiddels een Hubo-winkel is geworden. Heel fijn dat er weer gewoon een bouwmaterialen winkel in Asten gevestigd is. Maar in de Hubo-winkel zit sinds kort ook een Decorette. Jaren geleden had ik al een keer een hele fijne ervaring met een Decorette winkel in Utrecht dus ik besloot een kijkje te gaan nemen. Direct bij binnenkomst werd ik heel vriendelijk welkom geheten. Dat is nog eens fijn winkelen. De Decorette  zit in het midden van het mooie nieuwe pand. Tot mijn grote verbazing trof ik daar een bekende aan: Frieda. Frieda ken ik al zo’n 12 jaar en ze werkte lang in de verfspeciaalzaak waar ik vaak kwam in de tijd dat wij aan het bouwen waren. Zij heeft ons destijds heel goed geadviseerd bij de inrichting van ons huis. Frieda heeft erg mooie en trendy ideeën als het gaat om inrichting van huizen. Heel erg fijn dat zij nu ook mee gaat denken over de gordijnen in onze slaapkamer.

Merk op Pinterest gevonden

Ik vind het leuk om zelf een moodboard te maken met daarbij meteen de mooie merken die ik uitgekozen heb. Dan heb ik in 1 keer een boodschappenlijstje compleet voor de verbouwing. Daarop stonden hele mooie linnen gordijnen van een Belgisch merk. Ik had een plaatje op Pinterest gevonden. Daar droomde ik al tijden van en the Mr. vond het ook een prachtig geheel. Een donkere slaapkamer zoals in een hotel, met zwarte muren en plafond, linnen gordijnen en lampen van glas. Ik liet Frieda het merk van de gordijnen zien maar dat werd niet in hun winkel verkocht. Ze ging proberen om e.e.a. te regelen want zij vond het zelf ook een mooi merk om te mogen verkopen. Een paar dagen geleden belde ze me dat ze het merk ook kan leveren. Ze heeft me echt super geholpen met het uitzoeken van de plooi en de roede en ik kan niet wachten totdat onze nieuwe linnen gordijnen binnenkomen. Wat een super fijne eerste ervaring met deze nieuwe aanwinst voor Asten, Someren en Deurne.

 

Lees meer

 

Wil jij meepraten over gordijnen kopen in Asten? Laat dan hieronder een reactie achter.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.