houten speelhuisje in de tuin

Houten speelhuisje in de tuin | 5x de allerleukste

Urenlang speelplezier met een houten speelhuisje in de tuin

Het voorjaar komt er weer aan en dit betekent dat de kids weer lekker buiten kunnen spelen. Hartstikke leuk, maar je hebt niet altijd zin en tijd om de kinderen te entertainen. De oplossing voor dit probleempje? Een houten speelhuisje in de tuin, waar de kinderen zich helemaal zelf in kunnen vermaken. Lees hieronder verder over 5x de allerleukste houten speelhuisje in de tuin.

 

Speelhuisje pipowagen

Speelhuisje pipowagen ziet er hartstikke leuk uit. Dit originele houten speelhuisje tuin heeft namelijk het ontwerp van een echte pipowagen. De buitenkant van het speelhuisje ziet er geweldig uit en is verrijkt met diverse leuke accessoires. Denk hierbij aan een brievenbus, waar jouw zoon of dochter zijn of haar eigen post kan ontvangen! Dit is een leuk extraatje dat het speelhuisje extra leuk maakt om in te spelen.

houten speelhuisje in de tuin

Houten speelhuisje in de tuin met veranda & brievenbus

Dit bijzondere houten speelhuisje lijkt net een echt huis, maar dan iets kleiner en speciaal voor de kids. Als het wat minder mooi weer is, kunnen de kinderen lekker binnen spelen. Schijnt het zonnetje, dan kunnen ze zonnen op de veranda. Natuurlijk krijgen ze hier ook iets lekkers bij, zoals een glas limonade en een koekje. Ze hebben gegarandeerd urenlang speelplezier, zonder dat jij naar de kids om hoeft te kijken. Het brievenbusje is natuurlijk super leuk als jij post wilt ontvangen of versturen. Het speelhuisje met veranda is zelfs te voorzien van een pannenkoekentakel of frietjestakel. Dit is gegarandeerd een succes op kinderfeestjes. En heb je een slechte eter? Dan takel je eenvoudig boterhammen naar boven. Je hebt jouw stoere cowboy of kleine prinsesje nog nooit zoveel zien eten.

houten speelhuisje in de tuin met takel

 

Speelhuisje brandweer

Vinden jouw kinderen het hartstikke leuk om zich voor te doen als stoere brandweermannen of -vrouwen? Dan is het speelhuisje brandweer zeker iets voor hen. Dit speelhuisje is verrijkt met diverse extra onderdelen die je ook in een echte brandweerkazerne ziet, zoals een glijstang om snel naar beneden te komen als er een brandje geblust moet worden. Ook heeft het speelhuisje een eigen brievenbusje om brandweer post te ontvangen.

houten speelhuisje in de tuin brandweer

Speelhuisje Toffe Taartjes

Koop je speelhuisje Toffe Taartjes voor jouw kinderen, dan kunnen ze hun zelfgebakken zandtaartjes in hun eigen winkeltje verkopen. Het speelhuisje is voorzien van meerdere plankjes om de koopwaar van de kids op te zetten en heeft ook een luik. Vanachter dit luik kunnen de kinderen hun zelfgemaakte (en zanderige) lekkernijen aan alle voorbijgangers verkopen.

 

houten speelhuisje in de tuin winkel

Speelhuisje met winkeltje | houten speelhuisje in de tuin

In het houten speelhuisje met een winkeltje of postkantoor is er altijd wel iets te beleven. Er moeten belangrijke rekeningen verstuurd worden, maar ook liefdesbrieven en grote pakketjes. Wie weet krijg jij ook wel een lieve brief of mooie tekening van de postbezorger? Als je dit speelhuisje buiten hout aanschaft, kunnen de kids zich urenlang vermaken als echte post- en pakketbezorgers.

 

houten speelhuisje in de tuin postkantoor

Speelhuisje Amsterdam

Een speelhuisje moet de kids niet alleen urenlang speelplezier bieden, maar moet ook leuk staan in de tuin. Woon je in Amsterdam, dan is speelhuisje Amsterdam perfect voor jou en de kids. Maar ook al kom je niet uit Amsterdam dan is dit huisje een ware blikvanger. Dit speelhuisje biedt de kinderen urenlang speelplezier en ziet er bovendien geweldig uit. Zo heeft het houten speelhuisje de echte Amsterdam-stijl, die perfect bij jouw Amsterdamse woning aansluit. Leuk voor de kinderen, maar ook geen straf voor jou en je partner om de hele dag tegenaan te kijken.

houten speelhuisje in de tuin grachtenpandje

 

Het interieur van een houten speelhuisje

De buitenkant van een houten speelhuisje ziet er geweldig uit, maar uiteraard is het interieur ook mooi. Zo kun je in elk speelhuisje zelf een tafeltje zetten, waar de kinderen heerlijk aan kunnen spelen. Ze kunnen knutselen aan de tafel, maar ook tekenen, puzzelen en zelfs eten.

Lees meer: over kindvriendelijke hotels in Nederland. Klik hier

Lees meer: de allerleukste kindertractaties. Klik hier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.