muurschildering zomerzoen XI

Muurschildering in de kinderkamer – winactie

Toen ik zelf zwanger was, alweer 14 jaar geleden, heb ik heel lang gezocht naar iemand die een hele mooie muurschildering in de kinderkamer kon maken. Ik kon uiteindelijk niemand vinden en koos toen maar voor behang. Maar ik ben altijd van muurschilderingen blijven houden.

Onlangs kwam ik in contact met Joan of Arts. Zij maakte de meest prachtige muurschilderingen voor de kinderkamer. Ik heb haar gevraagd of ze het leuk vindt om 1 van onze bloglezers blij te maken met een hele mooie muur in de kinderkamer. En dat wilde ze wel. Ze stelt hieronder haar bedrijf aan jullie voor.

Even voorstellen…

Mijn naam is Joan, trotse mama van Catalina, Mateo en Lana. Mijn bedrijf heet Joan of Arts.

Schilderen en tekenen zijn naast mijn fantastische kinderen, mijn grootste passie. Deze passie is de rode draad in mijn leven! Het voelt alsof ik met een penseel in mijn handen geboren ben.

muurschildering zomerzoen I muurschildering zomerzoen II muurschildering zomerzoen III muurschildering zomerzoen IV

Een muurschildering is een creatie die meeleeft in uw thuis, een samensmelting van gevoel, passie en liefde die uw ruimte opvult met een persoonlijke touch. Met een muurschildering creëer je in een kinderkamer een magische wereld waar fantasie en dromen een werkelijkheid worden.

Een leuke muurschildering verdient iedereen, jong en oud en dit is de reden waarom ik met veel liefde begonnen ben met het maken van muurschilderingen.

muurschildering zomerzoen V muurschildering zomerzoen VI muurschildering zomerzoen VII muurschildering zomerzoen IX

Mijn doel is om deze zo betaalbaar mogelijk te houden zodat iedereen de kans heeft om te genieten van een magische wereld in eigen huis.

Want geloof me! Het is echt een beetje Magie!

muurschildering zomerzoen X muurschildering zomerzoen XI

Wil jij nu kans maken op zo’n mooie muurschildering op de kinderkamer? Laat dan onder dit bericht het volgende achter: naam van het kindje en jouw woonplaats. Als jij de winnaar bent dan komt Joan in de zomervakantie al bij jou de muur schilderen.

DELEN VAN DIT BERICHT VINDEN WIJ OOK HEEL FIJN. 

 

Extra kans maken? Volg onderstaande bedrijven op Instagram.

Instagram voor KusTerug Sieraden 

Instagram voor Zomerzoen Kinderbedden

Instagram voor De Ondernemende Vrouw

 

Wil jij weten wie er het gezicht achter dit bedrijf is? Lees het artikel van Angeliek hier.

Wil jij graag de kinderkamer veranderen? Hier vind je inspiratie. 

Het zwangerschapsblog Auw, ik ben zwanger,  van Bo vind je hier.

Papa gaat dood. Michelle werd jong weduwe en bleef achter met 2 kleine kindjes. Lees haar verhaal hier.

Inspiratietips om de juf of meester te bedanken? Je vindt ze hier.

Liggen al jouw schoolfoto’s in een laatje? Wij hebben de oplossing. Kijk hier.

Melissa’s zoon heeft een voedselallergie. Hij kan sterven als hij iets eet wat hij niet mag hebben. Lees hier haar verhaal.

 

255 antwoorden
 1. Barbara rijneveld
  Barbara rijneveld zegt:

  Onze zoon heet Bram. Hij heeft nu een hele gave muurschildering van Bambi die ik zelf heb gemaakt. Maar van de zomer krijgen we een nieuw huis en hebben 2 weken om te verhuizen. Geen tijd om een nieuwe schildering te maken. Dus zou het heel gaaf vinden om dit te winnen. We wonen in Leidschendam

  Beantwoorden
 2. Renate
  Renate zegt:

  Onze zoon heet Liam en we wonen in Zwolle. En zijn kamer is nu echt heel kaal. En zoeken al een hele lange tijd voor een leuke betaalbare opvulling voor zijn kamertje. En ben helemaal fan van de muurschilderingen die Joan maakt. Dus heel graag willen wij winnen.

  Beantwoorden
 3. Bonnie
  Bonnie zegt:

  Ja graag voor mijn mannetjes Mexx (4) en Bix (1,5) wij verhuizen na een kleine overbrugging bij mijn ouders rind 1 juli weer terug naar Brunssum. Een mooie muurschildering past natuurlijk super op hun nieuwe kamer 🙂

  Beantwoorden
 4. Lianne
  Lianne zegt:

  Ik wil heel graag mee doen voor mijn beste vriendin. Ze is voor het eerst zwanger en zou heel graag een muurschildering willen van Bambi en zijn vriendjes. De naam van de baby weet ik nog niet. Plaats: Sassenheim

  Beantwoorden
 5. Kimberley
  Kimberley zegt:

  Wat gaaf de muurschilderingen van Joan!

  Zou super zijn voor de nieuwe kinderkamers van mijn dochters Fayenne en Anouck!

  Thema prinsessen of eenhoorns

  We wonen in De Meern (lekker centraal )

  Fingers crossed!! ☘️☘️

  Beantwoorden
 6. Jory
  Jory zegt:

  Voor mijn zoontje kaj. Hij is net 1 weekje oud (7-6-18) We hebben een vliegtuigen thema op zijn kamer. Er zou iemand komen voor een muurschildering maar die is langdurig ziek geworden. Nu is zijn kamertje dus net niet af. Dus het zou super zijn als die muurschildering bij ons gemaakt zou worden.

  Beantwoorden
 7. Renée van Kronenburg
  Renée van Kronenburg zegt:

  Lijkt me ontzettend mooi voor de kamer van ons tweede zoontje die rond 29-10 geboren wordt!

  Naam weten we helaas nog niet maar de locatie wel:
  Sint Odilienberg in midden Limburg!

  Ik denk dat we samen wel uit het thema komen als ik de voorbeelden zo zie! Prachtig

  En nu duimen!

  Beantwoorden
 8. Erica Goudappel
  Erica Goudappel zegt:

  Vivian 7 jaar
  Woonplaats Ede
  Het zou fantastisch zijn als ze een prachtige muurschildering wint voor haar nieuwe kamer , we krijgen begin augustus de sleutel van ons nieuwe huis!! Wat zou dat gaaf, en bijzonder zijn… we gaan heel hard duimen voor onze Viv…

  Beantwoorden
 9. Cindy Framke
  Cindy Framke zegt:

  Dat is gaaf! Onze dochtertjes Amberly (7jaar) en Romy (4 jaar) gaan vanaf de zomervakantie op 1 kamer slapen omdat ze binnenkort een zusje erbij krijgen. We gaan natuurlijk de babykamer helemaal opknappen. Zou fantastisch zijn als zij dan zo’n mooie muurschildering op hun kamer krijgen. Dat zou dan een hele verrassing voor ze zijn. Denk dat ze iets met regenbogen en eenhoorns erg mooi zullen vinden. We wonen in Gouda

  Beantwoorden
 10. Yvette Breek
  Yvette Breek zegt:

  Ons dochtertje Lissy is net 5 jaar geworden en van de zomer mag zij naar de grote kamer wat nu nog onze (papa en mama) kamer is. Deze kamer is nog heel “saai” en zou heel leuk zijn als Lissy daar zo’n mooie muurschildering zou krijgen, dus laten we duimen dat u van de zomer bij ons in Haarlem gezellig langs komt ❤️

  Beantwoorden
 11. Ilona
  Ilona zegt:

  Wauw!! Dit komt als geroepen mijn zoontje wil heeel graaag een supermario kamer maar er bestaat geen behang van! Zou zoooo tof zijn!! Alleen we verhuizen pas 31 augustus dus IN de zomervakantie lukt waarschijnlijk net niet! Hij heet Sem en komt uit Ede!
  Hopelijk winnen we dit!!

  Beantwoorden
 12. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Voor mijn dochter Emma van bijna 2.5 jaar oud. We willen binnenkort beginnen met een leuke stoere peuterkamer en daar past een gave muurschilderij helemaal bij ze woont trouwens in Meeden!

  Beantwoorden
 13. Marlies Boertjes
  Marlies Boertjes zegt:

  Wauw zo mooi! Als je af wil reizen naar het mooie noorden (Haskerdijken) dan mag je bij ons komen schilderen. Wat een prachtige kunstwerken. Ik doe mee voor de gedeelde kamer van zoon (2) en dochter (1) de koffie staat klaar ☺️

  Beantwoorden
 14. Iris
  Iris zegt:

  Oh dat zou geweldig zijn! We hebben deze week een nieuw bed voor onze Julian gekocht. Hij is 3,5 jaar en zeker toe aan een nieuwe stoerdere en wat grotere kamer, interne verhuizing dus. Het thema wordt cars. Dus naast z’n carsbed zou een muurschildering van cars het helemaal afmaken! Nu maar duimen dat je naar Haaften komt!!

  Beantwoorden
 15. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Djayden – Maikel – Lisa-levi-Tristan
  Ja 5 kinderen. We zijn bezig om een bijzondere kamer in te richten een snoezel-speelkamer voor alle kinderen. De muur is erg toe aan opfrisbeurt..
  We wonen in Venray.. Hopelijk kunt u hier een mooie muurschildering komen maken

  Beantwoorden
 16. Chantal Aarden
  Chantal Aarden zegt:

  Dat zal ontzettend leuk zijn voor mijn nichtje Yvana van 1,5 jaar. Ze gaat binnenkort samen met haar mama in een nieuw huisje wonen. Ze maken een nieuwe start saampjes. Een mooie tekening in haar nieuwe kamer zal ontzettend fijn zijn!!

