Van dagelijkse HART-problemen naar fotografie van mooie prinsesjes – Margriet Hulsker

Feesten in Leeuwarden

Toen ik 17 jaar was ging ik met mijn vriendje samenwonen in Leeuweren. Dé studentenstad in het Noorden. Ik studeerde op de NHL en het Van Hall Instituut Biotechnologie (een HBO-opleiding).

Al mijn hele leven had ik een passie voor fotografie maar tijdens het verenigingsleven kwam ik er echt mee in aanraking. Mijn ouders maakten vroeger al veel dia’s en dat vond ik prachtig. Ik meldde me direct aan bij de FOTOCIE groep en maakte foto’s van feesten, uitjes en meeting. Ik maakte herinneringen voor later.

 

Mijn werkdag bestond uit HART-zaken en eindigde in een burn-out

Na een geweldige stage bij het NFI in Rijswijk studeerde ik met hoge cijfers af. Nu ging het echt beginnen. Ik meldde me aan voor een universitaire opleiding in Groningen. Dat viel erg tegen en ik besloot werk te gaan zoeken. Daarvoor moest ik wel richting Randstad verhuizen. Daar ging ik samenwonen. Maar de werkdagen vond ik lang en na 3 jaar kreeg ik een burn-out.  Ik besloot ander werk te zoeken en solliciteerde bij het Leids Universitair Medisch Centrum als wetenschappelijk medewerker en deed onderzoek naar hartfalen en hartproblemen. Later stapte ik over naar een andere groep en mocht ik artikelen publiceren over de ziekte van Duchenne. Een spierziekte bij jongens. In totaal heb ik 11 publicaties op mijn naam staan. Het was erg interessant werk maar toch trok de fotografie nog steeds. Regelmatig fotografeerde ik familie en vrienden. Dat gaf me energie.

En ineens zat ik zelf bij de cardioloog

In 2010 besloot ik de stap te wagen en voor mezelf te gaan beginnen als fotograaf. Ik fotografeerde veel zwangere vrouwen en bruiloften. Heerlijk om te doen na jarenlang in een lab te hebben gewerkt.

Op 1 september 2012 werd ik zelf moeder van een prachtig dochtertje. Nog een droom die uitkwam.

In mei 2013 voelde ik me niet goed. Ik werd zo moe en had totaal geen energie. Hier klopte iets niet. Als kind heb ik leukemie gehad en een open hart operatie daarom stond ik tijdens mijn zwangerschap al onder controle van de cardioloog. Ik nam contact met hem op en vertelde wat ik voelde. Hij vertelde me dat het moeder zijn een grote impact had en stuurde me weer naar huis toe. Maar ik ken mijn eigen lichaam goed en vertrouwde het niet helemaal. De volgende dag maakte ik een afspraak bij de huisarts en er volgde een aantal bloedonderzoeken. Ondertussen kon ik gewoon niet meer in mijn huis wonen met een klein meisje en besloot ik bij mijn ouders in te gaan trekken. Op een vrijdagmorgen vond ik dat het niet langer meer kon, belde mijn huisarts en vroeg een doorverwijziging naar het UMCG in Groningen, daar kende ze mijn voorgeschiedenis en dat was vertrouwd voor mij.

Dat scheelde niet veel

Toen ik op de Eerste Hulp in Groningen aankwam dachten ze eerst dat het apparaat stuk was dat hartechos maakt. Mijn hart pompte nog maar voor 5%. Als er niets gedaan zou worden, dan zou het verkeerd aflopen. Dat was heftig voor mijn gezin, mijn familie en mezelf. Van een gezonde vrouw met een eigen bedrijf naar iemand die in het ziekenhuis lag en de situatie zorgelijk bleek. Waar zou dit naartoe gaan? Ook in het UMCG wisten ze niet wat er met me aan de hand was en er werd me de vraag gesteld of ik een transplantatie wilde of toch nog even wilde afwachten? Ik koos voor het laatste en kreeg een soort van pacemaker geplaatst samen met medicijnen. En heel langzaam ging het wat beter met me. Na drie langen weken mocht ik gaan revalideren en moest ik weer vertrouwen krijgen in mijn lijf. 2 Jaar heb ik gerevalideerd.

babynamen op een rijtje

Op zoek naar een bijzondere kindernaam? 125 unieke kindernamen heeft Zomerzoen voor je verzameld.

 

Mijn passie heeft me gered

Het revalideren was een heftige tijd en fotograferen maakte me in die tijd enorm gelukkig. Ik kon daar echt van opleven. Het grote voordeel was ook dat ik mijn eigen tijd kon indelen. Ik was ook druk met mijn dochtertje, de psycholoog en het revalideren. Maar het fotograferen zorgde ook voor rust in mijn hoofd. Om weer toekomstplannen te maken. Ik wist nu hoe snel het leven voorbij kan zijn en wilde de rest van mijn leven iets doen dat me heel erg gelukkig maakte.

