babykamerinspiratie zomerzoen zwarte kast

kasten en opbergen op de kinderkamer

Kasten en opbergen op de kinderkamer

De kinderkamer is natuurlijk niet alleen een plaats om te slapen maar ook om te studeren en om spullen op te bergen. De meeste ouders hebben kinderkleding ook opgeborgen in de kinderkamer. Slechts een enkeling heeft een aparte kastenkamer of een inloopkast. Wij willen jullie met dit artikel inspireren met kasten en opbergen op de kinderkamer.

Welke types kasten zijn er:

Kasten en opbergen op de kinderkamer: 1-deurskast

De 1-deurskast kenmerkt zich door 1 deur (oh echt;-?). Het is een smalle kast waar zich meestal bovenin een hanggedeelte bevindt en onderin legplanken.

Rebekka Tessemaker heeft deze mooie witte kast in haar kinderkamer staan. De kast heeft een strak ontwerp en daardoor past de kast prima in een landelijke maar ook in een moderne slaapkamer.

 

kasten en opbergen op de kinderkamer witte kast kasten en opbergen op de kinderkamer zomerzoen

De kast Sepp uit het assortiment van Zomerzoen is gemaakt van steigerplanken. Deze kast is ook een smalle kast die past in een moderne maar ook in een landelijke slaapkamer. De kast kan natuurlijk ook prima in een schattige meisjeskamer staan. Bij Zomerzoen kun je kiezen voor een kast met alleen maar legplanken of een combinatie tussen een hanggedeelte en een leggedeelte. De poten kunnen vervangen worden door poten van steigerhout. Meestal wordt voor een jongenskamer poten van steigerbuis gekozen en voor een meisjeskamer poten van steigerhout. De deur kan links of rechts scharnieren. Wil je kast Sepp of Marlon bekijken op onze site? Klik dan hier.

kasten en opbergen op de kinderkamer zomerzoen kast steigerhout kasten en opbergen op de kinderkamer zomerzoen kast steigerhout meidenkamer

 

Kasten en opbergen op de kinderkamer: lockerkast

Helemaal hip en trendy is een lockerkast op de kinderkamer. De inspiratie voor lockerkasten ligt bij de Amerikaanse high school waar leerlingen hun boeken in een lockerkast opbergen.

Joni Veeke stuurde ons deze foto van de lockerkast op haar kinderkamer. Deze lockerkast is een stalen kast.

kasten en opbergen kinderkamer zomerzoen lockerkamer

Zomerzoen heeft vorig jaar de lockerkamer ontworpen met daarbij een mooie 3-deurs kast met stoere lockeritems erop. Deze kast heeft 3 gedeeltes om kleding om te bergen en bestaat uit een hang- en een leggedeelte. Bij deze kast kan een passende kinderkamer besteld worden. Deze serie heet Skip en je vindt alle items hier.

kasten en opbergen kinderkamer zomerzoen lockerkamer Skip

 

Kasten en opbergen op de kinderkamer:  2-deurs kast kinderkamer

Bianca van BI Brocante heeft een prachtige collectie kasten in haar collectie. Je kunt hier haar aanbod bekijken.

kasten en opbergen kinderkamer zomerzoen roze kast kasten en opbergen kinderkamer zomerzoen gele kast kasten en opbergen kinderkamer zomerzoen beige kast

kasten en opbergen kinderkamer zomerzoen mint kast kasten en opbergen kinderkamer zomerzoen witte kast

Zomerzoen heeft een grote collectie 2-deurs kasten voor de kinderkamer in haar assortiment. Dit is de bestseller uit onze collectie. De kast is perfect qua formaat en heeft een ruim hanggedeelte en ook nog veel legplanken. Onderstaand de schuifdeurkast Merel en Mels. Ideaal als je weinig ruimte hebt in je slaapkamer. De kast op de foto is voorzien van een kuif bovenop de kast. Wil je kast Merel bekijken op onze website? Klik dan hier.

kasten en opbergen kinderkamer zomerzoen schuifdeurkast

En deze kast is er ook in een jongensuitvoering. Vaak wordt voor jongenskamers een kast zonder kuif gekozen. Kast Mels vind je hier op onze website.

kasten en opbergen kinderkamer zomerzoen kast met schuifdeuren

Een andere 2-deurs kast uit het assortiment van Zomerzoen is kast Sara. Dit is een zeer ruime kledingkast met een hang- en leggedeelte. Bovenop de kast kan een kuif geplaatst worden eventueel voorzien van een schattig hartje. De kast past dan helemaal in de serie Sara van Zomerzoen. Daar is nl. ook een kaptafeltje en nachtkastje verkrijgbaar met dit gezellige hartje erin. Dat maakt jouw kinderkamer voor een schattig meisje helemaal compleet. Je vindt de serie Sara hier op de website.

kasten en opbergen kinderkamer zomerzoen kast met deuren

Kast Sara is er ook in een jongensvariant en dat is serie Vik. Deze stoere jongensserie wordt vaak geleverd met een ster in het hoofdeinde van het bed, op de kuif van de kast en in het nachtkastje. Je vindt de serie hier. 

kasten en opbergen kinderkamer zomerzoen kast met deuren Vik

Deze mooie foto kregen wij van Sharon Dijkhuizen. Zij heeft op haar kinderkamer een zwarte kast. Stoer hé?

babykamerinspiratie zomerzoen zwarte kast

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt, werkt voor opdrachtgevers en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

Heb jij ook een hele mooie foto van kasten en opbergen op de kinderkamer? Wij zijn heel blij met een foto op info@zomerzoen.nl

 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Lees meer: kasten en opbergen in de kinderkamer. Klik hier […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.