  Beantwoorden
 17. Tahnee Boreel-Smink
  Tahnee Boreel-Smink zegt:

  Jaaaa Emma is vandaag Jarig ze is 2jaar geworden en krijgt in week 29 haar nieuwe kamer van uiteraard zomerzoen wij wonen in Wijk bij Duurstede ze is helemaal fan van Minnie Mouse dus als die toch op haar muur komt te staan is het helemaal af

  Beantwoorden
 18. Femke Overeem
  Femke Overeem zegt:

  Ja heel gaaf voor onze dochter van drie, die Femke heet!! Zij krijgt deze zomer een nieuwe grotere slaapkamer en hoe gaaf zou zo’n muur schildering zijn op haar nieuwe kamer ze woont in Amerongen!

  Beantwoorden
 19. Madelaine
  Madelaine zegt:

  Graag wil ik winnen voor mijn lieve vriendin. Ze is nu 18 weken zwanger en hoe leuk om haar dit cadeau te kunnen geven voor haar babykamertje die in Julianadorp straks staat te shinen met een prachtige muurschildering❤️

  Beantwoorden
 20. Ingrid
  Ingrid zegt:

  Dat zou geweldig zijn voor mijn dochter van 9 jaar,
  Die is helemaal gek van paarden, daar vind ze zoveel rust
  Bij die lieve dieren.
  Ze is dag en nacht met paarden bezig, erover praten,
  Paardje spelen met haar vriendinnen,

  Beantwoorden
 21. Kavita
  Kavita zegt:

  Wauw heel graag
  Voor ons zoontje Lyam en dochtertje hadiyah
  Ze moeten straks samen op 1 kamer als broertje lyam wat ouder is (6weken,)
  Maar de muren zijn nog kaal en kunnen wel een mooie muurschildering gebruiken

  Beantwoorden
 22. Wendy Versteegh
  Wendy Versteegh zegt:

  Mijn zoontje heet Aiden en hij is 6 jaar en helemaal idolaat van voetballen en dan vooral FC Barcelona en FC Utrecht. Hij heeft nog een complete witte muur op zijn kamer die zeker een mooie muurschildering verdiend. Wij wonen in Ijsselstein (provincie Utrecht). Ik ga duimen voor hem.

  Beantwoorden
 23. Yvonne Nagelhout
  Yvonne Nagelhout zegt:

  Zou super leuk zijn voor onze dochter Zoë die nu 2,5 is! Ze krijgt straks een nieuwe kamer met een groot bed! Dus een muurschildering zou echt super zijn!!!

  Beantwoorden
 24. Lisa
  Lisa zegt:

  Onze zoon heet James wonen in Geldrop.
  Hij is net 3 jaar geworden en wat zou het gaaf zijn als hij een nieuw kamertje mag krijgen! Wij duimen

  Beantwoorden
 25. Maaike van driel
  Maaike van driel zegt:

  Katy-lin word volgende week 2.
  Omdat we verplicht moesten verhuizen hebben we nog niet veel aan de kamertjes van de kinderen gedaan.
  Zou onwijs leuk zijn om op deze manier alvast een begin te hebben!!

  Beantwoorden
 26. J. Reitz
  J. Reitz zegt:

  Tijn krijgt voor zijn 6e verjaardag een nieuwe kamer. Het thema wordt strand. Dit ivm dat het strand hem rust in zijn hoofd biedt. Zo een mooie schildering zou het gevoel van op het strand zijn enorm versterken. Zeer welkom.

  Beantwoorden
 27. Christianne
  Christianne zegt:

  Zou super zijn sinds deze maand slapen onze twee kankers samen en hoe gaaf is het dan om een muurschildering van woezel en pip te krijgen

  Beantwoorden
 28. Oma Anita
  Oma Anita zegt:

  Wat zou het fantastisch zijn voor Maylie
  Onze kleindochter van nu 16 mnd
  Mijn zoon is druk bezig hun nieuwe huis op te knappen
  Zon muurschildering zou echt top zijn!
  De muren zijn dan ook net klaar !
  Komt dus precies goed uit in juli
  Het is in amsterdam

  Beantwoorden
 29. Louise de Vries
  Louise de Vries zegt:

  Wat leuk… doe graag mee voor onze dochter Eleonora van 2 jaar. Ze wordt in oktober grote zus en daar hoort natuurlijk een nieuwe grote kamer bij. We willen deze graag in jungle style inrichten want ze is gek op dieren. Een steigerhouten boomhut bed heeft ze al nu nog zn fantastisch muurschildering van Joan … duimen maar…

  Beantwoorden
 30. Nancy
  Nancy zegt:

  We hebben nu al een geweldige muurschildering van Joan op de kamer van ons dochtertje Djazz staan (Djazz is nu 4.5 maand oud) toevallig grapte we er toen over dat als we zouden verhuizen we Joan gelijk weer een berichtje zouden doen , sneller dan verwacht hebben wij nu een ander huis gekocht en staat ons appartement ook te koop , en zouden we natuurlijk graag weer een geweldige schildering willen laten maken door Joan 🙂 waag graag een kansje mee voor deze leuke aktie!

  Djazz
  4.5 maand oud
  in Nijmegen

  Xxx

  Beantwoorden
  • Angelique Huijnen
   Angelique Huijnen zegt:

   Wanneer word de winnaar bekend gemaakt.? Onze vakantie is begonnen dus wij gaan deze week de babykamer afmaken, zou echt geweldig zijn om deze toffe winaktie te mogen winnen.!!!!

   Beantwoorden
 31. Kristel Scheer
  Kristel Scheer zegt:

  Ons zoontje heet Vigo en is 1,5 en zou heel erg blij worden als jullie naar Kampen komen om een mooie muurschildering te maken

  Beantwoorden
  • Jamie
   Jamie zegt:

   Ik zal heel graag dit voor mijn vriendin willen winnen met valeen en opstaan en na en moelijke tijd van niet zwanger woorden is het eindelijk nu zo veer ik gung het hun egt van harte voor hun prinsesje

   Beantwoorden
 32. Kimberly Salman-Philippart
  Kimberly Salman-Philippart zegt:

  Graag zou ik dit willen winnen voor mijn zoontje Luke van 1,5 jaar. De koffie staat in Geldrop al voor je klaar!

  Beantwoorden
 33. Marlous Keizer
  Marlous Keizer zegt:

  Ik zou hier heel graag een kans op wagen..
  Wij krijgen 16 juli de sleutel van ons nieuwe huis en zou het geweldig vinden voor 1 van onze kinderen..
  Coen 4 jaar
  Saar 3 jaar

  Beantwoorden
 34. Riet Theuns
  Riet Theuns zegt:

  Voor mijn kleindochter Liv ze gaan over drie weken naar hun nieuwe thuis in Venray. Een mooie muur is dan zeker welkom voor haar kamer.

  Beantwoorden
 35. Malon van Den Brink
  Malon van Den Brink zegt:

  Gaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn vriendin. Hun hebben twee zoontjes maar hebben zich nu opgegeven voor pleegzorg. Ze gaan nu de kamers van de jongens veranderen en er een derde kamertje bij maken voor dit nog ‘onbekende’ kindje. Naam geslacht en leeftijd zijn dus nog niet bekend.

  Beantwoorden
 36. Malon van Den Brink
  Malon van Den Brink zegt:

  Gaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn vriendin. Hun hebben twee zoontjes maar hebben zich nu opgegeven voor pleegzorg. Ze gaan nu de kamers van de jongens veranderen en er een derde kamertje bij maken voor dit nog ‘onbekende’ kindje. Naam geslacht en leeftijd zijn dus nog niet bekend. woonplaats Veenendaal

  Beantwoorden
 37. Linda
  Linda zegt:

  Ik zou graag een muurschildering voor ons eerste kindje winnen. Wat is nu mooier dan een kinderkamer met een fantastische schildering van joan.

  Beantwoorden
 38. Martijn Schepers
  Martijn Schepers zegt:

  Ons zoontje wordt in oktober geboren en zouden een muurschildering super gaaf vinden voor op zijn kamer!!
  Wij wonen in Groenlo!

  Beantwoorden
 39. Debby Diepstraten
  Debby Diepstraten zegt:

  Fleur | bijna 1 jaar (2 augustus is ze jarig)
  We zijn in ons nieuwe huis in Gilze bezig met een verbouwing en het zou super tof zijn om er echt een magische slaapkamer voor onze kleine meid van te maken! ♡

  Beantwoorden
 40. Yolinda
  Yolinda zegt:

  Voor mn zoontje die nu 4 maandjes is. Als de extra kamer op zolder, waar papa hard aan het werk is, klaar is, komt zijn kamertje vrij. En die moet nog helemaal gezellig gemaakt worden, wat is er dan mooier dan zo een beschildering.