In het begin voelde het vreemd dat ik financieel afhankelijk was van mijn partner. Zou het wel elke maand lukken om een salaris te verdienen. Allemaal zorgen die je niet hebt als je in loondienst bent.

Buiken voor mijn lens

Vrouwen die zichzelf mooi willen laten fotograferen in lingerie kunnen bij mij terecht voor een boudoir fotoshoot. Maar ook zwangere buiken fotografeer ik graag en dat doe ik voor mijn andere bedrijf PiktureFrame Photography. Hier fotografeer ik naast zwangere vrouwen ook gezinnen, kinderen en baby’s. Een onderdeel hiervan is de prinsessen fotografie.

Prinsessenfotografie winnen?

In een kasteelstudio in Oegstgeest in Zuid-Holland fotografeer ik het mooie prinsesje. Ze mag hierbij een jurk aan en deze hebben we van maat 92 tot en met maat 134. Als je wint krijg je een prinsessen mini shoot van 45 minuten inclusief de prinsessenjurk en 2 hoge resolutie digitale bestanden of 2 afdrukken van 13x18cm in een passe partout.

 

 

Hoe maak je kans om te winnen?

Laat onder dit blogartikel de naam en leeftijd van het mooie meisje achter dat graag een keer als een echte prinses op de foto wil gaan.

 

boekentips voor kids

Op zoek naar een leuk kinderboek? Je vindt ze hier.

 

 

574 antwoorden
 1. Linda
  Linda zegt:

  Mijn dochter van 5 wil later prinses worden en dit zou zij fantastisch vinden. Ik zie haar ook graag in stoere jeans, maar als het aan Sienna ligt loopt ze alleen in prinsessenjurken rond!
  Indrukwekkend artikel trouwens. Sterke vrouw. Die schitterende foto’s maakt. Respect!

  Beantwoorden
 2. Suzanne
  Suzanne zegt:

  Jess-Lynn 6 jaar zou dit heel graag willen.
  Ze heeft maat 128-(134)en zou het geweldig vinden om eens een paar uurtjes als echt prinsesje gekleed te zijn want normaal is ze wat stoerder een stoere prinses zeg maar 😉

  Beantwoorden
 3. Joyce
  Joyce zegt:

  Voor mijn lieve meisje noa van 4 jaar zou de shoot geweldig zijn! Het is uiteraard van elk meisje wellicht een droom! Maar….noa is echt een prinsesje! Ze gaat er echt helemaal voor staan als ze op de foto gaat. Ze loopt soms voor het goede doel modeshowtjes. En dat gaat super. Mama zou het echt fan-tas-tisch vinden als mijn bijzonder prinsesje de fotoshoot wint….

  Beantwoorden
 4. Selma
  Selma zegt:

  Wat een bijzonder verhaal, om op 2 manieren je hart te volgen. De problemen met je hart en de jaren revalidatie maar ook je passie volgen.
  Zo ontzettend stoer dat je van je passie je beroep hebt gemaakt!
  Voor mijn dochter Elin van 6,5 jaar zal het echt een fantastische ervaring zijn om als een echte prinses op de foto te gaan bij een kasteel.

  Beantwoorden
 5. Nanny
  Nanny zegt:

  Ik maak heel graag kans voor mijn 5 jarige prinses wij willen dit al zo lang! Ik hoop haar droom op een dag werkelijkheid word. Haar naam is prinses Feline

  Beantwoorden
 6. Marijke
  Marijke zegt:

  Graag zou ik de fotoshoot winnen voor onze kleindochter en kanjer Lynn. Ze is afgelopen augustus ziek geworden en later bleek het leukemie te zijn . Ze was van te voren al een prinses . We zijn nu bijna een jaar geleden naar Disney geweest en daar kwam haar droom uit….ze had het kasteel van Doornroosje gezienen al die prinsessen. Meer hoefde ze niet. Ze is 5 jaar oud nu en het gaat hartstikke goed. Alleen haar haren groeien niet zo hard als ze wil. Maar het kroontje blijft toch wel zitten….
  Groetjes vsn een trotse oma
  Marijke vd Elsen

  Beantwoorden
 7. Ellen Stubbe
  Ellen Stubbe zegt:

  Hier een klein prinsesje die het liefst de hele dag haar prinsessen jurk aan heeft en op hakjes rond loopt. Vera Sophie is 4 jaar.

  Beantwoorden
 8. Ellen Klavers
  Ellen Klavers zegt:

  Mijn dochter Demy wordt in mei 3 jaar en zou het helemaal geweldig vinden om in een prinsessenjurk op de foto te mogen..!! Onlangs zijn wij samen op stap gegaan om een bruidsjurk voor mij uit te zoeken. Op het moment dat zij ook jurken mocht gaan passen leefde ze helemaal op. Ze stond de draaien en te zwieren in haar jurk en straalde van oor tot oor. Momenteel zit ze in maat 110

  Beantwoorden
 9. Susanne Foorthuis
  Susanne Foorthuis zegt:

  Wauw wat een bijzonder verhaal, en fijn te lezen dat na een lange weg het weer goed gaat! Je maakt prachtige foto’s. Ik heb hier 2 prinsesjes die dit allebei leuk zouden vinden. Lisa en Saar.

