Leonie is ondernemer en heel creatief +winactie

Creamamalejow

Ik kan me niet anders herinneren, dan dat ik graag, op welke manier dan ook, creatief bezig ben. Als kind schreef ik hele boekjes vol met verhalen en gedichten, met toen als grote droom om ooit een echt boek te schrijven. Ik heb schilderijen gemaakt (waarvan er enkele ook daadwerkelijk bij mensen aan de muur gehangen hebben!), sieraden gemaakt en taarten gedecoreerd. Het maken van gedecoreerde taarten met marsepein, voor zo ongeveer iedereen, heb ik een aantal jaar gedaan. Twee dagen voor mijn eigen bruiloft, heb ik zelfs van ’s morgens 7 tot ’s avonds 7 in de keuken gestaan, om mijn eigen bruidstaart te maken voor al onze aanwezige gasten.

weggeefactie stoeltje zomerzoen

Wil jij zo’n mooi stoeltje winnen van Creamamlejow? Laat dan onder dit artikel de naam van jouw kindje achter. Een jongensstoeltje is geen probleem. We maken dan iets moois helemaal naar jouw zin als je wint.

Totdat ik geen taart meer kon zien

Na dit meerdere jaren gedaan te hebben, was de lol er wel een beetje af. Lichamelijk kostte het me vaak veel energie, het hele weekend stond ik te bakken en decoreren en ik haalde er weinig uitdaging en voldoening meer uit bij het maken van de zoveelste taart in hetzelfde thema.

armband infinity

Ben jij op zoek naar een creatief sieraad voor moeder of dochter? Kijk eens op KusTerug

Creativiteit van mijn moeder

De creativiteit heb ik van mijn moeder. Zij hield zich vooral bezig met tekenen, en heeft vele schilderen gemaakt met encaustic art. Zolang als dat ik leef, was mijn moeder al ziek. Vroeger was ze nog redelijk ter been, we knutselden en tekenden dan graag samen. Ze lag vaak in het ziekenhuis en om de tijd te doden maakte ze dan allerlei traktaties voor mijn verjaardag. Ze begon hier vaak al maanden van te voren mee. Soms kwamen er mensen langs, die het zo mooi vonden wat ze maakte, dat mijn moeder het aan hen gaf en voor mij vervolgens weer opnieuw kon beginnen. De laatste jaren ging het snel berg afwaarts met mijn moeder, ze kon niet meer uit bed en werd zieker en zieker. Uiteindelijk is zij in oktober 2014 overleden.

verbouwen of verhuizen kinderkamer

Ga je verhuizen of verbouwen? Lees dan onze tips en nog leuker… zo’n leuk gedecoreerd stoeltje van Creamamlejow in de nieuwe kinderkamer. Lees de tips hier. 

Ik en mijn stoute schoenen

Het was al jaren een grote wens om een plotter aan te schaffen, en zo dingetjes te gaan bedrukken. In september 2015 besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en mijzelf zo’n apparaat voor mijn verjaardag cadeau te doen. De beste keuze die ik ooit heb kunnen maken, ik heb vele filmpjes bestudeerd op internet en wilde alles uitproberen en onder de knie krijgen. En toen wist ik het zeker: Dit is wat ik wil, hier wil ik mee verder. En als je iets goed wilt aanpakken, dan hoort daar een ‘officiele status’ bij. Mijn moeder had ook dit geweldig gevonden. Ik had shirts voor haar kunnen maken, die ze met trots in het ziekenhuis zou kunnen dragen. Waarschijnlijk zou ze het nog voor elkaar krijgen om ze aan de halve afdeling te verkopen, ook. Helaas mocht dat niet zo zijn.

vogelhuisbed Jesse van zomerzoen

Ben jij op zoek naar creatieve kinderkamers? Bekijk ze hier. 