  Beantwoorden
 41. Ingeborg goedegebuur
  Ingeborg goedegebuur zegt:

  Wauw wat zou dat super zijn we krijgen 6 juli de sleutel van onze eerste koopwoning we hebben twee zoontjes milan bijna drie jaar en levi van vijf maanden
  Milan is zo’n trotse grote broer en doet zo goed zn best dat dit een hele mooie verassing zou zijn voor hem

  Beantwoorden
 42. Wendy Steenhuizen
  Wendy Steenhuizen zegt:

  Onze dochter heet Ella en wordt in oktober 5 jaar. Ze mag binnenkort haar nieuwe kamer (inclusief groot meiden bed) uitzoeken. Het zou geweldig zijn als ze zo’n mooie muurschildering in haar kamer krijgt. Ze vindt het behang wat nu op de muur zit niet mooi dus dit zou een geweldige upgrade zijn

  Beantwoorden
 43. Lieke
  Lieke zegt:

  Oh voor onze tweeling van 2 jaar Hanna en Fleur! Super leuk! Ze krijgen binnenkort de zolder voor hun eigen.. nu zelf al bezig met de bedjes te schuren en verven! Een mooie bijpassende muurtekening zou helemaal gaaf zijn!

  Beantwoorden
 44. Evelien
  Evelien zegt:

  Milan 8 maanden oud slaapt nu nog bij de mama en papa op kamer.
  Een mooie muurschilderij op zijn kamertje zou fantastisch zijn.
  Laakdal

  Beantwoorden
 45. Moniek
  Moniek zegt:

  Ohhhhh wat zou ik mijn jongste zoon Jayden van 7 jaar blij maken met een Paw Patrol muurschildering
  Ik ga duimen voor hem, we wonen in Geldrop

  Beantwoorden
 46. Rachel
  Rachel zegt:

  Wij zouden graag willen winnen voor onze dochter Charlie! Zij wordt eind juli 2 jaar en we zijn net verhuisd naar Pijnacker… Ze krijgt al een Zomerzoen bed, dan zou deze muurschildering wel de kers op de taart zijn!
  Extra kans maken zit er niet in, want hier geen instagram.

  Beantwoorden
 47. Nathalie
  Nathalie zegt:

  Onze dochter Julia van 4,5 heeft vorige zomer een nieuwe kamer gekregen. Alleen de muurstickers van Frozen ontbreken nog omdat de grote steeds niet op voorraad zijn. Maar een muur schildering zou veel gaver zijn!

  Beantwoorden
 48. Daniël In den Haak
  Daniël In den Haak zegt:

  Dat zou mooi zijn voor de kleine meid Ashley ze is 7 Jan geboren dus net een half jaar. Ze slaapt nu in de oude kamer van haar broer en is nog niks aan veranderd omdat ze een verrassing voor ons was wisten het pas met 38 weken. Ze slaapt in Arnhem.

  Beantwoorden
 49. Angelique
  Angelique zegt:

  Wauw gaaf zeg!
  Dat zou op de kamer van onze jongste dochter Fleur helemaal geweldig staan. Zij gaat naar groep 3 toe en dan is de muurschildering van Woezel en Pip natuurlijk niet meer leuk en stoer. Wat het dan wordt mag ze zelf bepalen!

  Beantwoorden
 50. Jamie
  Jamie zegt:

  Heel graag voor mijn vriendin die het egt verdien heeft voor hun prinsesje eindelijk na zo lang wachten mag het zo zijn dat ze toch en mooi meisje krijgen dus gung het hun egt van harte

  Beantwoorden
 51. Carla Wondergem
  Carla Wondergem zegt:

  Wat een mooie tekeningen / dromen aan de muur. Ons dochtertje Fiene van 1 jaar en 3 mnd wordt in oktober dit jaar grote zus en krijgt daarom een nieuw kamertje. Ik ben van nature ook behoorlijk creatief, wat terug te zien is in de babykamer. Helaas heb ik nu enorm veel last van mijn bekken waardoor de creativiteit helaas niet geuit kan worden. Omdat ik haar wel een hele mooie kamer gun zou het super leuk zijn als ons dochtertje in aanmerking komt voor dit mooie idee.

  Qua schildering is ze weg van dieren en het buiten zijn. Dus iets met konijnen, vlinders en bloemen is al prachtig.

  Veel liefs Carla

  Beantwoorden
 52. Marieke Smulders
  Marieke Smulders zegt:

  Heel erg tof zeg!!
  Wat zal dit leuk zijn voor ons zoontje Joep van 2 jaar. We zijn net verhuisd naar Gilze en zo’n mooie schildering zou zijn kamertje echt helemaal af maken!!

  Beantwoorden
 53. Saskia
  Saskia zegt:

  Dochter 4 en zoontje 9mnd krijgen krijgen beide een nieuwe slaapkamer. Eerst strak wit in onze nieuebouwwoning een muurschildering zou super zijn. 3 juli krijgen we de sleutel

  Beantwoorden
 54. Judith
  Judith zegt:

  Gaaf voor de speel / slaapkamer van mijn jongens Florian en dominic van 6 en 9 jaar… die zouden graag een stoere schildering willen in hun kamer.. wij wonen in zeeland sgravenpolder

  Beantwoorden
 55. Jeannette
  Jeannette zegt:

  Voor mijn kleindochter Zoë van bijna 2. Of voor mijn kleinzoon Noud die 28 september 1 jaar wordt. Zijn net verhuisd en op een van de 2 kamers kan wel een mooie muurschildering komen. Ik weet dat dit gezinnetje er heel blij van zou worden.

  Beantwoorden
 56. Iris Tas-Frerichs
  Iris Tas-Frerichs zegt:

  Ons zoontje van 3,5 jaar heeft sinds gister een nieuw bed van cars. Hij lag nog in z’n ledikantje . Na de vakantie gaat hij naar een grotere kamer en het zou super gaaf zijn wanneer daar een muurschildering van cars op zou komen! Dus duimen maar!

  Beantwoorden
 57. Marja
  Marja zegt:

  Ik wil hem graag winnen voor mijn dochter Elyze. Ze is net 1 jaar geworden. Dus tijd om de babykamer te veranderen. (Deze was hetzelfde als haar broertje) nu iets voor haar zelf . Elyze uit Amersfoort.

  Beantwoorden
 58. Evi
  Evi zegt:

  Voor mijn liefste meisje Nora, van nu nog 3 jaar.
  Die wil voor haar 4e verjaardag graag een grotemeisjeskamer en zou zo blij zijn met een mooie muurschildering, aangezien ze niet Nog de blauwgroene muren heeft die haar 2 broers ook hadden in de babykamer…

  Beantwoorden
 59. Hernine Simons
  Hernine Simons zegt:

  Voor onze kleindochter Alara die binnenkort grote zus wordt… Oerle(veldhoven) OF voor onze 3 kleindochters Sterre Mirthe en Veerle….Hippolytushoef
  Maar mag ook bij mij gedaan wordenzodat ik een mooie logeerkamer heb voor al mijn kleindochters

  Beantwoorden
 60. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Dat zou zo gaaf zijn voor onze zoon Noah (5) voor in zijn nieuwe kamer in ons nieuwe huis!
  Vanaf 13 juli gaan wij in Warmond wonen.

  Beantwoorden
 61. Marleen Westera
  Marleen Westera zegt:

  Voor onze lieve Maera van 7 jaar uit Bovenkarspel. Ze is gek op eenhoorns! Zou wel heel gaaf zijn als ze een muurschildering wint

  Beantwoorden
 62. Lisa Woerlee
  Lisa Woerlee zegt:

  Mijn dochtertje van 3,5 krijgt een eigen kamer en is helemaal verzot op Minnie Mouse. Kamertje moet alleen nog helemaal getimmerd, gegipst en gestucd te worden.

  Beantwoorden
 63. Martine Troost
  Martine Troost zegt:

  Heel leuk voor onze zoons Jart(6) en Tijn (5)
  Wij wonen in Sommelsdijk.
  Beiden grote fan van de natuur /boswachter. Een kamer in dat thema zouden ze erg gaaf vinden.

  Beantwoorden
 64. Sandy
  Sandy zegt:

  Mijn zoontje Mason van 9 maanden verdient ook wel een muurschildering op zijn kamer!
  Zijn broer heeft er wel 1. Maar mijn jongste heeft maar een klein kamertje en ik kon toen niet echt wat vinden en we zaten in een verbouwing.

  Beantwoorden
 65. Janneke
  Janneke zegt:

  Ja graag voor mijn lieve dochtertje Frederique van 3 jaar. Ze is helemaal gek van Frozen… Als dat op haar muur zou kunnen verschijnen boven haar bed zou dat geweldig zijn.

  Beantwoorden
 66. Dymphy
  Dymphy zegt:

  Super cool wij gaan deze zomer eindelijk verhuizen van een flat naar een huis met voor mijn zoontjes senn 4 jaar en kyan 1,5 jaar allebei een eigen kamer. Wat zou het leuk zijn om voor 1 van hun een mooie muur schildering op de kamer te krijgen de kamer van de jongste willen we iets met dieren of voertuigen zijn er nog niet helemaal ui en de oudste wil eigenlijk van alles elke dag weer een ander idee te veel keuze zeg maar wordt het een Dino of toch Max verstappen of een monstertruc nee doe toch maar een super held hahaha hij kan nog niet kiezen dus hopelijk zou hij daarbij geholpen kunnen worden.

  Beantwoorden
 67. Dominique
  Dominique zegt:

  Wat een mooie actie. Ik doe mee voor mijn middelste zoon die nog een heel kaal kamertje heeft omdat we net zijn verhuis naar een aangepaste woning.we wonen in Zutphen.
  Hij is gek op alles wat met magie en prinsessen en superhelden te maken heeft

  Beantwoorden
 68. Dieuwertje
  Dieuwertje zegt:

  Mooi artikel en zo te lezen en te zien doe je je werk met passie geweldig je maakt een hoop kindjes blij. Onze dochter zou dit geweldig vinden Guusje van 3,5 ze is helemaal gek van bloemen (blaasbloemen) vlinders slakken alles wat buiten leeft

  Beantwoorden
 69. Lars
  Lars zegt:

  M’n zoontje Lars van 4 is inmiddels echt wel toe aan een stoere jongens kamer. Hij is gek op de avengers en zou dit dan ook een geweldige verassing vinden!

