kinderkamerinspiratie 2019 zomerzoen gordijn

Kinderkamerinspiratie 2019 | de allerbeste tips

Kinderkamerinspiratie 2019

Op 1 november 2018 bestond Zomerzoen 15 jaar. Al 15 jaar ontwerpen wij kinderkamers en delen wij met jullie de beste kinderkamerinspiratietips. Wij gaan voor jullie op zoek naar de leukste kinderkamerinspiratie 2019-tips.

 

tip 1: rolgordijnen

Weg met gordijnen, hallo rolgordijnen. Deze trend paste ik vorig jaar al toe in de nieuwe kinderkamer van mijn zoon. Meestal zijn kinderkamers niet zo heel erg ruim maar hebben ze wel grote ramen. Dat is heel fijn voor het daglicht in een kinderkamer en zo oogt een kleine kinderkamer toch licht en ruim. Door rolgordijnen in een kinderkamer toe te passen, bespaar je de ruimte links en rechts naast het raam. Een hele fijne service hebben wij vorig jaar ervaren bij Rolgordijnenexpert. Ze hebben zoveel keuze dat de gratis kleurstalen-service heel handig is. Daarnaast hebben zij een gratis meetverzekering en gratis een express bezorging. Dat kwam goed uit want zoonlief wilde heel snel in zijn nieuwe kinderkamer gaan slapen. Klik hier om naar de site van Rolgordijnenexpert te gaan. 

kinderkamertrends 2019 zomerzoen

 

Lees meer: wil jij weten welke interieurtrends wij op de Woonbeurs in Parijs spotten? Klik hier

tip 2: plisségordijnen op de kinderkamer

Nog zo’n trend die wij spotten in Parijs zijn de plisségordijnen in een kinderkamer. Je hebt ze vast wel ooit gezien. Dat is zo’n gordijn dat je aan de boven- en onderkant open kunt zetten. Ook hiervoor heeft de Rolgordijnenexpert heel veel mogelijkheden tegen zeer scherpe prijzen. Klik hier om het assortiment te bekijken.

tip 3: bedden met opbergruimte

Een andere trend die wij op de Woonbeurs in Parijs zagen, zijn de bedden met opbergruimte in de bedden verwerkt. De kinderkamers in nieuwbouwhuizen of in wat oudere huizen zijn vaak niet erg groot. Je moet dan slim met de beperkte ruimte omgaan.. Naast een bed en bureau wil je in de kinderkamer ook kleding of speelgoed opbergen. Je kunt creatief met de ruimte omgaan door bv. kastruimte onder het bed te maken. Dit is heel praktisch en kan heel gemakkelijk. Jouw kindje slaapt dan boven de kastruimte. Dat kan eigenlijk met elk bed uit onze collectie. Zoonlief heeft op zijn kamer een hoogslaper. Daaronder staat een kajuitbed met een opberglade. Het kajuitbed gebruikt hij als chillplek om lekker te lezen of een spelletje te doen op zijn ipad. In de lade past ook een logeermatras zodat vriendjes gemakkelijk kunnen blijven slapen maar waar hij ook zijn leesboeken en spelletjes kwijt kan. Na het spelen wordt de lade onder het bed geschoven en is alles uit het zicht.

Lees meer: tips om een kleine kinderkamer in te richten. Klik hier

 

kinderkamertrends 2019 zomerzoen hoogslaper

tip 4: brick walls

Vaak is het inrichten van stoere jongenskamers lastiger dan het inrichten van een meisjeskamer. De trend die afgelopen jaar al veel in kinderkamers te zien was, maar ook in Parijs, zijn brick walls. Je kent het vast en zeker wel. Die stenen muurtjes die je nu vaak ziet in woonbladen. Een brick wall kan heel gemakkelijk met behang gemaakt worden en geeft meteen heel veel sfeer aan je kinderkamer. Het behang van VT Wonen is zo mooi dat het bijna echt steentjes lijken. Klik hier om het assortiment te bekijken.

kinderkamerinspiratie 2019 brick wall zomerzoen

 

Als jij het leuk vindt als jouw foto met onderwerp kinderkamerinspiratie 2019 op onze social media kanalen gepromoot wordt, dan mag je deze altijd aan ons mailen info@zomerzoen.nl

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Lees meer: hippe kinderkamers in 2019. Klik hier […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.