Sterfdag van mijn moeder is startdatum van Creamamalejow

Dit bracht mij echter wel op een goed idee, ik moest een datum kiezen waarop ik me zou laten inschrijven bij de KVK en waarop mijn bedrijf: Creamamalejow officieel en voor het ‘echie’ zou gaan. Deze datum werd dan ook 22 oktober 2015. Een jaar na mijn moeders overlijden stond ik met het felbegeerde papiertje buiten bij de KVK in Rotterdam. Met man en macht werkten mijn man en ik (en de vele die ons hielpen) aan de webshop. Deze ging 2 weken later online en 8 november verkocht ik mijn eerste item via de shop. In de afgelopen 2,5 jaar heb ik mijn assortiment zien veranderen en uitbreiden, ik heb er meerdere apparaten bij gekocht, waardoor ik nu ook bijvoorbeeld mokken en portemonnees kan bedrukken.

Hard werken om origineel te blijven

Als je rondkijkt, zijn er veel bedrijven die hetzelfde doen als dat ik doe. Het is dan soms ook best lastig om origineel te blijven, maar we doen ons best. Klanten weten ons steeds meer te vinden, en het is ook heel leuk om vaste klanten steeds vaker terug te zien komen.
Ik ben zelf ook moeder van een dochter. Ze is nu zes. Ik vind het heel leuk om te zien dat ook zij erg creatief is. Waar ze me eerst hielp met het decoreren van de taarten (Ze had dan haar eigen stuk marsepein en maakte er de mooiste kunstwerken van), helpt ze me nu met het pellen van de stickers. Daarnaast is ze natuurlijk een gewillig proefkonijn. Ze heeft vele items met haar naam er op en als er iets bijzonders is op school (bijvoorbeeld het Kerstdiner of Paasontbijt) maak ik altijd een leuk, bijpassend shirtje voor haar.

Naast mijn webshop sta ik nog drie dagen voor de klas. Dit jaar geef ik les aan groep 5. Het beheren van een webshop en een baan van drie dagen ernaast, is soms best pittig. Zeker in periodes rondom de feestdagen. Gelukkig helpt mijn man waar hij kan. Samen vormen we een goed team. Het creatieve laat hij echter wel aan mij over, hij is meer van de zakelijke en administratieve kant.
Ach, iedereen zijn talent, toch?

koolhydraatarme recepten van een diabeet

Eet jij ooit gerechten zonder koolhydraten? Wij hebben hele leuke voor je verzameld zoals dit heerlijke toetje. Een uitgebreide beschrijving vind je hier.

Winactie

Wil jij zo’n mooi stoeltje winnen met een afbeelding naar keuze erop? Laat dan hieronder de naam achter die jij erop wilt. Wil je graag een stoeltje voor een jongen winnen? Geen probleem. Dan maken we iets moois voor een stoere kerel.

Lieve groet van Leonie van Doorn van Creamamlejow

166 antwoorden
 1. Anissa
  Anissa zegt:

  Oh dit lijkt me zeer leuk!!!Binnenkort kan ze zitten en dan zie ik haar wel op zo’n schattig stoeltje!!!Mijn kleine meid heet Zoë 🙂

  Beantwoorden
 2. Wousanne
  Wousanne zegt:

  Dit zou sem super leuk vinden!!
  Een super lief jongetje van 3 jaartjes oud wat een hoop voor zn kiezen heeft.
  Hij verdient een mooi stoeltje
  Hij is grote van van buurman en buurman dus als daar iets mee gedaan word zou dat top zijn.

  Beantwoorden
 3. Marit
  Marit zegt:

  Voor mijn dochter Marit! Gek van eenhoorns, loopt in haar eenhoorn-onesie op haar eenhoorn-pantoffels met haar eenhoorn-knuffel door het huis!!!

  Beantwoorden
 4. Naomi
  Naomi zegt:

  Die zou ik heel graag winnen voor mijn dochtertje Viënna. Zo zou ze eindelijk haar eigen stoeltje voor aan tafel hebben zodat ze daar lekker kan tekenen!