  Beantwoorden
 70. Windy
  Windy zegt:

  Wauw wat ontzettend gaaf! Mijn meisje heet Skyler en is 1,5 en dol, wat zeg ik, heulemaal gek van paarden. We zijn eind vorig jaar verhuisd en moeten alleen haar kamer nog aanpakken. Ik zou anders voor een standaard behangetje kiezen maar waag zo toch graag een gokje! We wonen in kampen.

  Beantwoorden
 71. Lars
  Lars zegt:

  M’n zoontje Lars van 4 is inmiddels wel uit z’n dreumes behang gegroeid. Hij is helemaal gek van de avengers en zou dit dan ook een geweldige verassing vinden! Kom je een x naar Uden? Groetjes!

  Beantwoorden
 72. Janine van neer
  Janine van neer zegt:

  Voor mijn zoontje Dani van 3 jaar. Hij slaapt nu nog in zn babykamertje. We zijn bijna klaar met verbouwen en dan krijgt hij een mooie grote kamer en een echt stoer grote jongens bed. Dus een mooie muur in zijn nieuwe kamertje zou geweldig zijn.

  Beantwoorden
 73. Ria Holterman
  Ria Holterman zegt:

  Voor Daniëlle die 6 jaar wordt . Zij krijgt een nieuwe kamer ze z oh het geweldig vonden om een muurschildering te hebben van allemaal vlinders , bloemen en elfjes.

  Beantwoorden
 74. Angelique
  Angelique zegt:

  Zou super zijn voor onze dochter van 5. Ze word eind september 6 dus zou ook een mooi cadeautje zijn.
  We wonen in sint-michielsgestel in Brabant

  Beantwoorden
 75. Sanne wiefferink
  Sanne wiefferink zegt:

  Voor mijn zoontje Kian. Hij wordt 7 juli 4 jaar. Hij wil heel graag een muurschildering van een tractor, graafmachine en een vrachtwagen. Zijn kamer zijn we aan het opknappen, dus hoe gaaf zou dit zijn!

  Beantwoorden
 76. Veerle van overloop
  Veerle van overloop zegt:

  ik heb net een nieuw huisje na een scheiding en mijn zoon van 5 heeft eindelijk zijn Spider-Man kamer een muurschildering zou het helemaal afmaken … hij is nu al zo trots op zijn eigen kamer bij mama

  Beantwoorden
 77. Richelle
  Richelle zegt:

  Mijn dochter heet Indira, is net 7 jaar geworden en wij wonen in Nieuwaal (klein dorp vlakbij Zaltbommel)
  Mijn dochter is een paardenfan, dus mijn idee dit jaar als cadeau voor haar verjaardag is een nieuwe kamer. Alles blauw met paarden als details. Want roze? Dat vind ze niet stoer genoeg

  Beantwoorden
 78. Ilona
  Ilona zegt:

  Voor Lynn die eind van de maand 3 jaar gaat worden.
  Super leuk verjaardagskado!
  Ze mag dan zelf kiezen denk dat ze frozen of paarden gaat kiezen.

  Beantwoorden
 79. Carolijn
  Carolijn zegt:

  Superleuk voor de nieuwe slaapkamer vakbond onze zoon Duuk (2). Hij is gek oo VW Kevers dus dat zou hij heel gaaf vinden!

  Beantwoorden
 80. Desi van walsum
  Desi van walsum zegt:

  Jade van bijna 2. Heeft net een nieuwe grote meidenkamer gekregen. Is helemaal weg van disney en ze woont in rotterdam

  Beantwoorden
 81. Katja Eek
  Katja Eek zegt:

  Ik zou het supergaaf vinden voor onze dochter Roxy van 3,5 jaar zij krijgt een nieuwe eigen kamer en hoe mooi zou het zijn met een muurschildering super vet. Ze wil een echte grote meidenkamer dus wie weet. Alle insta pagina’s zijn we aan het volgen. De duimen draaien!

  Beantwoorden
 82. Nathalie
  Nathalie zegt:

  Mijn dochter Nilsa is 4 jaar.
  In de zomer krijgen we een nieuwe plek.
  Dit zou zooo leuk zijn voor op haar nieuwe kamer!

  Beantwoorden
 83. Desiree Bos
  Desiree Bos zegt:

  Wij gaan binnenkort verhuizen dus dan krijgt onze zoon van bijna 3 een nieuwe kamer. Hij heeft een autobed en een stoere bijpassende muurschildering zou geweldig zijn. Ons nieuwe huis staat in beverwijk.

  Beantwoorden
 84. Nieke van der Laken
  Nieke van der Laken zegt:

  Wauw! Dat zou echt super gaaf zijn voor onze dochter Tess. Ze is 18 maanden oud en we wonen in alphen aan den rijn. We zijn pas geleden verhuisd en haar kamertje is nog erg kaal. Een mooie muurschildering met veel natuur, een vijvertje en bambi, stampertje en bloempje.. zou super gaaf zijn

  Beantwoorden
 85. Marja meijvogel
  Marja meijvogel zegt:

  Onze kleindochter Jackie van bijna 3 jaar krijgt op zolder een hele mooie kamer waar net een prachtig dakkapel is op gezet.
  Wat zou het prachtig zijn om dat af te maken met zo’n mooie muurschildering van jou!!! Wij wonen in Katwijk aan zee

  Beantwoorden
 86. Evelien krijgh
  Evelien krijgh zegt:

  Ons meisje Isa zou dat heel gaaf vinden. Ze vind het fantastisch om kleurrijke details te ontdekken in tekeningen! Doe graag mee voor een kans!

  Beantwoorden
 87. Miriam
  Miriam zegt:

  Onze dochter Dide is gek van de zee.
  Dus een mooie muurschildering met het thema strand/zee zou geweldig zijn.
  Onze woonplaats is Reuver.

  Beantwoorden
 88. Angela
  Angela zegt:

  Voor onze dochter, Cataleya, bijna 4 jaar.. zou geweldig zijn, bijna jarig en naar de grote school. Ze houdt erg van de Disney prinsessen en Frozen natuurlijk.. ze maakt nu zulke veranderingen mee, mooi cadeau voor mijn kleine, lieve moppie..

  Beantwoorden
 89. Christianne Nillezen Jansen
  Christianne Nillezen Jansen zegt:

  Onze oudste twee zonen hebben beide net een nieuwe kamer. Maar door een ernstig ongeval kan mijn man de kamers niet af maken. De basis is klaar, de rest nog kaal. Joep zou graag een mooie muurtekening met een wereldbol en panda’s willen. Dan kijkt zijn kamer niet zo kaal! Nu staat er een bed, kastje en krukje in… Joan is dus van harte welkom in Oeffelt om de boel een beetje op te vrolijken.

  Beantwoorden
 90. Laura vd heuvel
  Laura vd heuvel zegt:

  Wat een geweldige actie! Onze dochter Emma van 3,5 jaar houdt van het bos en bosdieren. Ze is een echt buiten kind die altijd steentjes, takjes en veertjes aan het zoeken is. Zo’n gave muurschildering van een bos met bosdieren zal haar heeeel blij maken! Ps ik volg jullie op instagram onder de naam LC Interieurs

  Beantwoorden
 91. Marlee
  Marlee zegt:

  Wauw wat mooi. Mijn zoontje is vorige week 3 geworden en we werken hard aan zijn nieuwe kamer op zolder. Alles is nu gestuct , getext en gelakt. Nu nog de vloer en t plafond en dan mogen zijn nieuwe meubeltjes erin. Hoe gaaf zou het zijn om op die grote wand dan een mooie schildering te hebben, speciaal voor hem!

  Beantwoorden
  • Marlee
   Marlee zegt:

   Hij heet trouwens Stijn. Mama heeft geen instagram dus extra kans maken zit er niet in, dan maar hopen op deze manier. Nu duimen!!!

   Beantwoorden
 92. Ellen
  Ellen zegt:

  Mijn zoontje Sem van 4 mag in de zomervakantie naar de grote slaapkamer. Hij kijkt er nu al naar uit en slaapt in de weekenden al op het matras op die slaapkamer, hij vind het geweldig!
  Uitgelegd dat de muren in de vakantie dan eerst geverfd moeten worden, dan zou dit toch geweldig mooi zijn als hij zijn eigen schildering kan uitzoeken?! Mama (lees, ik) is niet zo goed in zoiets moois maken

  Beantwoorden
 93. Laura vd heuvel
  Laura vd heuvel zegt:

  Wat zal dit geweldig zijn! Onze dochter Emma van 3,5 jaar uit Veenendaal is een echt buiten- kind en vindt niks leuker dan rennen in het bos, takjes en steentjes zoeken. Ze is ook gek op dieren een bos muurschildering met bosdieren zal heel goed bij haar passen. Duimen maar!

  Beantwoorden
 94. Martine Jonkman
  Martine Jonkman zegt:

  Onze zoon, bijna 6, is toe aan een grote jongens kamer (baby kamer vaarwel zeggen)
  Hij is gek op voetbal en op freek, wij zouden gaan voor een “freek vonk” kamer. Leuke uitdaging toch???

