Kinderkamer Inspiratie | Zomerzoen

Al tijdens je zwangerschap begint het inrichten van de kinderkamer. Eerst in je hoofd. Jij wilt de meest originele babykamer van iedereen. Daarna gaat jouw kindje naar een groot bed en wil je de kinderkamer weer voorzien van nieuwe items. Wij verzamelen elke dag de nieuwste, hipste en leukste inspiratie voor kinderkamers voor jou. Later zullen we nog een blogartikel schrijven voor de leukste babykamers.

Heb jij nu een hele mooie kinderkamer? Stuur ons gerust een foto toe. Dat mag naar info@zomerzoen.nl. Wij belonen jou met eeuwige roem op deze pagina.

 

kinderkamer voor meisjes

kinderkamer in pastelkleuren

  kinderkamer in pasteltinten

 

Zomerzoen meisjeskamer in pastel

vogelhuisbed

 

Het bed op de foto is het vogelhuisbed stapelbed Tess van Zomerzoen Dit bed is opgemaakt met hoeslakens in een mooie kleur roze. Voor het bed ligt een vloerkleed. Dit kleed is eigenlijk voor buiten. Je vindt ze vaak in de lente bij Kruidvat. De muren zijn geschilderd in een donkergrijze tint met een beetje taupe er doorheen. Dit past mooi bij het steigerhout van bed Tess. De paddenstoellampjes, het hertje en het konijntje zijn van Zomerzoen.  De vlinders en bloemetjes kochten wij bij Action. Winkels van Action vind je overal in Nederland. We maakten ze vast met een tacker. De leuke bloempotjes die aan het luikje hangen kochten wij bij Hema.  De lamp rechts aan het luikje is afkomstig van Zomerzoen en is een wandlampje.

Wil je nog meer tips voor de muren van je kinderkamer? Wij hebben er 10 voor je verzameld. En ze zijn prachtig. Je vindt ze hier.

kajuitbed

Dit kajuitbed is van Zomerzoen. Een kajuitbed wordt ook wel bedbank genoemd omdat je zo lekker met kussens in je rug tegen de achterkant kunt zitten. Heerlijk om met vriendinnetjes in je favoriete boek te lezen of een spelletje op de ipad te doen. Het bed kan ook uitgevoerd worden met een logeerlade. Dat is heel gemakkelijk als je vriendinnetje blijft slapen. Ik heb in de logeerlade altijd een basic matras liggen met een frisgewassen hoeslaken. Als er iemand onverwachts blijft slapen dan is het logeerbed altijd klaar voor gebruik. 2 Opberglades onder het bed is ook handig. Daar kun je heel veel spelletjes of boekjes in kwijt. Eerlijkheidshalve adviseer ik eigenlijk altijd een logeerlade. Dan sla je namelijk 2 vliegen in 1 klap: én logeren én opbergen.

De muren van deze kamer hebben een taupe kleur. De luiken zijn heel eenvoudig gemaakt door in een plaat MDF groeven te frezen. Je lakt de luiken mooi af en het ziet er heel sjiek uit. Voor het bed een zelfgehaakt kleedje door oma. Het nachtkastje is van HK Living. De kussens op het bed komen van Kwantum. De sprei kochten we tijdens onze vakantie op een markt in Frankrijk en past perfect bij het nachtkastje en de kleur van de kussens. De opbergtonnen achter het bed komen van Ikea maar zijn al een tijd niet meer leverbaar.

 

meisjesarmband met bedel

Heb jij een heel mooie prinsesje en ben je op zoek naar een cadeautje voor haar verjaardag, communie, sinterklaas of kerst? Een hele grote collectie meisjesarmbanden vind je hier.

kinderkamer voor jongens

kinderkamer volkswagenbusje  stoere jongenskamer

 

Zomerzoen jongenskamer met een stoer thema

halfhoogslaper met uitschuifbaar bureau

 

Een erg stoer bed is deze halfhoogslaper met uitschuifbaar bureau model Sascha van Zomerzoen. De zebra aan de muur komt van Bibib. De muur is fotobehang en maakten we zelf. We fotografeerden een oude bakstenen muur en lieten hiervan fotobehang maken. De vlaggetjes aan het bed hebben we zelf genaaid met stof van de Albert Cuypmarkt in Amsterdam. De zwart/witte schilderijtjes kochten we ook op een markt in Amsterdam. Het krukje komt uit de collectie van Zomerzoen maar is niet meer leverbaar. Het is gemaakt van oude brancards. Handig aan bed Sascha is het uitschuifbare bureau. Ben je klaar met huiswerk maken dan schuif je het bureau weer onder het bed. Er blijft dan genoeg ruimte over om in de speelhut te krijgen. Heb je voldoende plaats in de kinderkamer en heb je ruimte voor het bureau? Dan heb je een grote speelhut of plaats voor een logeermatras onder het bed. De trap kun je ook aan de andere kant laten plaatsen of aan de voorkant (voor de speelhut) als jou dat beter uitkomt.

babynamen op een rijtje

Wij hebben 75 hele bijzondere kindernamen verzameld. Sommige namen zijn zo bijzonder en uniek dat we er nog nooit van gehoord hebben. Heb jij nu ook een bijzondere kindernaam? Dan mag je deze hier toevoegen.

 

Ben jij ook heel creatief en heb je een hele gave kinderkamer die je graag met ons wilt delen? Stuur dan een email met daarin een foto van de kamer met een uitgebreide beschrijving waar jij e.e.a. gekocht hebt. Wij zullen jouw foto’s met jouw naam dan vermelden op onze inspiratiepagina.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.