  Beantwoorden
 5. Naomi Jager
  Naomi Jager zegt:

  Ik lees zoveel blogs/vlogs en ik vind dit soort onwijs inspirerend en toch achterin mijn hoofd denk ik…wil ik ook, doe ik het toch niet en dan lees ik dit weer en dan komt ie weer ja wil ik ook, misschien toch gewoon doen en ervoor gaan!! In ieder geval heel mooi om te lezen en de respect voor jou is groot. Wat zou het toch moeilijk zijn je moeder verliezen en wat een eerbetoon om je bedrijf op haar sterfdatum inteschrijven bij de KvK.
  Oh ja en graag zou ik zo’n prachtige mooie stoel in de kamer voor onze mooie Juliette

  Beantwoorden
 6. Kavita
  Kavita zegt:

  Wat leuk! Ik doe mee voor mn dochtertje HADIYAH van 1 jaar
  ze heeft nog geen eigen stoeltje in huis. Terwijl ze zo dol is op stoeltjes om er op en er af te klimmen of lekker aan te spelen of eten aan het kindergltafeltje

  Beantwoorden
 7. Linda
  Linda zegt:

  Wat leuk!!! Wij hebben 2 dochtertjes de oudste heeft al een eigen stoeltje dus het zou super leuk zijn voor obs jongste dochtertje Noëmi!

  Beantwoorden
 8. Ellen
  Ellen zegt:

  Dat zou toch super leuk zijn voor ons dochtertje van 3 maand! Zij heeft nog geen stoeltje dus zou dit super leuk vinden!! Emma heet ze….
  Wij gaan duimen!!!

  Beantwoorden
 9. Diana
  Diana zegt:

  Leuk om te lezen!!
  Ik doe mee voor Lizzie
  Wij hebben al eens een super mooi stoeltje bij je besteld en cadeau gegeven. Ze waren er erg blij mee.
  Alles heb je naar wens gemaakt en het resultaat was erg mooi.
  Onze jongste dochter heeft zelf zo’n stoeltje cadeau gekregen en de oudste is vaak jaloers op haar en het stoeltje
  Nu heeft ze sinds een aantal weken een “grote” meiden kamer met je raadt het al unicorns dit stoeltje zou haar kamer helemaal afmaken en onze 3 jarige dochter helemaal gelukkig maken

  Beantwoorden
 10. Lorissa
  Lorissa zegt:

  Heel leuk!
  Ik zou graag een kansje maken voor het geweldige stoeltje voor mn dochtertje Jayléah van 2,5 jaar die al helemaal unicorn fan is

  Beantwoorden
 11. Manon van Exsel
  Manon van Exsel zegt:

  Heel graag zo n mooie stoel voor mijn zoon Niels. Zijn broer heeft er een gehad voor zijn 1ste verjaardag dus dan hebben ze voortaan allebei hun eigen stoel!

  Beantwoorden
 12. Petra
  Petra zegt:

  Doe graag mee voor me dochter Sanne.
  Ze krijgt binnenkort een nieuw bed (gemaakt door papa) dus dan is zon stoeltje wat door u is gemaakt toch ook helemaal geweldig!

  Beantwoorden
 13. Lisa Jorissen
  Lisa Jorissen zegt:

  Ah wat een super mooi stukje om te lezen, en wat een mooie stoeltjes zou het heel graag winnen voor mijn dochtertje Benthe die dit jaar op 24 april 1 jaar wordt!

  Beantwoorden
 14. Annelies
  Annelies zegt:

  Zoë , mijn dochtertje van 4, zou dat geweldig vinden. Alles wat regenbogen, eenhoorns inhoudt, vindt ze geweldig. Dat is prachtig he mama, zegt ze dan vaak. En het is origineel!