  Beantwoorden
 95. Angela
  Angela zegt:

  Scott en wij wonen in Ijsselstein
  .hij heeft nog een winnie the pooh kamer wat we willen omtoveren tot blaze and the monster wielen

  Beantwoorden
 96. Yolanda Stolk
  Yolanda Stolk zegt:

  Zo!! Dat zou super leuk zijn voor mijn kleinzoon!! Zij gaan binnenkort verhuizen van een klein appartement in Den Haag naar een mooie eensgezinswoning in Zoetermeer….
  Hij heet Sven Meijer en is 10 maanden oud…

  Zijn papa en maama heten Jurjen Meijer en Mieke Stolk

  Beantwoorden
 97. Sanne
  Sanne zegt:

  Onze oudste zoon jayden 3 jaar(12 juli 4 jaar) en komt uit Nijmegen. Hij zou het geweldig vinden een mooie muurschildering! Ik had laatst muurstickers geplakt maar die lieten na 2 dagen al los Wat was hij teleurgesteld! Dit zou een geweldig cadeau zijn !

  Beantwoorden
 98. Angelique Huijnen
  Angelique Huijnen zegt:

  Heel graag.!! Voor onze eerste kleine meid wat in November geboren word. nu 20 weekjes zwanger & we kunnen niet wachten.
  met deze muurschildering zal het de babykamer echt af maken.!wij wonen in Oss.
  Helaas geen Instagram maar ga hem weer delen.!

  Beantwoorden
 99. Cynthia Kuiper
  Cynthia Kuiper zegt:

  Wow! Dat zou gaaf zijn voor Ilse en Sophie, onze tweeling van 5 jaar. Ze delen een kamer samen met schuine wanden waar nu gekleurd behang op zit….. ook leuk maar zo’n prachtige schildering maakt hun kamer helemaal super magisch! We wonen in Geesbrug (Drenthe). Ik ga heel hard duimen 🙂

  Beantwoorden
 100. Jessica de Mutsert
  Jessica de Mutsert zegt:

  Hoe zou het zijn om niet 1 maar meerdere kindjes blij te maken?!
  Ik werk bij de Jeugdtandzorg in Den Haag en wij zitten nog steeds met een saaie witte muur bij onze poetshoek.
  Een hoek met 4 wastafels waar elk kind kan poetsen als ze een afspraak hebben.
  Een bezoekje aan de tandarts kan soms spannend zijn, maar door een creatie van jou, Joan, zal het vast veel ontspannender zijn!
  Ik ga duimen namens al onze patiënten

  Liefs Jessica

  Beantwoorden
 101. Isabelle
  Isabelle zegt:

  Onze Fenne is net 2 geworden en we zijn druk bezig met haar nieuwe kamer! De muren zijn geschilderd (wit en roze) alleen een mooie muurschildering mist nog!

  Beantwoorden
 102. Y van bussel
  Y van bussel zegt:

  Dat zou geweldig zijn voor onze dochter! We wonen in Helmond en Sterre is pas 2 jaar geworden. Tijd om de babykamer binnenkort in te gaan ruilen voor een echte meisjeskamer.
  Hoe, dat weet ik nog niet precies, maar een mooie roze muurschildering zou geweldig zijn!
  Heb je al vaker voorbij zien komen met je mooie muurschilderingen, vind ze super.

  Beantwoorden
 103. Manuela
  Manuela zegt:

  Mijn dochtertje manuela van de Fliert zou dolgraag een muurschildering willen vannuleren elfjes en eenhoorns! ze heeft haar grotere kamer moeten verruilen met haar 2 broers voor een kleinere. Dus een mooie muurschildering zou ze zeker geweldig vinden. Ze is 5 jaar en we wonen in neerpelt (B) net over de grens

  Beantwoorden
 104. Claudia
  Claudia zegt:

  Oooh voor Emma ❤️! Ze is bijna 8 maanden oud! We zijn pas verhuisd, maar omdat alles zo vlug ging zijn we nog aan het klussen en hebben we haar kamertje nog niet kunnen doen! Dus ze verdient nu zeker zo’n mooie schildering!

  Beantwoorden
 105. B de Vries
  B de Vries zegt:

  Wauw heeeeel mooi! Ik maak heel graag kans voor een van mijn 4 kinderen. Ik kan niet kiezen dus geef ze gewoon alle 4 op 😉 we gaan dit najaar de slaapkamers weer oppimpen en aangezien ze allemaal hun eigen kamertje hebben…

  Bij deze: Fleur 2 jaar Hoogeveen

  Beantwoorden
 106. B de Vries
  B de Vries zegt:

  Wauw heeeeel mooi! Ik maak heel graag kans voor een van mijn 4 kinderen. Ik kan niet kiezen dus geef ze gewoon alle 4 op 😉 we gaan dit najaar de slaapkamers weer oppimpen en aangezien ze allemaal hun eigen kamertje hebben…

  Bij deze: Noud 2 jaar Hoogeveen

  Beantwoorden
 107. B de Vries
  B de Vries zegt:

  Wauw heeeeel mooi! Ik maak heel graag kans voor een van mijn 4 kinderen. Ik kan niet kiezen dus geef ze gewoon alle 4 op 😉 we gaan dit najaar de slaapkamers weer oppimpen en aangezien ze allemaal hun eigen kamertje hebben…

  Bij deze: Daan 2 jaar Hoogeveen

  Beantwoorden
 108. B de Vries
  B de Vries zegt:

  Wauw heeeeel mooi! Ik maak heel graag kans voor een van mijn 4 kinderen. Ik kan niet kiezen dus geef ze gewoon alle 4 op 😉 we gaan dit najaar de slaapkamers weer oppimpen en aangezien ze allemaal hun eigen kamertje hebben…

  Bij deze: Stan 5 jaar Hoogeveen

  Beantwoorden
 109. Ellij
  Ellij zegt:

  Mijn 2 kleinzoontjes van 3,5 en net 1 jaar krijgen vanaf morgen nnieuw kamertje in n nieuw huis .
  Kleinzoontje van 1 jaar heeft t thema uiltjes, dat zou super zijn om daar n muur schildering van te hebben , mijn dochter zal daar reuze blij van worden !

  Beantwoorden
 110. Liedewij
  Liedewij zegt:

  Dit zou echt fantastisch zijn voor ons dochtertje Emma Lynn van 5 jaar. Zij krijgt van de zomer een nieuwe kamer omdat ze een broertje of zusje krijgt. Ze heeft veel last van veranderingen,kan hier moeilijk mee omgaan. En daarom zou een muurschildering superleuk zijn. Zodat de overgang naar dr nieuwe kamertje niet zo lastig wordt voor haar.

  Beantwoorden
 111. Tamara Sparidaens
  Tamara Sparidaens zegt:

  Voor onze dochter Lizzy. Ze is nu 3.5 maand en kan op haar kamertje nog wel een mooie muurschildering gebruiken. En wat een plaatjes zijn de schilderingen op de foto’s!!
  Wij wonen in Veldhoven

  Beantwoorden
 112. Evy Uyttenhove
  Evy Uyttenhove zegt:

  Dit zou voor onze 2 zoontjes Dartagnan en Amaud ongelofelijk cool zijn! Zij slapen momenteel samen in een kamer waar alle muren nog saai wit zijn… Een tekening waar een gorilla of dino’s zouden opstaan zouden zij super stoer vinden. Ik duim de volle 200% mee. Zou alvast een meer dan prachtige zomer worden voor hen!

  Beantwoorden
 113. Patricia
  Patricia zegt:

  Zou super gaaf zijn voor mijn zoontje Mees. Hij heeft zijn babykamer nog maar wordt bijna 2 jaar en zeker tijd voor een “peuterkamer”. Een mooie muurschildering waar dr rest van dr kamer bij gestyled wordt lijkt me super gaaf. Onze woonplaats is Rijen (bij Tilburg en Breda)

  Beantwoorden
 114. Brittany
  Brittany zegt:

  Voor Brooklynn mijn dochter van 8maanden.
  We hebben samen eindelijk een woning toegewezen gekregen, dus ze heeft straks na wat klussen een eigen kamer 🙂

  Beantwoorden
 115. Carmen van Doorn
  Carmen van Doorn zegt:

  Wow!! Dat zou helemaal super, te gek, gaaf, geweldig, fantastisch zijn voor onze zoon Raf die deze maand 5 jaar is geworden. We zijn een aantal maanden gelden verhuisd naar een klein dorpje genaamd Moorveld en zijn kamertje is 1 van de projectjes die nog op het lijstje staan om goed aan te pakken. Dit wilden we komende school(zomer)vakantie gaan doen dus dat komt perfect uit!! Wat zou hij dit te gek vinden en hij heeft zo een mooie verrassing ook dubbel en dik verdiend na alle aanpassingen!!! Nu duimen maar

  Beantwoorden
 116. Daisy Bergervoet
  Daisy Bergervoet zegt:

  Dat zou geweldig zijn voor ons zoontje Vince! Hij is gisteren 2 geworden en over 2 weken gaan we beginnen met een grote jongens kamer omdat Vince in november grote broer word. We zijn al bezig met zelf een nieuw bed te maken met een huisje erop en zijn verder nog druk aan het fantaseren maar komen er nog niet hellemaal uit. Als ik deze foto’s zo zie word ik helemaal enthousiast, wat zou hij dit fantastisch vinden! We wonen in gaanderen in de mooie achterhoek en hebben veel vrienden met jonge kinderen die stik jaloers zouden zijn als we dit mochten winnen

  Beantwoorden
 117. Irene Willemsen
  Irene Willemsen zegt:

  Wij hebben 3 hele lieve kinderen; Lisa (4), David (2) en Lieke (0). We gaan van de zomer verhuizen naar Terschuur. Het zal nog wel een twistpuntje worden wie de gelukkige zal zijn als we winnen, maar daar komen we dan vast wel uit.

