Kindvriendelijke hotels in Nederland De Bonte Wever Zomerzoen

Kindvriendelijke hotels in Nederland | de tips van Zomerzoen

Kindvriendelijke hotels in Nederland

Vorige week waren we plannen aan het maken voor de volgende vakantie. We zaten met zijn vieren aan de keukentafel en ik opperde: “zullen we volgende vakantie een gezellig weekend weg gaan”. Natuurlijk klonk er meteen gejuich aan de andere kant van de tafel. Direct daarna kwam de vraag: “gaan we naar een huisje of in een hotel”. Omdat wij al regelmatig naar een vakantiehuisje gaan, vond ik het wel leuk als we deze keer een hotel zouden boeken. Van een vriendin kreeg ik de tip om eens op Shopkorting te kijken. Dat is een verzamelwebsite waarop je kunt sparen voor korting. Lees hieronder verder over mijn zoektocht naar kindvriendelijke hotels in Nederland.

 

Badhotel Renesse in Renesse

kindvriendelijke hotels in Nederland Renesse Zomerzoen

Dit hotel hebben wij vorig jaar met onze kinderen bezocht. Dit hotel doet alles om het jullie naar de zin te maken. Heel fijn vonden wij de nieuwe hotelkamers. Helemaal gestyled volgens de laatste trends. Dit hotel heeft een privézwembad met heerlijk ligbedden. Je kunt ook lekker lunchen aan het zwembad. Als je het hotel uitloopt dan zit je echt meteen in de gezelligste straat van Renesse met restaurantjes en winkeltjes. De andere kant op, loop je in een minuut of 10 naar het strand. Onderweg kom je ook een aantal gezellige restaurants tegen.

 

Lees meer: de leukste kindvriendelijke restaurants in Nederland. Klik hier

 

Vlierijck op Vlieland

kindvriendelijke hotels in Nederland Vlieland Zomerzoen

Dit hotel staat bij onze kids absoluut bovenaan. Het hotel is vooral heel erg mooi als je kinderen geen peuters meer zijn. Vlieland is natuurlijk prachtig. Boek eens een rit met de Vliehorse express. Dat is voor het hele gezin een geweldige ervaring. Je waant je echt in de woestijn als je midden op de Vliehorse staat. Daar kun je natuurlijk ook prachtige foto’s maken. Waar wij ook heel erg van genoten hebben is een dagje op zee en zelf garnaaltjes vangen. Wij hebben dat gedaan bij Phoca Vlieland. Super lieve mensen die echt aan alles gedacht hebben om het de kids naar de zin te maken. Je vindt alle informatie hier.

 

Lees meer: de allerlekkerste ijswinkels van Nederland. Klik hier

 

De Bonte Wever in Assen

Kindvriendelijke hotels in Nederland De Bonte Wever Zomerzoen

Dit hotel heeft werkelijk alles wat kleine kinderen geweldig vinden. Het zwembad is prachtig. Ze hebben onlangs hun nieuwe restaurant geopend met de naam Dapper. Bij Dapper is goed aan kleine kinderen gedacht en je kunt ook maaltijden afhalen om lekker op je kamer op te peuzelen.

 

Holiday Inn in Leiden

kindvriendelijke hotels in Nederland Holiday Inn Leiden Zomerzoen

Jaren geleden kreeg ik al eens de tip van dit hotel in Leiden. Het is heel centraal gelegen en een dagje uit naar Corpus, het strand of het Binnenhof in Breda is heel gemakkelijk met dit hotel als vertrekpunt. Het ontbijt schijnt super te zijn.

 

Lees meer: wil jij Corpus bezoeken? Lees alles over onze Corpus-ervaring. Klik hier

 

Wij hebben uiteindelijk het Holiday Inn in Leiden geboekt via Shopkorting. Erg leuk om ook te sparen voor volgende tripjes met ons gezin.

 

 

 

 

 

 

3 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Lees meer: over kindvriendelijke hotels in Nederland. Klik hier […]

  2. […] Lees meer: zoek jij een kindvriendelijk hotel in Nederland? Klik hier […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.