  Beantwoorden
 15. Bianca
  Bianca zegt:

  Wat een mooi verhaal! Ook een goed gekozen startdatum voor de KvK. Elk einde is ook weer een nieuw begin. Graag een stoeltje met de naam

  SPETTER

  Beantwoorden
 16. Carola
  Carola zegt:

  Super leuk voor mijn dochter Benthe!! Ze is 28 mei jarig!! Het stoeltje is zo helemaal perfect, hoeft niets aan veranderd te worden!

  Beantwoorden
 17. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Super leuk voor onze dochter Jasmijn van bijna 2. Voor haar 1e verjaardag had ze een unicorn-feestje dus dit stoeltje gaat ze geweldig vinden!

  Beantwoorden
 18. sanne van deelen
  sanne van deelen zegt:

  ik doe graag mee voor mijn dochtertje Maudy. de regenboog is heel toepasselijk voor haar aangezien ze een regenboog kindje is. ( zo noemen ze kindjes dat geboren zijn na het overlijden van broer of zus) in haar geval een broer. heel mooi gemaakt in ieder geval!

  Beantwoorden
 19. Leonie
  Leonie zegt:

  Wat een hoop reacties al!
  En wat leuk om te lezen dat er zoveel Benthes ook zijn! Deze stoel was toevallig voor een andere Benthe, maar ook onze eigen meid heet zo 😉

  Succes allemaal!

  Groetjes Leonie

  Beantwoorden
 20. Andrea Langeslag
  Andrea Langeslag zegt:

  Oh heel graag voor mijn kleine Jet. Haar zussen hebben al een mooie eigen stoeltje maar zij nog niet! I love unicorns

  Beantwoorden
 21. Kelly van geel
  Kelly van geel zegt:

  Voor onze Julia, zal geweldig staan bij haar gepimpte tafel. Mama is helaas niet zo creatief maar het is gelukt op met plakfolie de tafel te pimpen. Als een echte UNICORN fan zie ik haar al helemaal zitten:)

  Beantwoorden
 22. Daniëlle Grevenstuk
  Daniëlle Grevenstuk zegt:

  Voor mijn lieve mooie mannetje van nu 8 weekjes oud waar we zoveel moeite voor hebben moeten doen
  Stoere vent verdient een mooi stoeltje met uiltjes dat heeft ie ook in zijn kamertje

  Beantwoorden
 23. Marianna visentini
  Marianna visentini zegt:

  Leuke actie
  En wat een leuke site om te kijken en lezen.
  Mijn zoontje heet James. En zou zeker blij worden van een mooi stoeltje!

  Beantwoorden
 24. Yvonne Nagelhout
  Yvonne Nagelhout zegt:

  Super cute zijn de stoeltjes!! Graag met de naam van mijn 2 jarige dochter Zoë kan ze mooi op zitten als ze gaat tekenen of spelen!

  Beantwoorden
 25. Nicole
  Nicole zegt:

  Ten eerste Wat een gave actie zeg! Ik zou dat stoeltje graag winnen voor mijn dochtertje Emma. Deze stoel zou super gaaf zijn voor haar kamertje!
  Ten tweede wat een inspirerend verhaal. Hoe je uit je verlies juist iets moois gemaakt hebt en hoe je eigenlijk vanuit een dagelijkse sleur een nieuwe uitdaging hebt gemaakt vind ik echt super gaaf.

  Beantwoorden
 26. Esmeralda
  Esmeralda zegt:

  Oh! Wat een tof verhaal, en goed zeg dat je er voor bent gegaan, en wat een mooi eerbetoon aan je moeder!
  Onze Sem wordt zeker weten blij van zon gezellig stoeltje met zijn naam er op!! Wat zou het leuk zijn eens iets te winnen voor hem

  Beantwoorden
 27. Nadia
  Nadia zegt:

  Ik zou graag het stoeltje willen winnen voor mijn nichtje Sophie
  Ze heeft al zoveel meegemaakt met haar allergieën dit zal ze erg leuk vinden

  Beantwoorden
 28. Anja
  Anja zegt:

  Heel graag met de naam van mijn dochter Anna. Mijn moeder noemde mij vroeger vaak Anna ipv Anja, mijn echte naam. Ik noemde mijn dochter daarom Anna. Mijn moeder heeft nu jong alzheimer gekregen. Dit zou voor mij een mooie herrinnering zijn aan de naam die zij eigenlijk bedacht heeft voor haar.