  Beantwoorden
 118. J.benjamins
  J.benjamins zegt:

  Onze dochter van 2 heet liza.wij wonen in elim(drenthe).liza is helemaal gek van vogeltjes en toe aan haar grote bed dus dan gelijk maar een nieuwe kamer.en aangezien dat ik inspiratieloos ben zou dit geweldig uitkomen en u onze dochter heel blij maken.we duimen ervoor.

  Beantwoorden
 119. Wilma
  Wilma zegt:

  Net mijn huurcontract getekend voor een splinternieuw huis, wat zou het gaaf zijn als ik voor mijn 4 kleinkinderen Bryan 5 jaar Levy van anderhalf,
  Jason van 5 en Dylan van 2 een muur schildering zou mogen winnen.

  Beantwoorden
 120. Stephanie
  Stephanie zegt:

  Xavi wordt over 2 weken 1 jaar. Binnenkort is ons nieuwe huis klaar en gaan we verhuizen. Dan hoeven we niet meer met z’n allen op 1 slaapkamer! We gaan in Terneuzen wonen. Natuurlijk willen we je wel tegemoet komen in de reiskosten haha

  Beantwoorden
 121. Chantal
  Chantal zegt:

  Elena Sophia 2.5 ik slaap sinds deze week in een peuterbedje jippie ik vind het zo leuk. Mijn bedje staat tegen een hele mooie muur daar zou een mooi sprookje prachtig staan. Zie foto onder fb zomerzoen

  Beantwoorden
 122. Gerda Koree
  Gerda Koree zegt:

  Zou heel leuk zijn voor onze dochter Melissa Koree die nu 20 weken zwanger is van haar 2e prinsesje, en nu al ruim een half jaar bezig zijn met het verbouwen van hun huis waar zij eindelijk rond eind juli gaan wonen, na 2 jaar bij opa en oma te hebben ingewoond met haar gezinnetje, dus een muurschildering op de babykamer zou zo een leuke verrassing voor haar zijn

  Beantwoorden
 123. Cecilia
  Cecilia zegt:

  Heel graag voor ons meisje dat komt in September.
  Ik ben nu 28 weken zwanger.
  Wij willen graag iets met kleine roze vlindertjes op de muur.
  Wij wonen in Den Helder.
  We hebben geen instagram maar zal hem via facebook delen.

  Beantwoorden
 124. angelique de zeeuw
  angelique de zeeuw zegt:

  graag voor mijn nicht Lorraine,zij word voor het eerst in augustus mama,,,wat zou het leuk zijn om dit kado te kunnen doen!
  Ze wonen in eindhoven

  Beantwoorden
 125. Karen
  Karen zegt:

  Ahhh dat zou gaaf zijn voor mijn dochter Evi van ruim 3.5 jaar. Zij kan ieder moment grote zus worden. Op dit moment wordt de zolder verbouwd van 1 grote kamer naar 2 kamers. En gaat zij naar boven. En de baby krijgt haar kamer. Zou echt super uitkomen een gave muurschildering. Ik denk dat ze dat geweldig vinden. Plaats: pijnacker

  Beantwoorden
 126. Loes van Hout-Spruijt
  Loes van Hout-Spruijt zegt:

  Voor onze kleindochter Sam wordt in December 2 jaar maar wordt in oktober grote zus dus daarom geef ik haar op.

  Beantwoorden
 127. Daisy
  Daisy zegt:

  Wij zitten momenteel midden in een verbouwing en ons zoontje Xavi van 2 krijgt dan een nieuwe kamer én meteen een groot bed. Nu wonen we tijdelijk bij opa en oma. Hopelijk kunnen we er over een paar maanden in. Een hele spannende tijd dus. Om hem te belonen dat hij het zo goed doet zou een muurschildering super leuk zijn. Zoiets doe je niet zomaar.. Xavi is dol op de boerderij, tractoren, machines en auto’s! Wij wonen in Aalst-Waalre

  Beantwoorden
 128. Meta
  Meta zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn kleindochters Faye en Siënna. Ze zijn bijna 7 en 4 en delen sinds een tijdje een kamer omdat ze er een broertje bij hebben gekregen in juni. Het zou geweldig zijn dat het ook echt hun kamer wordt dmv zon mooie muurschildering, de meiden weten zelf vast wel wat ze erop willen 🙂 ze wonen in Didam.

  Beantwoorden
 129. Carly
  Carly zegt:

  Mijn dochter van 8 gun ik een muurschildering. Haar elfjesbehang zit er al op vanaf haar tweede en we hebben haar voor haar communie afgelopen mei een nieuw behang beloofd maar hier is nog niet van gekomen. Het moet niet kinderachtig meer zijn, maar ook niet te volwassen. Ze houd enorm van dieren.

  Beantwoorden
 130. Jack Maas
  Jack Maas zegt:

  Hoi,

  Ik ben Jack, 3,5 en super fan van Peter Pan. Omdat ik in augustus een broertje krijg, krijg ik een nieuwe kamer. Hier mag natuurlijk Peter Pan niet ontbreken.. Zo’n mooie muurschildering van Nooitgedachtland met mijn held Peter Pan, Tinkerbel, Kapitein Haak en de rest zou de kamer helemaal af maken.

  Kus,

  Jack

  Beantwoorden
 131. M van der Burg
  M van der Burg zegt:

  Zitten supermooie muurschilderingen bij.Zou supergaaf zijn voor onze lieve dochter Aimee die bijna 2,5 is en een mooie muurschildering zou winnen. Zou goed uitkomen om haar kamertje om te toveren met het thema prinsessenkamer.

  Beantwoorden
 132. Bianca
  Bianca zegt:

  Mijn dochtertje Fay van 2 jaar en ik zijn al 4 mnd opzoek naar eigen plek. In die tijd hoop gebeurt maar ookvoor die tijd. Morgen krijg ik te horen of de woning doorgaat. Dan gaan mijn dochtertje Fay en ik voor nieuwe start. Dus hoe mooi zou zijn als ze dan een mooie muurschildering op haar nieuee kamer krijgt…

  Beantwoorden
 133. Yvon
  Yvon zegt:

  Hallo mijn dochter krijgt vrijdag de 13e Juli de sleutels van dr eigen appartementjr samen met haar 2 kids gaat ze opnieuw beginne zonder de papa wat zou t leuk zijn als er bij een of beide n leuke tekening op de muur gemaakt wordt finn is 4 en wil heeeel graag n olifant en Feline is bijna7 en die houd van Nac en vsn unicorns ik doe dus graag mee met deze aktie

  Beantwoorden
 134. Rianne
  Rianne zegt:

  Voor mijn dochter Roos van 10, bijna 11.
  Tijd voor een stoere tienerkamer. Maar zelf ziet ze dat nog niet zo zitten. Misschien helpt het als er een prachtige muurschildering met paarden komt, dat ik de rest ook mag aanpakken.
  We wonen in Reeuwijk

  Beantwoorden
 135. Trudy van der Beek
  Trudy van der Beek zegt:

  Dat zou super leuk zijn voor onze lieve zoon Thijs! Hij is 3,5 jaar en we vinden het nu eel tijd om van de babykamer een leuke jongenskamer te maken!
  Het zal wel een wat rustige muurschildering worden want omdat Thijs hooggevoelig is een te drukke slaapomgeving wat minder geschikt 🙂
  Wij wonen in Lisse.

  Beantwoorden
 136. Angelique
  Angelique zegt:

  Onze dochter van 2,5 is een stoer poppenmoedertje. Ze heeft haar babykamer nog, dus we willen haar graag een nieuwe kamer geven. Een mooie muurschildering zou daarom fantastisch zijn!

  Beantwoorden
 137. Jennifer Potters
  Jennifer Potters zegt:

  Hallo Joan,
  Mijn broer krijg een nieuwe woning in Dommelen met zijn vrouw en kleine dochter van net 3 jaar. Het zou geweldig zijn als de kleine meid kan opgroeien in een kamer van Disney waar wij allen mee zijn opgegroeid. Zou jij onze droom op de murem waar kunnen maken?
  Met vriendelijke groet, de peettante.

  Beantwoorden
 138. Marjolein kuijf
  Marjolein kuijf zegt:

  Wauw mijn dochter wordt 8 ik zal graag haar naam met een mooie Chanel fles en onze chihuahua op haar muur zien staan al heel allang vind ik dat prachtig en Lizzy zal er ook echt super blij mee zijn !!

  Beantwoorden
 139. Claudia Beyer
  Claudia Beyer zegt:

  Voor onze lieve Emma ❤️.. We zijn pas verhuisd en doordat alles zo vlug ging zijn we nog aan het klussen… Hierdoor hebben we het kamertje van ons meisje van 8 maanden nog niet kunnen aanpakken… Nu slaapt ze dus al een tijdje in een saai kamertje….

  Beantwoorden
 140. Rachel Didderen
  Rachel Didderen zegt:

  Wij krijgen over twee weekjes de sleutel van ons nieuwe op te knappen huisje!
  Dus een mooie muurschildering voor onze Kiki is van ❤️Te welkom

  Beantwoorden
 141. Myrthe
  Myrthe zegt:

  Graag zou ik voor mijn zoon, Mylo, die in de vakantie 7 jaar wordt, deze muurschildering winnen! We zijn net verhuisd en hij heeft in zijn kamer een paarse muur gekregen, maar we zijn nog niet veel verder gekomen. Hij houdt erg van minecraft en Pokémon, het zou leuk zijn als hij een stoere kamer krijgt.