  Beantwoorden
 10. Maaike
  Maaike zegt:

  Mijn dochtertje Daphne van 5. Ze heeft prachtige donkerbruine (bijna zwart) ogen en blond haar en dankzij haar vader een licht getint huidje. Ze zou zo graag net zo lang haar als rapunzel willen, maar helaas breekt het steeds af en is het nog maar iets langer dan haar schouder. Ze draagt graag jurkjes en doet dan een kroontje in haar haar want dan is ze net een prinsesje. Ik zou haar dan ook graag een dag eens écht prinses willen laten voelen.

  Beantwoorden
 11. Feijth
  Feijth zegt:

  Ons meisje Rozemareijn is daar vast een heel mooi prinsesje voor!

  We hebben al een foto geplaatst op de facebookadvertentie. Ze heeft heel mooi erg lang blond haar tot op haar onderrug, waar we ook altijd mooie kapsels van kunnen maken. Ze noemt haar zelf wel Rapunzel.

  Beantwoorden
 12. Isabelle
  Isabelle zegt:

  Mijn mooie lieve meisje Fenne wordt in juni 2 jaar. Ik hoop dat ze wel in aanmerking komt voor de fotoshoot, ookal is ze nu nog geen 2. Voor ons is ze al een prinsesje, maar helemaal gekleed als prinses met mooie omgeving zou wel heel gaaf zijn!

  Beantwoorden
 13. Martine Klok
  Martine Klok zegt:

  Wat een heftig verhaal! Fijn dat het fotograferen zo’n ontspanning voor je is gebleken. Onze dochter Mila van 4 jaar zou het geweldig vinden om voor je lens te mogen staan in een prinsessenjurk. Ze is gek op zwierige jurken en optutten ❤

  Beantwoorden
 14. Liana ter Haar
  Liana ter Haar zegt:

  Wat een ingrijpend verhaal.!
  En wat goed dat je voor datgene kiest wat jouw gelukkig maakt.

  Mijn dochter Naomi van 6 jaar zou dit helemaal super vinden. Ze wilt al zolang een prinsesje worden en denkt nog steeds naar de prinsessenschool te gaan. Ze vind foto’s maken ook heel erg leuk.
  Wij gaan duimen.!

  Beantwoorden
 15. Tamara Hagenaars
  Tamara Hagenaars zegt:

  Mooi geschreven. Heel veel succes met je fotografiebedrijven. Mooi hoe een passie kan bijdragen je door moeilijke tijden te helpen en je er nu je werk van hebt kunnen maken.
  Mijn dochtertje heet Zoë en is 4 jaar.
  Ook haar wens voor later is om prinses te worden. Ik krijg haar met geen mogelijkheid meer in een broek. Alleen nog rokjes en jurkjes, haha

  Beantwoorden
 16. Jeannet van vliet
  Jeannet van vliet zegt:

  Jaaa, geweldig voor mijn kleindochrer Mayenne Charis van 5 jaar. Uit bed, prinsessenjurk aan, uit school, prinsessenjurk aan. Kortom , wij hebben elke dag een prinsesje in huis

  Beantwoorden
 17. Djenna Bleyenberg
  Djenna Bleyenberg zegt:

  Zou super leuk zijn voor mijn kleine prinses! Ze wordt 5 April 4 jaar en geeft een Assepoester feest. Een prinsessenshoot zou haar verjaardag helemaal compleet maken 🙂
  Haar naam is Djenna.

  Beantwoorden
 18. Sabrina
  Sabrina zegt:

  Wauw wat mooi geschreven, onze dochter
  Djessy ceelie geboren 13-12-11
  Zou dit geweldig vinden, ze draagt het liefst alleen maar jurken ..en wilt ook later een echte prinses worden 🙂

  Groetjes sabrina

  Beantwoorden
 19. Sylvia van eldijk
  Sylvia van eldijk zegt:

  Ons Meike van net 7 droomt ervan om later als ze”groot” is prinses te zijn
  Wat zou dit een magisch mooie ervaring kunnen zijn❤
  Maat 128

  Beantwoorden
 20. Linda Hoogland
  Linda Hoogland zegt:

  Allereerst wat een bijzonder ontroerend verhaal!
  Ook wij hebben al aardig veel op ons pad gehad maar dit is enorm zeg! Respect dan ook voor je!
  Wij hebben een geweldig lachend prinsesje dat luisterd naar de naam: Lieve en ze is 4 en half jaar en draagt maat 116/122.
  Zo’n prachtige foto zou geweldig mooi aan de muur in de woonkamer mogen pronken!

  Beantwoorden
 21. Cynthia vonk
  Cynthia vonk zegt:

  Wauw wat een mooi artikel. Wat mooi hoe een passie je kracht kan geven om door te gaan en een moeilijk proces stukje bij beetje te overwinnen. Respect!

