hof van saksen met kinderen zomerzoen speeltuin

Hof van Saksen met kinderen – Zomerzoen deelt haar ervaringen

Hof van Saksen met kinderen

April 2014 

Het zal in april 2014 geweest zijn dat de directeur en eigenaar van het Hof van Saksen onze winkel binnen kwam lopen op 2e Paasdag. Het was die dag erg druk geweest en we waren om 15.50 uur net aan het opruimen om van een welverdiende relaxavond te gaan genieten. Hij stapte binnen met de woorden: “ik ben op zoek naar de eigenaar van Zomerzoen”. Er was direct een klik en al snel bleek waarom hij 2.5 uur in de auto had gezeten. Hij vond de styling van Zomerzoen heel mooi en dat wilde hij ook voor de boerderijen met kinderthema in Hof van Saksen. De fysieke winkel van Zomerzoen is in 2017 verkocht en we hebben nu nog een webwinkel en leveren aan vakantieparken en hotels. Hoewel we in eerste instantie op zoek wilden gaan naar een nieuwe showroom, bleek al snel dat klanten de hoge kortingen die Zomerzoen altijd heeft, meer op prijs stellen dan een plek waar ze een kinderkamer kunnen bekijken. Wil jij de kortingen bekijken? Klik dan hier.

2 Dagen later zitten we al met ons stylingteam bij elkaar om de meest gave styling te bedenken die er maar is. We verdelen onze taken en zo komen we uit op Australische websites, Belgische websites maar ook Spaanse websites waar we hele gave kinderkameraccessoires vinden.

hof van saksen met kinderen zomerzoen voordeur kinderboerderij

Juni 2014

De ontwerpen voor de bedden zijn klaar, de behangetjes zijn geleverd en alle moodboards zijn goedgekeurd. Deze mooi klus begint nu vorm te krijgen. Bij het Hof van Saksen is een klusteam voorhanden maar die moeten wel aangestuurd worden. Dat is een mooie opdracht voor De Ondernemende Vrouw Angeliek Nelissen. Zij kan als geen ander dit soort projecten leiden door de touwtjes strak in de handen te hebben en te houden.

De bedden in de slaapkamers zijn stapelbedden die in gave kleuren hout worden uitgevoerd.

hof van saksen kinderbed zomerzoen

 

Juli 2014

Het is de eerste week van juli dat het klusteam gaat starten onder leiding van Angeliek. Stap voor stap krijgen de prachtige huizen met rieten kap vorm en worden deze omgetoverd tot een geweldig kinderslaapparadijs. Er zullen heel veel enthousiaste reacties volgen.

hof van saksen met kinderen zomerzoen blij meisje

Hof van Saksen met kinderen zwembad

Het Hof van Saksen had een mooi zwembad waar tal van activiteiten georganiseerd worden, ook voor oudere kinderen. Ze kunnen bijvoorbeeld leren snorkelen. Je moet dit wel reserveren dus ons advies is om direct te kijken wat je graag wilt doen en meteen bij aankomst op het park te reserveren.

In het najaar van 2017 is het nieuwe zwemband van het Hof van Saksen geopend. Het allergrootste indoor waterglijbanenpark ter wereld. Wij vonden het fantastisch en we horen alleen maar positieve geluiden in het zwembad daar.

Vakantietip Hof van Saksen

Hof van Saksen met kinderen legomuur

De muur waar je oneindig met Lego kunt spelen is al sinds de eerste introductie een succes zowel bij kinderen als bij hun ouders. Helaas hebben we geen foto met een papa erop die een kunstwerk met Lego gecreëerd heeft.

hof van saksen met kinderen zomerzoen legomuur

Hof van Saksen en jumpen in Bounz

Om voor de oude kinderen ook voldoende activiteiten te organiseren is een aantal jaar geleden Bounz gekomen. Wellicht ga jij wel eens naar zo’n trampolinepark. Dat is er ook eentje bij het Hof van Saksen en het is gratis als je in een huisje vakantie viert. Je haalt bij de balie een bandje en daarmee mag je 20 minuten bounzen. Bij ons zijn ze nog niet moe na 20 minuten en ze halen nog een bandje. Zodra je de overdekte hal binnenkomt, ruik je de geur van verse appeltaart al. Terwijl de kids hun energie kwijt bounzen, genieten wij van een heerlijk kopje koffie met verse appeltaart.

Hof van Saksen en kinderacademies in Harrewar

In de overdekte hal genaamd Harrewar kunnen kinderen ook geweldige workshops volgen. Je kunt hier zelf iets timmeren of bijvoorbeeld een tasje maken met 1 van de vele naaimachines die er staan. De workshops zijn wel erg gewild dus het is ook beter om deze vooraf te reserveren of direct bij aankomst.

Hof van Saksen en indoor en outdoor speeltuin

Harrewar is een indoor speelparadijs van ruim 1.000 m2 waar kinderen kunnen glijden, voetballen, steile wandklimmen en nog heel veel meer. Heel fijn zijn de zitjes rondom het speelparadijs waar je als ouders lekker samen bij kunt praten of kunt lezen maar je ziet ook steeds je kinderen voorbij komen. Naar buiten lopen zonder dat jij het ziet is niet mogelijk omdat Harrewar afgesloten is met een poortje.

Midden op het vakantiepark ligt een groot meer met daar omheen een leuke speeltuin. In de zomer worden op het meer heel veel activiteiten georganiseerd.

Hof van Saksen met tieners 

In de zomervakantie worden tieners tijdens het inchecken opgevangen door iemand van de animatie. Tieners mogen samen met de animatieleden het programma bepalen. Hoe leuk is dat?

Hof van Saksen en wifi

Het zal je niet verbazen dat kinderen wifi ook op vakantie heel belangrijk vinden. Mijn kinderen tenminste wel. In alle openbare ruimtes maar zeker ook in de vakantieboerderijen waar wij hebben gelogeerd is de wifi prima in orde. Nog een tip van Zomerzoen. Heb jij thuis Netflix? Ik laat ze thuis altijd een aantal films downloaden. Op het moment dat de wifi dan minder goed is (of geen wifi bv. in de auto) kunnen ze deze Netflix downloads bekijken. Mr. Bean is op dit moment favoriet bij ons thuis.

Mooie foto’s hé? Ze zijn gemaakt door Kim Overpelt. Op Instagram deelt ze dagelijks een kijkje in haar leven met prachtige plaatjes. Je volgt haar hier.

hof van saksen met kinderen zomerzoen glijbaan

xx Zomerzoen

——-

Angeliek Nelissen is oprichter van KusTerug en Zomerzoen en het gezicht achter De Ondernemende Vrouw.

Ze is mama, zakenvrouw en eigenaar van 3 bedrijven maar ook chronisch ziek. Lees hier.

Onze grote zus Zomerzoen bestaat dit jaar 15 jaar. Tijd voor een feestje. Lees hier alle blogs van Zomerzoen.

Ben jij ook ooit bij Hof van Saksen met kinderen geweest en heb je leuke foto’s? Je mag ze mailen naar info@zomerzoen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.