  Beantwoorden
 142. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Ons zoontje heet Luan hij is 1 jaar en 3 maanden. Heeft heel veel mee gemaakt in ze korte leven maar zo sterk. Krijgt een nieuwe kamer en willen het helemaal geweldig maken voor hem dus zo muur schildering hoort er gewoon bij toch ? Wonen in Ridderkerk vlak bij rotterdam

  Beantwoorden
 143. Marielle
  Marielle zegt:

  Wow! Wat een prachtige schilderingen..
  zouden wij ontzettend gaaf vinden voor de slaapkamer van onze zoon Dex van 9 maanden. Tot heden konden wij niks bedenken en zijn de muren nog steeds wit! Zo’n gave schildering zou geweldig zijn. (Apeldoorn)

  Beantwoorden
 144. Hanneke luijten
  Hanneke luijten zegt:

  Prachtig! Wij verwachten deze zomer onze tweeling (3e en 4e kindje) dat betekent 3 nieuwe slaapkamers voor de kids en kids zat waarvoor een muurschildering erg welkom zou zijn. Zou hem graag winnen voor de oudste kids. Die liggen nu samen.

  Beantwoorden
 145. Priscilla Brom
  Priscilla Brom zegt:

  Ja dat lijkt ons super gaaf om zo een mooie muurschildering te winnen. Voor ons meisje die 2 is geworden en we bezig zijn om haar kamertje te veranderen in frozen thema. Ze is helemaal weg van frozen. Haar naam is liz.

  Beantwoorden
 146. Anouk eickmans-wilbers
  Anouk eickmans-wilbers zegt:

  Simon hij net 3 jaar geworden en heeft sinds een aantal weken een nieuwe kamer in Asten
  Zijn muren zijn nog wit omdat we nog geen idee hadden over wat er mee te doen.

  Beantwoorden
 147. Isabelle
  Isabelle zegt:

  Kees, onze jongste dochter wordt in augustus drie, ze wil een Elsa bed voor haar verjaardag. Wij vertalen dat naar een prinsessenbed, zij wees laatst in de Ikea een stapelbed aan als hét in haar ogen ultieme Elsa bed. Dusssss
  Kees is lief stoer en n grote grapjas, ik weet zeker dat een muurschildering haar nieuws bed, welke ze ook kiest, prachtig tot zn recht laat komen!

  Beantwoorden
 148. Laura
  Laura zegt:

  Dat zou fantastisch zijn voor onze zoon van 5 jaar. Hij slaapt ivm een mega verbouwing aan ons huis al een jaar op onze slaapkamer. Binnenkort is zijn nieuwe eigen kamer klaar. Een muurschildering zou helemaal geweldig zijn! Duimen maar!

  Beantwoorden
 149. Yuri verberne
  Yuri verberne zegt:

  Onze jongste zoon yuri is net 2. Hij is een jaar geleden verandet van kamer en slaapt nu op de zolder. Hier hebben we nog niks aan gedaan. Nu gaat hij bijna in een groot bed slapen en willen we natuurlijk ook zijn kamer meteen mooi maken. Hij houdt erg van tractors dus hopelijk mag er een mooie muurschildering van het boeren leven op zijn muur….we wonen in deurne (Brabant)

  Beantwoorden
 150. Anne
  Anne zegt:

  Jaaaaaa, voor Jack 3,5 jaar en super fan van Peter Pan! Hij moet binnenkort zijn huidige kamer afstaan aan z’n nieuwe broertje die begin augustus wordt verwacht en zou fantastisch zijn als hij in z’n nieuwe kamer goed kan beginnen met een muurschildering in Peter Pan Style….
  Vliegend over de daken achter het schip van Kapitein Haak aan, opweg naar Nooitgedachtland 🙂

  Beantwoorden
 151. Melanie
  Melanie zegt:

  Naam van het kindje hou ik nog even voor me, hihi want gaat over ongeveer 2 weken geboren worden.
  Dit zou heel mooi zijn op haar slaapkamertje!
  Wij wonen in heemskerk!
  Ik ga heel hard duimen!!

  Beantwoorden
 152. N. Kruijt
  N. Kruijt zegt:

  Ja ik doe grasg mee voor mijn nog ongeboren neefje of nichtje waarvan ik uiteraard nog geen naam weet. Mijn zusje heeft dit vroeger al willen hebben voor haar zoo, maar heeft destijds niemand kunnen vinden die dit kon. Het zou super zijn om haar hiermee te kunnen verrassen. Dit zou ze fantastisch vinden. Ik weet daar ze dit graag wil. Fingers crossed.

  Beantwoorden
 153. Jessica den Hartog
  Jessica den Hartog zegt:

  Voor onze stoere neef Christian van der Weijden! Hij is lichamelijk gehandicapt,8 jaar oud en de verzorging valt voor zijn dappere ouders niet altijd mee! zijn ouders zijn om die redenen pas verhuisd, zodat hij zijn slaapkamer nu beneden heeft. Christian is een ontzettende lieve vrolijke jongen! Op 17 juli hoopt hij 9 jaar te worden! En wat zou hij blij zijn om zo’n mooi kado op zijn nieuwe kamer voor zijn verjaardag te mogen krijgen!!

  Beantwoorden
 154. J. Reitz
  J. Reitz zegt:

  Nog een poging wagen…
  Onze zoon wordt op 10 september 6 jaar Hij krijgt voor zijn verjaardag een nieuwe kamer met als thema strand. Dit is iets waar hij rustig van wordt en heeft dit dus hard nodig. Zo een prachtige muurschildering zou de kamer alleen maar nog meer het effect van het echte strand kunnen geven. We gaan heeeeel hard duimen.

  Beantwoorden
 155. Gitana
  Gitana zegt:

  Ik zou ook graag mee willen doen. Wij verwachten in december een kleine meid en zou super blij zijn met zo,n mooie schildering op de muur. Mijn zoontje van 7 heeft ook zo,n mooie schildering op de muur gehad. Het zou mooie zijn als ons kleine meisje dit ook kan krijgen

  Beantwoorden
 156. Joyce Van moll
  Joyce Van moll zegt:

  Ik zou graag willen winnen voor mijn zoontje Finn. Bijna 4 jaar. Hij heeft pas een nieuw bed. Er mist alleen nog een mooie lieve dino op de muur. Die zou zijn kamertje compleet maken.

  Beantwoorden
 157. Chantal
  Chantal zegt:

  Oww voor onze lotte van 8 jaar
  Dr kamer is in de 8 jaar bijna niet veranderd
  Ze weet waarschijnlijk niet wat er dan op de muir komt ..zoveel keuze.maar t moet wel een tekening zijn die een langere tijd past in dr kamer..als jij een idee hebt mag je komen schilderen in beneden leeuwen

  Beantwoorden
 158. Smit
  Smit zegt:

  Voor ons manneke max, hij is helemaal gek van toet toet zoals hij dat zegt (auto).
  En zijn kamer is er wel aan toe om z’n gave muurschildering te hebben.
  Nu maar duimen voor ons manneke

  Beantwoorden
 159. Kim van Kuilenburg
  Kim van Kuilenburg zegt:

  Dat zal echt super zijn voor mijn zoon van 5 jaar die bijna op zijn nieuwe kamer kan slapen. Door de komst van een broertje aankomend oktober zijn wij bezig met een kamer te maken voor Jens op zolder. Hij is bijna af. De muren zijn leemgroen. Ik ben nog opzoek naar een gave/stoere muursticker maar een persoonlijke muurschildering zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn. Als ik win dan wil ik graag samen bekijken wat een mooie en stoere muurschildering is op zijn kamer.

  Beantwoorden
 160. Nancy van aarle
  Nancy van aarle zegt:

  Mijn dochter janske van 4 jaar krijgt een nieuwe kamer na de vakantie ….. dit zou dan echt een super kado zijn…. ze is wel hooggevoelig dus zal het een rustgevende muurschildering moeten zijn maar daar gaan we vast samen uitkomen ☺️

  Beantwoorden
 161. JoëlleLivay
  JoëlleLivay zegt:

  Mijn zoontje van 10 maanden heet Livay. Hij krijgt nu voor het eerst een echte eigen kamer. Wij zouden dus heel graag zo’n mooie muurschildering winnen zodat zijn kamertje nog specialer word. Livay’s kamertje staat in Leerdam.

  Beantwoorden
 162. Diana van henne
  Diana van henne zegt:

  Mijn kleinzoontje ryan krijgt voor zijn verjaardag 25 juli een hoogslaper met brandweer tent eronderzou heel leuk als hij op zijn muur een leuke tekening krijg hij wordt 5 jaar

  Beantwoorden
 163. Jens
  Jens zegt:

  Dat zou gaaf zijn voor de nieuwe kamer van onze lieve buurjongetje (en beste vriendje van ons dochtertje) Jens! duimen maar! Woonplaats is Lienden.

  Beantwoorden
 164. Saskia Tijhuis
  Saskia Tijhuis zegt:

  Koen, 6 jaar. Neede.

  Hij is helemaal van gek van tractors en moet zijn kamer delen met zijn tweelingbroer.
  Een mooie schildering op de muur aan zijn kant van de slaapkamer is meer dan welkom!!