  Wij doen graag mee voor de winactie voor onze dochter Anne-Roos. Ze is 2,5 jaar oud en nu al een echte prinsessen liefhebber. Laatst was ze een tijger prinses met een Anna jurk en klompen. Het liefst verkleed ze zich iedere dag. En een foto voor in ons huis zou het allemaal helemaal afmaken.

  Beantwoorden
 22. Linda Heling
  Linda Heling zegt:

  Wat een heftig verhaal maar wat leuk dat je dit gaat doen! Onze dochter Chelsey van 4 jaar zou het geweldig vinden om mee te mogen doen aan de shoot. Ze is van zichzelf al een echt prinsesje maar met grote broer die soms extra aandacht/steun nodig heeft komt ze niet altijd helemaal tot bloei.

  Beantwoorden
 23. Samantha Wijnstekers-Giesen
  Samantha Wijnstekers-Giesen zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Tess 4 jaar (maat 110) en houd erg van op de foto gaan als een echte prinses

  Beantwoorden
 24. Suzanne Klunder
  Suzanne Klunder zegt:

  Toen mijn dochtertje werd geboren hebben we op haar kaartje gezet: ” onze geliefde prinses is geboren”.

  Haar naam is Sarah Aimée Klunder. En betekent ook vorstin..

  Ze is 4 jaar en ze zou dit prachtig vinden!

  Beantwoorden
 25. Jacorien Littooij
  Jacorien Littooij zegt:

  Mijn prachtige prinsesje Rivka van 6 jaar zou daar zielsgelukkig van worden net als alle andere prinsessen hier. Succes met kiezen.

  Beantwoorden
 26. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Wat heftig wat je hebt meegemaakt!

  Mijn dochter Isa van 3 is echt een prinsesje. Loopt het liefst de hele dag in prinsessen jurken. Haar papa is haar prins en we wonen in een koningkrijk.

  Beantwoorden
 27. Suzanne k
  Suzanne k zegt:

  Wauw wat een indrukwekkend verhaal zo knap hoe je je er doorheen hebt geslagen bewondering!

  De shoot lijkt mij gaaf voor mijn mooie roodharige dochter met felle groene ogen van 8 Haar rode haar en licht groene ogen zal prachtig op foto uitkomen. Ze heeft maat 134

  Beantwoorden
 28. Stacey verhagen
  Stacey verhagen zegt:

  Jaa voor lieke mijn dochter veekleed zichzelf het liefst 10 keer per dag in mooie jurken…nadat we veehuisd zijn kan er wel een mooie foto van haar aan de muur op dr nieuwe slaapkamer komen..

  Lieke geb op 7-12-2012 5 jaar dus en fotogeniek..

  Beantwoorden
 29. Sabrina
  Sabrina zegt:

  Wat een verhaal zeg!! Zo zie je maar weer dat je altijd op je eigen gevoel moet afgaan. Respect hoor..

  Isabella is 2.5 jaar, is dol op haar prinsesjes jurken. Ook in het dagelijks leven heeft ze het liefst een jurk aan, want die zijn mooi haha.
  Op Facebook (SabrinaSappie) heb ik ook gereageerd met een foto collectie. Hopelijk kies je ons!

  Beantwoorden
 30. Elise
  Elise zegt:

  Graag voor onze dochter Sophie ! Ze is 4 jaar oud en heeft 3 jongere broertjes ! Dus het is voornamelijk stoeien en met auto”s spelen .. dr broers willen geen prinsessen jurken aan !

  Zou toch geweldig zijn als het even allemaal voor haar in het prinsessen meisjes thema staat ??! En ze even een echt meisje kan zijn !

  Denk dat ze er heel blij van word !!!

  Beantwoorden
 31. Anne en Pippa
  Anne en Pippa zegt:

  Bij deze geef ik graag mijn dochter Pippa op voor deze fotoshoot. Zij is 4 jaar.

  Prachtig dat de fotografie zo’n fijne ontspannende uitlaatklep heeft kunnen zijn en nog steeds is! Hele mooie plaatjes.

  Liefs van Anne en Pippa

  Beantwoorden
 32. Silvia van der Weijden
  Silvia van der Weijden zegt:

  Ons prinsesje Ylana van 3 1/2 zou het geweldig vinden!!
  Ze wil het liefst iedere dag een jurk of rokje aan en dan daar over heen noog ern prinsessen verkleed jurk.

  Beantwoorden
 33. Miranda
  Miranda zegt:

  Heel graag voor mijn dochter Deena
  Ze wordt koningsdag 8 jaar .
  En wil al heel lang een shoot in zo’n mooie jurk doen ! Ze heeft mt 128/134 . Dit zou een perfect verjaardagscadeau zijn .

  Beantwoorden
 34. Femke
  Femke zegt:

  Wauw wat een verhaal! Sterke vrouw ben je. Ik heb twee mooie prinsesjes die ik graag door jou laat fotograferen. Het oudste prinsesje is 4,5 en heeft maat 110/116. De jongste wordt in juni 2 en heeft maat 92.
  Liefs!

