hof van saksen en zomerzoen

Hotels en vakantieparken met kinderthema

Met de kids op vakantie: hotels en vakantieparken met kinderthema

Wil je een paar dagen met de kinderen op vakantie en vind je het leuk om in een accommodatie met kinderthema te verblijven? Dan helpen wij je graag de ideale vakantie te boeken. Wij weten namelijk precies welke hotels en vakantieparken in Nederland een echt kinderthema hebben. Deze hotels en vakantieparken worden kort beschreven op deze pagina.
Door de informatie op deze pagina door te lezen, weet je precies in welk hotel of op welk vakantiepark jij moet verblijven met de kinderen. Zo weet je zeker dat je een geslaagde vakantie hebt met je gezellige gezin.
***
Ga jij met kleine kinderen op vakantie? Lees hier de tips zodat jouw kindje lekker kan slapen.
***
Tips van onze lezers:
Familie Gruntjens: Wij zijn drie jaar op rij naar dierenbos geweest. Was erg leuk!
Vorig jaar na Slagharen geweest op de camping. Leuk concept en mooie camping, alleen schoonmaak was erg slecht door personeel te kort. Jammer was dat er op de camping geen speeltuintje was waar de kids zich zelf even konden vermaken.

Het Efteling Hotel

Als de kids groot liefhebber zijn van de Efteling, is het Efteling Hotel de perfecte accommodatie voor jouw gezin. Dit hotel is namelijk helemaal ingericht in het Efteling thema. Je kunt zelfs in een themasuite slapen, ofwel in een suite die helemaal ingericht is volgens het thema van een specifiek Sprookje in de Efteling. Er is een prinsessenkamer met Sneeuwwitje thema, maar er is ook een kamer in de stijl van de carrousel van de Efteling.
Bekijk het Efteling Hotel >>
 

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Slaap je liever op een vakantiepark als je naar de Efteling gaat? Dan kun je een accommodatie boeken op vakantiepark Efteling Bosrijk. Hier vind je kleinere appartementen, maar ook vakantiewoningen en zelfs huizen voor grote gezelschappen. Het park ziet er gezellig uit, is ruim opgezet en is lekker groen. Je komt hier dan ook prima tot rust. Slaap je op vakantiepark Efteling Bosrijk, dan kun je de Efteling onbeperkt bezoeken. Het park ligt op ongeveer 7 tot 10 minuten loopafstand van de Efteling.
Bekijk Vakantiepark Efteling Bosrijk >>

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Een tijdje geleden heeft Efteling een nieuw vakantiepark geopend, vakantiepark Loonsche Land. Dit park ligt iets verder van de Efteling verwijderd dan vakantiepark Efteling Bosrijk, maar ligt alsnog in de directe omgeving van het pretpark. Net zoals in het Efteling Hotel en in Efteling Bosrijk het geval is, heeft dit vakantiepark een echt Efteling thema. Overigens staat er ook een hotel op het terrein van het vakantiepark, dat ook het Efteling thema heeft. Zowel het hotel van vakantiepark Loonsche Land als de vakantiehuisjes liggen aan het water.
Bekijk Vakantiepark Efteling Loonsche Land >>

De Sprookjescamping

De Sprookjescamping in Rheeze is volledig gericht op kinderen. Op het vakantiepark vind je vijf verschillende accommodaties, die stuk voor stuk ingericht zijn volgens het sprookjesthema van het vakantiepark. Ook is er een Kindercamping, waar sprookjesfiguren rondlopen en vele faciliteiten in sprookjesthema te vinden zijn. Wil je een paar dagen gaan kamperen met de kinderen en houden de kids van sprookjes, dan is dit de perfecte camping voor jouw gezin.
Bekijk De Sprookjescamping >>

Hof van Saksen

Hof van Saksen is een exclusief vakantieresort in de omgeving van Drenthe. Op het resort vind je sfeervolle Saksische boerderijen, die Zomerzoen in heeft mogen richten. De boerderijen zijn niet alleen van alle gemakken voorzien, maar zijn bovendien gezellig ingericht. Zeker de kinderen zullen zich echt thuis voelen in de boerderijen van Hof van Saksen, want Zomerzoen heeft ervoor gezorgd dat de boerderijen een echt kinderthema hebben. Wij hebben de boerderijen volledig in mogen richten met onze kindvriendelijke en gezellige spulletjes.
De boerderijen van Hof van Saksen zijn geschikt voor gezinnen van vier personen. Dit betekent dat je met je partner en twee kids gezellig in een van de boerderijen van Hof van Saksen kunt verblijven. Vind je de spullen op de Zomerzoen website erg mooi? Dan voel je je zeker thuis in de kinderboerderij van Hof van Saksen, want de spullen van Zomerzoen zijn in iedere boerderij op het resort terug te vinden.
Bekijk Hof van Saksen >>