  Beantwoorden
 165. Maartje
  Maartje zegt:

  We zijn pas verhuisd. En de slaapkamer van onze dochter bobbi bijna 3jaar mag nog wel een make- over krijgen. Zo’n mooie muurschildering zou dus heel erg welkom zijn …. we gaan duimen. Ojah we wonen in horst.

  Beantwoorden
 166. Joyce rosbach
  Joyce rosbach zegt:

  Wow dit zou fantastisch zijn voor mijn dochter Mila van 3.5 die binnenkort een “grote” meidenkamer krijgt. Ze gaat naar de oude ouderslaapkamer dus met zo’n prachtige muurschildering zal ze eerder het gevoel hebben dan het haar kamer is ipv de kamer van papa en mama.

  Beantwoorden
 167. Aaigie
  Aaigie zegt:

  Graag voor op de babykamer van onze zoon die 26 november ongeveer geboren gaat worden! Nu maar duimen! Naam weten we al wel maar gaan we nog niet bekend maken. Mochten we winnen dan geven we hem wel door privé.

  Beantwoorden
 168. Leonie Pijper
  Leonie Pijper zegt:

  Leuk voor onze dochter Nora!!Wij wonen in Koog aan de Zaan. Onze twee jongens hebben na de geboorte van Nora (afgelopen december) allebei een nieuwe kamer gekregen. Nora heeft een simpele witte en grijze muur in haar kamertje. Wat zou het fijn zijn als daar een paar mooie elfjes op zouden komen!!

  Beantwoorden
 169. Fleur
  Fleur zegt:

  Wat prachtig! Heel gaaf zou het zijn voor onze ondeugende lieve dochter robin die vier wordt. Ze houdt van buiten spelen en dino’s en prinsessen, dus je kunt al je creativiteit kwijt bij onze pippi langkous

  Beantwoorden
 170. Marianne
  Marianne zegt:

  Onze dochter Elise is nu 1,5 jaar en we gaan over een paar weken verhuizen. In haar huidige slaapkamer zit al een mooie muurschuldering die we helaas niet mee kunnen nemen naar het volgende huis. Het zou super zijn als Elise een mooie muurschildering krijgt voor op haar nieuwe kamer!

  Beantwoorden
 171. Sigrid-Joan
  Sigrid-Joan zegt:

  Wat maak jij prachtige schilderijen!
  Petje af hoor!

  Mijn dochter word de 24e 2 jaar en denk ze zo langzamerhand wel toe is aan een slaapkamer update.
  Wat ik, of mijn dochter, voor muurschildering wil weet ik nog niet.
  Ieder geval iets wat bij haar past!

  Beantwoorden
 172. Quinta
  Quinta zegt:

  Graag doe ik mee voor mijn dochter Yuna van 2 jaartjes oud. Wij zijn vorig jaar september verhuist en sinds kort hebben wij haar een eigen kamer gegeven met de kleuren roze en paars wat zij erg mooi vind. Helaas is de kamer nog geen echte leuke kamer voor haar omdat er nog iets persoonlijks in mist. Ik denk dat deze tekening haar kamer echt af zal maken waar ze echt van zal genieten. Haar helden zijn elsa en anna van frozen. Daarnaast houd zij ook van lollifanten en poeh beer. Wie weet mag ze jhe binnenkort welkom heten op haar kamer

  Beantwoorden
 173. Rowena Klaasing
  Rowena Klaasing zegt:

  Wij gaan binnenkort verhuizen, ons zoontje Yuri van 3 krijgt dan eindelijk een grote kamer voor zichzelf en hoe leuk zou het zijn zo’n mooie muurschildering te hebben om het helemaal af te maken!

  Beantwoorden
 174. Ilse Sevenster
  Ilse Sevenster zegt:

  Wat een super gave winactie!! We hebben 3 dochters en die krijgen alle 3 een nieuwe kamer! De oudste “Puk” 6 jaar oud krijgt een kamer op de zolder, gaan we in het najaar aan beginnen! Dan hebben we “Pip” is 4 jaar oud, slaapt nu nog met haar zus die naar de zolder gaat en krijgt ook een eigen nieuwe kamer! Dan hebben we onze jongste spruit “Sam” 3 jaar oud, die slaapt nog in een babykamer en moet dus ook een nieuwe!! Dus al met al zou het erg goed uitkomen zo’n mooie muurschildering

  Beantwoorden
 175. Barbara van Rijswijk
  Barbara van Rijswijk zegt:

  Super gaaf verjaardagscadeau voor onze dochter Desi die 1 augustus 6 jaar wordt. Ze vindt de witte muren op haar zolderkamertje maar niks.

  Beantwoorden
 176. Susanne Bond
  Susanne Bond zegt:

  Wauw! Dit zou ik gaag willen winnen voor onze dochter Katelynn die een nieuwe kamer krijgt. De kamer is bijna af maar de muren zijn nog leeg.

  Wij wonen in Volendam.

  Beantwoorden
 177. Monique
  Monique zegt:

  Verhuizen in de zomervakantie naar Dirksland. Super gaaf voor mijn zoontje van 1, mijn dochter van 8 of mijn zoon van 11.

  Beantwoorden
 178. Mieke de Haan
  Mieke de Haan zegt:

  Fenna 3 jaar. Groot visjes fan. Maar vooral de haai is favoriet. Ze is van kamer geruild ivm de komst van onze kleine. Zou fantastisch zijn om onze meid te verassen met onderwaterwereld op de muur

  Beantwoorden
 179. Ellen
  Ellen zegt:

  Voor mijn lieve kleindochter Britt van bijna 9 jaar. Ze heeft veel moeite om te wennen aan haar nieuwe slaapkamer in het nieuwe huis Ze woont in Breezand.

  Beantwoorden
 180. Inge van de Beek
  Inge van de Beek zegt:

  Voor mijn kleinkinderen, zij gaan in september verhuizen en krijgen dus beide een nieuwe kamer. Hoe leuk zou het zijn, als onze kleindkchter haar favoriet op de muur krijgt, zij is 3 1/2 jaar en onze kleinzoon van 1 1/2 krigt waarschijnlijk een beestenkamer.
  Dat zou nog eens een leuke verrassing zijn.

  Beantwoorden
 181. N. Gervink
  N. Gervink zegt:

  Graag voor mijn kanjer Jarne, we wonen in Overdinkel. Jarne is bijna 12 en start met een nieuwe fase in zijn leven…. Weg basisschool…

  Beantwoorden
 182. Nicole Schill
  Nicole Schill zegt:

  Onze dochter heet Lieke en is 2 jaar. In oktober krijgt ze een broertje en zal dus heel haar kamer gaan veranderen! Het zou geweldig zijn als ook haar muur verandert zou worden met een prachtige muurschildering! Oh, we wonen trouwens in Middelburg

  Beantwoorden
 183. Sabrina
  Sabrina zegt:

  Graag Elin wordt morgen 3! Ze krijgt dit jaar een nieuwe kamer bed kast alles
  Zou gaaf zijn voor mn meisje ik kan t niet vanwege chronisch pijn ziekte dus zou geweldig zijn. Leusden bij Amersfoort

  Beantwoorden
 184. Marloes
  Marloes zegt:

  Ik had het bericht op fb gedeeld. Vergeten hier mijn reactie te plaatsen. 😉 Ik loot nog graag mee als dat kan. Onze dochter Fiene is 2 jaar en 6 maanden. Wij hebben een zoon Sem van net een jaar. 1 van de slaapkamers zal geweldig zijn. Ik zag al leuke muur schilderingen voorbij komen. Wij wonen in Apeldoorn.

  Beantwoorden
 185. Lauwers Jill
  Lauwers Jill zegt:

  Finn is 3 jaar en binnenkort is het tijd voor de volgende stap: een groot bed. We zijn dus volop op zoek naar een leuk ideetje om de verandering wat aangenamer te maken. Mama en papa kunnen wel iets uit hun hoed toveren maar natuurlijk niet zo mooi als jou! Finn is zeer veel bezig met zijn fantasie: piraten, leeuwen en Masha en de beer zijn zijn allerbeste vrienden!

  Beantwoorden
 186. Nicole
  Nicole zegt:

  Wij hebben 3 kids❤❤ Jasmijn (9) Senna (8) en Amy (3) ….., de jongste van het stel.. zou ik hier graag blij mee maken…dat haar kleine kamertje een mooi lief meiden kamertje mag worden!

  Mama van Amy Uit Groenlo

  Beantwoorden
 187. Sharon
  Sharon zegt:

  Oh wat een super leuke actie! Ik wil de kamer van mijn kids veranderen: mijn dochter van 5 wil graag een eenhoorn kamer en mijn zoontje van 2 wil graag een cars kamer…dus hoe leuk zou het zijn als 1 van hun een mooie muurschildering krijgt
  We wonen in Hilversum!

  Beantwoorden
 188. Jessica
  Jessica zegt:

  Naam: Kailee
  Woonplaats: Sneek (Friesland)
  Onze dochter van ruim 2,5 is helemaal gek van Disney Prinsessen (Zoals ze zelf zegt: Sessen moooi) We zouden heel erg graag de binnenkant van haar slaapkamerdeur willen laten beschilderen met dit thema dat zou haar kamertje echt helemaal af maken 🙂

  Beantwoorden
 189. Jasmijn
  Jasmijn zegt:

  Dat zou heel gaaf zijn voor mijn zoontje. Hij heet Maxim, 2,5 jaar en we wonen in Oss.
  In de zomer willen we zijn kamer veranderen in een wat stoerdere jongenskamer.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.