  Beantwoorden
 35. Albert debbie
  Albert debbie zegt:

  Onze mooi dochter hailey zou heel graag voor 1 dag een prinsesje zijn . Ook al is ze elke dag onze prinses . Ze is 4,5 jaar

  Beantwoorden
 36. Paula
  Paula zegt:

  Graag voor mijn dochter Sophie van 4,5 jaar maat 122.
  Dit kleine meisje heeft veel te stellen gehad de afgelopen jaren met haar amandelen en oren en eindelijk naar haar operatie van 2 jaar geleden 3xover is ze helemaal opgebloeid tot mijn prachtige prinses die ze altijd al is geweest.

  Beantwoorden
 37. Bianca Robben
  Bianca Robben zegt:

  Laurie zou dit fantastisch vinden, ze is 5 jaar, draagt maat 122/128 en is rossig van haarkleur. Wij noemen haar goudlokje, omdat ze meerdere kleuren haar heeft, rossig, blond en goud. Iedereen maakt ook altijd complimenten hierover ♥♥♥

  Beantwoorden
 38. Joyce
  Joyce zegt:

  Lieve Anna Isalie van 2, roepnaam Isalie draagt helaas nog geen 92.. wilde wel graag even reageren op je indrukwekkende verhaal.. ik zelf heb ook een open hart operatie gehad en isalie ook door haar extreme vroeggeboorte. Delen hetzelfde litteken.. Ook in het umcg.. je moet wel een super sterke vrouw zijn en dan zo je passie in beeld kunnen brengen is een gave. Geniet van alles wat je hebt. Liefs

  Beantwoorden
 39. Gerkje
  Gerkje zegt:

  Mijn dochter heet Jaylie en ze is 7 jaar. Dit zou zo mooi zijn voor haar zelfvertrouwen! Ze is graag prinses . Ze draagt 134. Nu maar duimen 🙂

  Beantwoorden
 40. Jane van der Helm
  Jane van der Helm zegt:

  Wat mooi dat je passie je er zo doorheen heeft getrokken.
  Mijn dochter Lindsey van 3 jaar zou het gaaf vinden als princes op de foto te mogen.

  Beantwoorden
 41. Femke Westmaas
  Femke Westmaas zegt:

  Wat heftig om mee te maken, heel dapper hoe je met situatie omgaat. In mijn dagelijkse werkzaamheden als pacemaker/icd technicus hoor je ook wel eens andere verhalen helaas. Nogmaals knap hoe je van de situatie waarin je zit het beste maakt ❤️
  Dat zou een van mijn 2 meiden wel graag willen!
  Fay 6 jaar
  Lynn 4 jaar

  Beantwoorden
 42. Corine zoë kruize
  Corine zoë kruize zegt:

  Wauw dat zou zoë helemaal geweldig vinden.alles is prinsessen momenteel zelf de auto parkeren we op een prinsessen plekje.ze is 3 jaar en draagt 104-110

  Beantwoorden
 43. Sandra Terluin
  Sandra Terluin zegt:

  Onze kleine Selena de kleine prinses van mijn broer ze wordt morgen 5 jaar oud en door onze Indische roots een prachtige prinses wat zou ze daar gelukkig mee zijn ze is gek van prinsessenjurken verkleed partijtjes!

  Beantwoorden
 44. Griet
  Griet zegt:

  Ben er een beetje stil van geworden.
  Mooi dat je dit allemaal kan.
  Ik heb een prinsesje van 6 bijna 7 Haily
  En ook een stoere prins van 3 Lennert.
  Geweldige foto’s.
  Wij zijn van België maarzou deze trip zeker zien zitten voor zo mooie foto’s.
  Mijn respect heb je !!!!

  Beantwoorden
 45. Mariska
  Mariska zegt:

  Jersey Magdalena elisabeth
  Een echte prinses
  met 2 grote broers word ze ook als prinses behandeld een lkkr eigenwijs pienter meisje van 2 en half jaar oud die zodra ze een camera ziet al gaat poseren hihi

  Beantwoorden
 46. Katrien de Keersmaecker
  Katrien de Keersmaecker zegt:

  Ik heb zelf geen dochter bij mij, ons sterretje Janne is overleden en mijn zonen zijn eerder prinsen, maar onze dikke vriendin Mona (vijf jaar) zou dit geweldig vinden! Het prinsesje van Amy en Ben.

  Beantwoorden
 47. danielle
  danielle zegt:

  Heb er 2 die dat wel heeeeel graag zouden willen. Robine van 6 jaar en haar zusje Linde van 2,5 jaar.. Ze zouden het geweldig vinden.

