Michelle babykamer zomerzoen

Ladders op de kinderkamer – tips van Zomerzoen

Ladders op een kinderkamer

Al jarenlang heb ik ladders in mijn huis. Toen we nog geen kinderen hadden, stond er in onze keuken een trapje dat manlief ooit gemaakt had vroeger op school. Het trapje was door de jaren heen door mijn schoonouders gebruikt om te verven en dat maakte het trapje alleen maar mooier. Toen onze 2 kinderen geboren werden, kregen ze meteen op de babykamer al een laddertje. Ik vind een ladder op de kinderkamer zo gezellig staan. Ik koop van die grote papierklemmen zodat ik er ook kleine frutseltjes aan kan hangen.

Ladders op een kinderkamer vind ik zo gezellig staan en ik gebruik het ook altijd als ik een kinderkamer mag stylen. De ladder kan gebruikt wordt om leuke dingen aan op te hangen, als een soort wandkast. Ik schilder de ladder ook vaak in de kleuren van de kinderkamer. Zo wordt het 1 geheel.

Wij hebben onze Facebooklikers gevraagd naar laddertips.

Deze mooie foto’s kregen wij van Elke (lieve mama van Fem)

babykamer Sharona Gerritsen zomerzoen 1 babykamer Zomerzoen Elke 4 babykamer Zomerzoen Elke 3 babykamer Zomerzoen Elke 2

Tienerkamer van Fenne van Zomerzoen

Mijn dochter heeft inmiddels een tienerkamer en achter haar bed heb ik een ladder van House Doctor staan.

tienerkamer Zomerzoen

En dit is de prachtige babykamer van Michelle

Michelle babykamer zomerzoen 3 Michelle babykamer zomerzoen 4

 

Ben jij benieuwd wie al 15 jaar achter het label Zomerzoen zit? Lees hier het interview.

ibiza zomerzoen hoeden

Of ben jij benieuwd waar de lekkerste ijsjeszaken van Nederland te vinden zijn? Hier vind je alle tips van onze lezers.

ibiza zomerzoen el chiringuito II

Nog niet zo lang geleden waren we op Ibiza. Het eiland heeft ons verrast. Overweeg jij om naar Ibiza te gaan? Lees dan onze islandtips.

Heb jij nu ook een laddertik in jouw huis en mag ik jouw foto’s op ons blog laten zien? Stuur ze dan naar info@zomerzoen.nl. Binnenkort schrijven we ook een blogartikel over trappetjes en laddertjes in de woonkamer en keuken. Maar we zoeken zeker ook nog aanvullen voor ladders op de kinderkamer.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.