Grote foto aan de muur

Grote foto aan de muur

Grote foto aan de muur

Afgelopen 5 maanden hebben wij ons hele huis verbouwd van zolder tot kelderkast. Alle ruimtes heb ik opnieuw ingericht. Super leuk om te doen natuurlijk. Om elke ruimte een eigen persoonlijkheid te geven maar toch een eenheid te creëren heb ik het volgende bedacht: een grote foto aan de muur in elke kamer. Ik koos voor een wanddecoratie op dibond. Kijk maar eens hoe ik dat gedaan heb.

 

Entree bij de achterdeur

Je komt bij onze achterdeur binnen in een halletje waar zich de trap naar boven bevindt. Daarnaast is dit halletje de verbinding tussen tv-kamer en de woonkeuken. Wij kozen voor een brick wall. Echt oude baksteentjes. De muurkandelaars vond ik zo mooi passend bij het bakstenen muurtje en daar heb ik een ketting met een kruis aan gehangen. Tegen het muurtje staat een kist op wielen. Ik miste bovenop de kist iets en was erg blij toen mijn foto op dibond binnenkwam. Erg mooi en deze foto maakt het hoekje helemaal af. Ik liet een foto afdrukken die ik zelf in Marrakech maakte afgelopen zomer. Deze man trof ik aan op straat. Ik vroeg of ik een foto van hem mocht maken en betaalde hem ervoor als dank. Hij ging wat dingen opruimen en poseerde echt voor mijn camera. Ik voel de energie van deze man als ik naar de foto kijk. Ben er heel erg blij mee.

Grote foto aan de muur

 

Sfeermakers in huis

In mijn tiny house wilde ik een boetiekhotelsfeertje in Scandinavische stijl. Ook hier koos ik voor een grote foto aan de muur zodat dit interieur meteen een statement maakt. Je komt binnen en ziet direct deze blikvanger in het interieur van mijn tiny house dat ik verhuur op de Veluwe.

 

Grote foto aan de muur

 

Grote foto aan de muur

Ook in onze tv kamer hangt een grote foto aan de muur. Ik ben echt zo verliefd op de foto van Brigitte Bardot dat ik deze ook heel erg groot heb af laten drukken. Ik haal de foto wel eens weg en zet er wat anders neer maar dan missen we allemaal iets als we in deze kamer zitten.

 

sfeermakers in huis Zomerzoen

 

Meer lezen

  1. onze slaapkamer metamorfose
  2. interieurinspiratie Instagram
  3. pallets op een kinderkamer

 

Shoppingtips

 

 

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.