  Beantwoorden
 48. Jamie
  Jamie zegt:

  Mijn dochter Jay zou hier heel graag aan mee doen.. ze is 6 jaar met haar mooie blauwe ogen en prachtige bruine krullen zou ze willen stralen in zon mooie jurk

  Beantwoorden
 49. Mandy
  Mandy zegt:

  Vayèn wordt in juni 6. Ze draagt maat 116.
  Als ik aan haar vraag wat ze later wil worden is haar antwoord: prinses! En dan t liefst met een roze unicorn als “huisdier”.
  Ze wil t liefst elke dag een prinsessenjurk aan.

  Beantwoorden
 50. Bianca
  Bianca zegt:

  Wat een bijzonder verhaal van een sterke vrouw met dromen
  Mijn dochtertje Cirsten van 4 1/2 (mt 110) zou dit geweldig vinden! En ik ongetwijfeld het resultaat…

  Beantwoorden
 51. Kim
  Kim zegt:

  Voor mijn lieve meid Danae, 5 jaar met maatje 122 die de hele dag voor de spiegel staat en ballet moves showt als een echt prinsesje

  Beantwoorden
 52. Bch van Zandvoort
  Bch van Zandvoort zegt:

  Saar Vendrig, 6 jaar, zij verdient het! Als enige meisje tussen haar broertje en neefjes is ze al speciaal en als prinsesje zal ze zich helemaal speciaal voelen!

  Beantwoorden
 53. Joyce de Bie
  Joyce de Bie zegt:

  Destiny 4 jaar. Meisje met autisme die zich heel graag verkleed als prinsesje maar je moet wel van een uitdaging houden om haar op de foto te krijgen

  Beantwoorden
 54. Jerney
  Jerney zegt:

  Wat een heftig verhaal. Een sterke vrouw die dit verteld. Daar heb ik veel bewondering voor. Ook wij hebben een heftig verhaal. Een verhaal over ons dochtertje Jazlynn 5 jaar. Ik zou haar graag in het zonnetje zetten door 1x een echte prinses te zijn. Ze verdiend dit omdat ze elke dag een strijd levert.
  Gr

  Beantwoorden
 55. Wendy v wensen
  Wendy v wensen zegt:

  Wat een pakkend verhaal.
  Zo bijzonder hoe u uw passie kan tonen in geweldig mooie foto’s.

  llvy, 7 jaar.
  Staat graag voor de camera.
  En een kasteel met prinsessen jurk is voor velen meisjes een droom, zo ook voor ilvy.
  Voor foto’s van ilvy kunt u mij berichten.

  Succes met uw keuze 😉

  Beantwoorden
 56. Janneke de Roo
  Janneke de Roo zegt:

  Wat een prachtige Aktie en ik wil mijn kleindochter Charlotte opgeven ze is 7 Jaar en staat graag voor een camera….ze is een echte princes als ze in haar rol zit … geniet van alle aandacht en is een grote schat !!! Groetjes van een trotse oma Janneke

  Beantwoorden
 57. Laura Bekker
  Laura Bekker zegt:

  Mila Qwan 2 jaar en elke dag een prinses. Haar droom zal uitkomen als zij zo’n mooie jurk zou mogen aantrekken. En de camera vind zij ook leuk!

  Beantwoorden
 58. Mirjam
  Mirjam zegt:

  Wat een heftig verhaal, maar mooi om te lezen dat je zo gepassioneerd bent! Mijn dochter, Mirthe, van 4 jaar zou dit geweldig vinden…

  Beantwoorden
 59. Monique van Maris
  Monique van Maris zegt:

  Kleindochters Luna van 5 en Evi van 3 zijn sowieso oma’s 2 kleine prinsesjes maar een mooie foto zou de kers op de taart zijn.

  Beantwoorden
 60. Melanie Schellekens
  Melanie Schellekens zegt:

  Jeee wat zijn er al veel aanmeldingen!!!
  Fantastisch
  Ik wil graag ons pleegdochtertje Star (6 jaar) opgeven, ze woont al vanaf haar 9 mnd bij ons en doet haar naam eer aan!

  Pleegmama Melanie

  Beantwoorden
 61. Sylvia van Lent
  Sylvia van Lent zegt:

  Wauw wat een verhaal! Maar wat mooi om te lezen hoe je passie je erdoorheen sleept samen met de liefde voor je kind.
  Amy zou dolgraag dit winnen…
  5 jaar maat 116/122 en mijn prinsesje

  Beantwoorden
 62. Patricia Vermeulen
  Patricia Vermeulen zegt:

  Wat een mooi en rakende verhaald! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Wordt 5 april 3 jaar oud. Een echt prinsesje! Ze heet Selena.

  Beantwoorden
 63. Chantal
  Chantal zegt:

  Femke visser 8 jaar maat 128/134 zou dit geweldig vinden ook Femke heeft hart problemen en dagelijks een flinke dosis medicijnen dus een mooie afleiding

  Beantwoorden
 64. Miranda
  Miranda zegt:

  Mijn dochter Zoë (3 jaar) vraagt iedere morgen of ze prinsessenkleren aan mag. Als een echte prinses op de foto mogen zou denk ik onvergetelijk zijn!