Vakantiepark Slagharen

Als je meerdere dagen naar het pretpark Slagharen wil gaan, kun je ervoor kiezen op vakantiepark Slagharen te verblijven. Dit vakantiepark ligt niet alleen in de directe omgeving van het pretpark, maar is bovendien erg leuk ingericht. Zo vind je verschillende soorten accommodaties op het terrein van het park. Denk hierbij aan chalets die helemaal in het cowboythema zijn ingericht, maar ook aan echte wigwams. De wigwams lijken niet zo groot, maar zijn wel van alle gemakken voorzien. Vinden de kinderen het leuk om indiaantje te spelen, dan is het zeker een aanrader om een keer in een echte wigwam te overnachten op het vakantiepark.
Niet alle accommodaties op vakantiepark Slagharen hebben een duidelijk kinderthema, maar deze twee accommodaties zeker wel. Er is zelfs een accommodatie die volledig ingericht is volgens het thema Amerika in de negentiende eeuw. Dit thema is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.
Bekijk Vakantiepark Slagharen >>

Vakantiepark Beekse Bergen

Als je het leuk vindt de kinderen mee te nemen naar een echt wildlife vakantiepark, dan boek je een verblijf op vakantiepark Beekse Bergen. Dit vakantiepark ligt in een bosrijke omgeving, waar je veel wilde dieren tegen kunt komen. De accommodaties zijn niet zo bijzonder, maar de locatie van het vakantiepark wel. Vanuit het vakantiepark kun je bijvoorbeeld op safari met de kinderen, om exotische en soms zelfs gevaarlijke dieren van dichtbij te kunnen bewonderen. Houden de kids van dieren en vind je het leuk hen een keer exotische en wilde dieren te laten zien, dan is het zeker een aanrader om een paar dagen naar vakantiepark Beekse Bergen te gaan.
Bekijk Vakantiepark Beekse Bergen >>

Vakantiepark Dierenbos

Dan is er nog vakantiepark Dierenbos. Dit Brabantse vakantiepark heeft een groot aantal accommodaties, die stuk voor stuk volgens een dierenthema ingericht zijn. Zo kun je een paar nachten slapen in bungalow Fazant, maar ook in bungalow Das of chalet Eekhoorn. Alle accommodaties zijn volledig volgens het dierenthema van het vakantiepark ingericht.
Het park ligt in een groene en rustige omgeving en heeft diverse faciliteiten voor de kinderen. Ga je hier een paar dagen heen met de kids, dan weet je zeker dat de kinderen zich goed zullen vermaken in het kindvriendelijke vakantiepark. Ook leuk: omdat het vakantiepark in een groene en rustige omgeving ligt, wonen hier veel wilde dieren. De kans is dan ook groot dat de kids tijdens hun verblijf op vakantiepark Dierenbos meerdere dieren tegenkomen in het park.
Bekijk Vakantiepark Dierenbos >>
 

Slapen in een boomhut

Lijkt het je leuk om een keer met de kinderen in een echte boomhut te overnachten? Dan zijn er meerdere vakantieparken in Nederland waar je terecht kunt. Enkele vakantieparken met boomhutten zijn vakantiepark Mölke, familiecamping de Vossenburcht en vakantiepark Het Kleine Paradijs. Er zijn diverse websites die boomhutten voor gezinnen aanbieden. Geef je op deze websites aan wanneer je precies op vakantie wil met de kids en in welke omgeving je wil verblijven, dan krijg je alle beschikbare boomhutten in Nederland te zien. Nu hoef je alleen de leukste boomhut te reserveren en kun je je verheugen op een leuke vakantie met de kinderen, in een hele bijzondere accommodatie.
En ben jij nu op vakantie en wil je in de buurt een lekker ijsje eten? Wij hebben alle tips voor je verzameld.
Bekijk Slapen in een Boomhut >>
slaapkamer jongen
————————————————————–
Wil je meer blogartikelen lezen:
Lees hier over Chantal die na haar bevalling soms in een rolstoel zit.
Lees hier de weekplog van De Ondernemende Vrouw.
7 Miskramen en toch 3 succesvolle bedrijven opzetten? Lees het hier.
Michelle is moeder van 2 kleine kids en dan staat haar leven stil. Haar man gaat dood. Lees hier haar verhaal.
Eva gaat trouwen en schrijft wekelijks een trouwblog. Wil je artikelen teruglezen. Je vindt ze hier.
En Bo is zwanger en schrijft blogs met als onderwerp: Auw ik ben zwanger. Je leest ze hier
Fruitvliegjes in de zomer. Hoe kom je ervan af? Klik hier.
De beste ijssalons in Nederland vind je hier.
En ga je nu BBQ’en komende dagen? Dan vind je hier de lekkerste gerechten.
Last but not least hebben we 2 leuke winacties.
In de zomervakantie wil Joan iemand blijmaken met een muurschildering. Heb jij een kinderkamer die nodig een oppepper kan gebruiken? Lees hier hoe je kans maakt.
Of wil je graag een woonplaatsposter of kinderkamerposter winnen? Hier lees je hoe je kans maakt.
Sjoerd en Rianne delen hun huishoudboekje. Lees hier wat zij wekelijks uitgeven.
musthef mannenarmbanden 4 armbanden in 1 fotoHeb jij onze nieuwe collectie armbanden voor de stoere man al gespot? Nu € 10 welkomskorting. Je vindt de collectie hier.

4 antwoorden
  1. Gruntjens
    Gruntjens zegt:

    Wij zijn drie jaar op rij naar dierenbos geweest. Was erg leuk!
    Vorig jaar na slagharen geweest op de camping. Leuk concept en mooie camping, alleen schoonmaak was erg slecht door personeel te kort. Jammer was dat er op de camping geen speeltuintje was waar de Kids zich zelf even konden vermaken.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.