Arja van Garderen zomerzoen

Instagramaccounts om te volgen voor interieurinspiratie | Zomerzoen

Instagramaccounts om te volgen voor interieurinspiratie

Dit vind ik één van de allerleukste blogs om regelmatig te schrijven. Instagram is een geweldig platform om te gluren bij de buren. Om binnen te kijken bij mensen die een geweldig interieur hebben. Ze fotograferen elk hoekje van hun interieur waardoor je heel veel verschillende ideeën kunt opdoen voor jouw eigen interieur. Mijn Instagramaccount gaat voornamelijk over de trainingen Facebook, Instagram en SEO die ik geef maar zeer binnenkort wordt mijn tiny house opgeleverd. Dat komt op een geweldig plekje op de Veluwe te staan. Dan ga ik ook een account starten met allemaal mooie plekjes in mijn tiny house. Kijk hieronder voor de mooiste Instagramaccount om te volgen voor interieurinspiratie.

 

Arja van Garderen | Instagramaccounts om te volgen voor interieurinspiratie

Nog zo’n mooie feed als je van een Scandinavische sfeer houdt. Arja is een schat van een mens en ik ben altijd zo jaloers op haar kringloopgelukjes. Wat zij daar vindt, scoor ik namelijk nooit. Arja heeft een lichte witte basis welke ze combineert met zwart en hout.

Arja van Garderen zomerzoen

Arja van Garderen Instagram

Arja van Garderen website

 

Hillary’s Home

Hilgonda is de eigenaresse van Hillary’s Home en haar stijl omschrijf ik als sober sjiek. Prachtige donkere muren gecombineerd met veel warme kleuren en hout. Ze is dealer van de Carte Colori verf.

Instagramaccounts om te volgen voor interieurinspiratie

Hillary’s Home Instagram

Hillary’s Home website

 

Woon(t)huis

Kristel van Woon(t)huis richt al jarenlang de mooiste interieurs in. Ook verzorgt zij de styling van het mooie interieurmagazine Wonen Landelijke Stijl. Kristel is dealer van de Pure & Original verf waarmee wij alle ruimtes in ons nieuwe huis geschilderd hebben (en nog gaan schilderen). We hebben heel fijn advies van haar gekregen over hoe we de verf het beste kunnen gebruiken. De verf strijkt perfect uit en is na de eerste laag nagenoeg dekkend. We hebben de 2e laag heel licht aangebracht. Prachtige nuances geeft deze krijtverf.

Woonthuis Instagramaccounts om te volgen voor interieurinspiratie

Woon(t)huis Instagram

Woon(t)huis website

 

Stoeruh Zaken

Hetty van Stoeruh Zaken heeft een totaal ander interieur dan de 2 andere feeds hierboven. Haar basis is wit en dat combineert ze met alle tinten groen, bruin en hout. De combi van oud & nieuw vind ik verrassend op haar feed. Een oud luik in de keuken bijvoorbeeld.

Stoeruh Zaken Zomerzoen

Stoeruh Zaken Instagram

Stoeruh Zaken website

 

Casa Krullenbol

Shanti’s feed is licht en creatief met hier en daar pasteltinten. Ze is een ster in het blenden van interieur maar ook vooral grappig in haar stories.

Casa Krullenbol Zomerzoen

Casa Krullenbol Instagram

Casa Krullenbol website

 

Woonenzo styling

Karin heeft een feed met een prachtige mix van licht en donker. Groen, grijs gecombineerd met zwart, wit en hout. Heel erg gaaf. En kijk eens naar deze foto gemaakt in haar tuin. Daar wil je gewoon zitten toch?

Woonenzostyling Zomerzoen

Woonenzostyling Instagram

Woonenzostyling website

 

Shopping tips

  1. Be Pure Home VT Wonen artikelen
  2. Kussens VT Wonen van Kaat Amsterdam
  3. VT Wonen wooncollectie
  4. Kaartjes met korting voor de VT Wonen beurs

 

Lees meer

  1. Hoe wij ons huis verbouwen met een samengesteld gezin
  2. Leeshoekje in de slaapkamer
  3. Ouderslaapkamer restylen

 

Heb jij nog een mooie tip om te noemen in dit blogartikel Instagramaccounts om te volgen voor interieurinspiratie? Laat het ons dan weten dan nemen we jouw tip graag op in dit blog.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.