  Beantwoorden
 65. Marjon Benard
  Marjon Benard zegt:

  Roos 4 jaar. Roos is dol op prinsessenkleding en is zelfs al 2x bruidsmeisje geweest. Roos zou het echt fantastisch vinden en mama stiekem ook 🙂

  Beantwoorden
 66. Mandy
  Mandy zegt:

  Wow! Wat heb jij een hoop meegemaakt! Je verdiend eigenlijk zelf een prinsessen fotoshoot!! maar ik vermoed ook dat onze kleine prinses Lisa van 2 (maatje92) dat ook heel leuk zou vinden! De gebruiken en streken van een prinses heeft ze al! Nu de looks nog

  Beantwoorden
 67. Jannemiek Hanszens
  Jannemiek Hanszens zegt:

  Prachtig verhaal! Goed dat je je gevolgd heb. Zo’n heuse prinsessenshoot zou echt wat voor mijn dochter Jara (6 jaar/122-128) zijn

  Laten we duimen

  Beantwoorden
 68. Tjitske Höhle-Jousma
  Tjitske Höhle-Jousma zegt:

  Wow, wat een hoop reacties al! Toch wil ik het heel graag proberen voor Thirza, een ontzettend mooie, lieve, maar ook pittige dame die 4-4 5jaar wordt. Na een intensieve periode van intelligentie- en sociaal emotionele onderzoeken hopen we volgende week de uitslag te krijgen (vernoedens van hoogbegaafdheid).
  Wij snappen haar niet altijd, maar 1 ding weten we wel… ze is graag een prachtige prinses!

  Beantwoorden
 69. Alice van loon
  Alice van loon zegt:

  Ik heb een heel lief en mooi nichtje van net 6 jaar, en die zou het geweldig vinden om een keer zo’n prachtige jurk aan te mogen en dit vast te leggen.

  Beantwoorden
 70. Patricia
  Patricia zegt:

  Hier bij geef ik mijn prinses Yara(5) op.
  Ik vul al 2 jaar in haar vriendinneboekjes in bij de vraag ;wat wil je later worden? Ridderprinses
  Ik weet dus zeker dat dit een stap dichter bij haar droom is.

  Beantwoorden
 71. Sandra Bierens
  Sandra Bierens zegt:

  Ik heb 2 prinsesjes die het geweldig zouden vinden, Mees van 5 jaar en Fleur van 6 jaar. Ik mag als beroepsvisagist en haarstylist dagelijks prinsessen mooi maken en mijn meiden zouden zelf wel eens die prinses willen zijn! Zou natuurlijk geweldig zijn wanneer ik ze dan mooi mag maken zodat ze als een prinses ervaren wat mama en de modellen altijd doen met fotoshoots!

  Beantwoorden
 72. Kim
  Kim zegt:

  Allereerst wat ontzettend fijn dat fotograferen u zoveel rust heeft gegeven!

  Ik zou graag mijn “kado” dochtertje Romée op willen geven.
  Romée wordt eind mei 5 jaar en draagt maat 116.
  Ze draagt graag mooie prinsessen jurken en we krijgen geregeld een mode show te zien
  Ik weet zeker dat ze dit ontzettend leuk zou vinden!
  Groetjes kim

  Beantwoorden
 73. Tessa
  Tessa zegt:

  Wow! Mooie foto’s en dito verhaal!
  Mijn dochtertje van net 4 heet Kaya en wil heel graag op de foto als een echte prinses… (mt 104-110)

  Beantwoorden
 74. Dieuwertje Jonker
  Dieuwertje Jonker zegt:

  Ons prinsesje sofie zou dit vast geweldig vinden….ze loopt het liefst elke dag de hele dag door in haar elsa prinsesen jurk…en als het aan haar ligt slaapt ze er in… ze is alleen niet zo groot dus hopelijk past de 98! Sofie is 3 jaar

  Beantwoorden
 75. Yvette
  Yvette zegt:

  Wow wat een verhaal, maar wat een schitterende foto’s. Mijn meiden van 7 en 9 zouden heel graag een prinsesje willen zijn. Met zo’n mooie jurk wil ik hun mama ook nog wel

  Beantwoorden
 76. Christs
  Christs zegt:

  Wat een verhaal, het leven kan zomaar ineens heel anders zijn!

  Wij doen graag mee voor onze dochter Fayenne ze word in Juni 3 jaar!

  Zelf wonen we in Katwijk, super dichtbij! Top.

  Beantwoorden
 77. Wilmy Sonnemans
  Wilmy Sonnemans zegt:

  Jeetje, respect! Wat een sterke vrouw ben jij!
  Mijn dochter Liz van 4 zou dit helemaal geweldig vinden! Zeker met haar diva-gedrag

  Beantwoorden
 78. Astrid
  Astrid zegt:

  Wat een bijzonder verhaal kippenvel! En heel veel respect.
  Mijn dochter zou graag daar kans op willen maken ze heet Cheyenne en ze is 7 jaar.