  Beantwoorden
 29. Yasmin Peulen Bols
  Yasmin Peulen Bols zegt:

  Super leuk voor mijn dochter Emma Emma zou het echt kei gaaf vinden. Stoeltje zou perfect in Emma zijn kamer passen. Unicorn

  Beantwoorden
 30. Isabellf
  Isabellf zegt:

  Mijn dochter Kees heeft van mijn team ooit zo’n soort stoeltje gekregen toen ze werd geboren, zus Jip zou het denk ik ook heel leuk vinden er een te hebben!!

  Beantwoorden
 31. Isabelle
  Isabelle zegt:

  Mijn dochter Kees heeft van mijn team ooit zo’n soort stoeltje gekregen toen ze werd geboren, zus Jip zou het denk ik ook heel leuk vinden er een te hebben!!

  Beantwoorden
 32. Evelien
  Evelien zegt:

  oh dit is leuk! mijn zoontje Finn is net 1 en de box heeft plaats gemaakt voor een speelhoekje, wat nog mist is een mooi stoeltje!

  Beantwoorden
 33. Tamara
  Tamara zegt:

  Zoooooo graag voor onze dochter Carlijn. Nu 2 jaar en alles is :” van mij” . Dan heeft ze echt een stoere stoel van haarzelf.

  Beantwoorden
 34. Josien
  Josien zegt:

  Jaa wat gaaf! Ik heb een eigen creabea hoekje voor mn meisje gecreëerd, waar ze straks lekker kan knutselen en kleuren, en wat mist er nog?! Een stoel!! Hoe gaaf zou deze erbij staan! En Benthe is haar naam 🙂

  Beantwoorden
 35. Rachel
  Rachel zegt:

  Wat een inspirerend verhaal!
  En lijkt me geweldig om zo creatief te zijn en altijd een leuk en vrolijk idee te hebben, ik zelf mis dat wel bij mij. Ik zal zo’n mooi en geweldig stoeltje graag willen hebben voor mijn zoontje Levi van 2jaar. Ik vind dat hij hem verdient en wat zal hij hem geweldig vinden. Mag Levi de gelukkige winaar zijn, dat mag U zich zelf uitleven mijn het stoeltje omdat ik totaal niet creatief en geen ideeën heb wat leuk zal zijn. Wij gaat hier met ons tweetjes duimen, en hopen dat hij de geluk heeft. Liefs x ♡

  Beantwoorden
 36. Mariska Smeltink
  Mariska Smeltink zegt:

  Super leuk voor onze zoon Max! Ik ben al een hele tijd op zoek naar zo’n super leuk stoeltje maar nog niks kunnen vinden naar mijn/onze smaak!

  Beantwoorden
 37. Celine
  Celine zegt:

  Dit lijkt me heeeel leuk voor mijn peettekindje Liv!! Ze is 15 maanden oud en kan nu net lopen. Zou heel leuk zijn als ze van haar tante als verrassing een eigen troontje krijgt! Heel veel liefs en ik zou het super leuk vind als ik zou winnen.

  Beantwoorden
 38. Maaike
  Maaike zegt:

  Hé! Ik zie dit nu pas, Hahaha mooi verhaal Leo! Volg je hart en je dromen komen (meestal) uit.

  Onze lieve Eva wilt heel graag een stoeltje. Kan ze daar mooi d’r eerste tekening op maken (niet op het stoeltjes natuurlijk)

  Beantwoorden
 39. Suzanne Marquering
  Suzanne Marquering zegt:

  Wij hebben een Luuk en een Max. Onze Luuk is bijna jarig (2) en heeft graag zijn eigen stoel. Broer Max (4) kan al een beetje lezen en leest graag zijn naam op zijn stoel 🙂

  Beantwoorden
 40. Elina vd Velde Bakker
  Elina vd Velde Bakker zegt:

  Jaaaaa voor mijn meisje Tess! Met haar eigen stoel zal ze zich helemaal een stoere grote zus gaan voelen… nu haar zusje binnen een paar dagen geboren gaat worden!

  Beantwoorden
 41. Joyce Eekman
  Joyce Eekman zegt:

  Zo’n stoeltje zou helemaal geweldig zijn voor mijn zoontje van 15 maanden met de mooie naam Julian. Hij kan net lopen en vind het altijd gezellig om erbij te komen zitten als er mensen op bezoek zijn. Dus kan hij mooi op zijn nieuwe stoeltje zitten

  Beantwoorden
 42. Sem
  Sem zegt:

  Leuk voor de 1e verjaardag van ons prematuurtje Sem! Mijn dochters hebben destijds van hun oma een eigen stoeltje gehad, maar ze leeft helaas niet meer..dus dat gaat voor Sem niet op, zou superleuk zijn als hij een stoeltje mag winnen.

  Beantwoorden
 43. Diana
  Diana zegt:

  Leuk voor me zoontje Jamie voor straks in zijn nieuwe grote kamer .
  De meubels worden wit daar past t mooie stoeltje met leuke afbeelding mooi bij.
  Hij is gek op auto’s en treinen

  Beantwoorden
 44. Anneke
  Anneke zegt:

  Dit zou onze lieve kleine Yara fantastisch vinden! Ze is ruim 1,5 jaar en zit heel graag op een stoeltje van haar grote broer. Een eigen stoeltje met haar naam erop zou ze prachtig vinden!

  Beantwoorden
 45. Tanja Hoek
  Tanja Hoek zegt:

  Wat is die leuk!!!!
  Wij zouden er heel graag eentje willen voor ons dochtertje Zoë!! Dan heeft ze haar eigen unieke stoel, hoe cool zou dat zijn!!

  Beantwoorden
 46. Kelly
  Kelly zegt:

  Wat lijkt zo’n stoeltje me een leuk kado voor ons zoontje Lucas en voor mezelf. Na de pittige kraamtijd (spoedkeizersnede onder narcose, en 2 weken ziekenhuisopname vanwege trombose) zou dit een leuke opsteker zijn om vanaf nu positief verder te gaan

  Beantwoorden
 47. Luuk
  Luuk zegt:

  Oo dat zou zo leuk zijn voor mijn zoontje Luuk van 15 maanden die willen we graag een stoeltje en tafeltje geven om lekker aan te knutselen en te kleien en lekker creatief bezig te zijn! Hou van lekker creatief zijn!

  Beantwoorden
 48. Ilona van der Rhee
  Ilona van der Rhee zegt:

  Ons wondertje/cadeautje Finn wordt op 1 mei 1 jaar! Wat zou het super leuk zijn om een mooie stoel te winnen voor zijn verjaardag

  Beantwoorden
 49. Ilona Rooimans
  Ilona Rooimans zegt:

  Wat een leuk stoeltje. Dat zou erg handig zijn voor rond de salontafel. We hebben er al 2 voor de oudste 2 kinderen. Voor onze derde komt t goed van pas.
  Graag met de naam Sanne.

  Beantwoorden
 50. Anita van Dijk
  Anita van Dijk zegt:

  Heel erg leuk voor mijn dochtertje Viènne, geboren 7 april 2018. Ik heb al wat unicorn dingetjes voor haar kamertje, zo schattig. Wat zou een stoeltje met naam er leuk bij passen.

  Beantwoorden
 51. Nathalie Hartgers
  Nathalie Hartgers zegt:

  Ik doe mee voor ons prinsesje Jaycey. Zij is nu al een grote trotse zus In Nov wordt haar broertje of zusje verwacht.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.