  Beantwoorden
 79. Ellen Pons-Vonk
  Ellen Pons-Vonk zegt:

  Wat en bijzonder verhaal! Mijn dochtertje Emma van 4, bijna 5 (eind mei) zou dat geweldig vinden (en mamma natuurlijk ook)!

  Beantwoorden
 80. Heidi van Berlo
  Heidi van Berlo zegt:

  Mijn prinses Jill is 8 jaar oud. Nog net op het punt dat ze graag prinses wil zijn. Jammer dat deze mooie tijd bijna voorbij is. Daarom zou ik dit heel graag vast willen laten leggen. En om nooit meer te vergeten!

  Beantwoorden
 81. Stacey vlemmings
  Stacey vlemmings zegt:

  Mijn meisje jazzlyn die al heel veel mee heeft gemaakt in haar kleine leventje..
  Ze is een echte prinsesje met haar mooie blonde haren en fel blauwe ogen!!
  Jazzlyn 3.5 jaar!

  Beantwoorden
 82. Fatma
  Fatma zegt:

  Mijn prinsesje zou dit supper leuk vinden z e wordt in juni 2 jaar foto kon ii niet hier bijvoegen ik fotografeer veel met haar ze is best al veel gewend denk hehe

  Beantwoorden
 83. Marcella Verwoerdt
  Marcella Verwoerdt zegt:

  Ons prinsesje Tamara word bijna 4 jaar, ze loopt het liefst in prinsessenjurken en is een echt meisje, ze zou zo een fotoshoot wel erg gaaf vinden

  Beantwoorden
 84. Soraya
  Soraya zegt:

  Ons knappe meisje Meaghan van 5 jaar. Zij verkleed zich altijd als prinses. Is helemaal fan van alle prinsessen en is gek op glitter en make up. Ze houd van op de foto gaan dus dat is een leuke bijkomstigheid.

  Beantwoorden
 85. Sofie
  Sofie zegt:

  Mijn prinses Julia is 6 jaar en draagt maat 122
  Ze heeft het vaak erg moeilijk en kan wel een opkikkertje gebruiken en ze houdt van mooie jurken!

  Beantwoorden
 86. Ramona van Dijk
  Ramona van Dijk zegt:

  Ik heb 2 dochters die dit geweldig zouden vinden. Ze staan al regelmatig voor een camera maar nog nooit in een echte prinsessenjurk en dan ook nog eens in een kasteel. Dan kan hun dag niet meer stuk. Jill is 6 jaar en heeft maat 122/128
  En Britt is 8 jaar en draagt maat 134/140

  Beantwoorden
 87. Stefanie
  Stefanie zegt:

  Jeetje wat ben jij een bikkel!
  En wat een passie voor JOU vak!
  Ik heb met tranen in mijn ogen je blog gelezen!
  Zo mooi verwoord.
  En het is zo de realiteit wat je sommige mensen niet uit kunt leggen.
  Zo te lezen ben je een enorm sterke vrouw!

  Ik zou graag mee doen met de wedstrijd voor de prinsessen shoot..
  Ik heb een klein prinsesje van 2.5
  (08-11-2015)
  Haar naam is mila♡

  Beantwoorden
 88. Sandra
  Sandra zegt:

  Voor mijn mooie knappe nichtje kayleigh! Eind april is ze jarig (5), ik zou hiermee lievelingstante worden! Helemaal in haar princessenfase zit ze. Ze heeft een nare scheiding achter de rug, dus ze verdient wel wat extra leuks voor haar verjaardag!

  Beantwoorden
 89. Leonie Venneman
  Leonie Venneman zegt:

  Wat een super gave foto’s.! Onze twee prinsesjes van 3,5jaar (Sille en Fien) zouden zich ook heel graag eens zooo mooi verkleden.

  Beantwoorden
 90. Petra
  Petra zegt:

  Wat een mooie foto’s! Ik doe graag mee voor mijn dochter Charlotte van 3 jaar (17-7-2014).

  Wat een heftig verhaal.. Goed dat je je naar je lichaam hebt geluisterd!

  Beantwoorden
 91. Rosalie Richardson
  Rosalie Richardson zegt:

  Mijn dochter Lisa zou dit echt super leuk vinden. Ze is 5 jaar en draagt nu maat 122.
  Ze vind het erg leuk om voor de camera te staan en kijkt ook graag naar zichzelf in de spiegel en houdt van mooie jurken en tule rokken.

  Beantwoorden
 92. Marjolein Breidel
  Marjolein Breidel zegt:

  Wauw! Wat een indrukwekkend verhaal. Sterke vrouw. Als ik dit lees, dan word ik weer met beide benen op de grond gezet.
  De gemaakte foto’s zijn prachtig en ik zou het onwijs gaaf vinden voor onze dochter Jasmine, 3 jaar, om een prinsessenfoto te maken. (Maat 98) Het zou een onvergetelijk moment voor haar zijn. Ze loopt zelf de hele dag het liefst in haar Elsa/ belle of doornroosjes jurk met kroon, ringen, kettingen en de hele kermis er op en er aan! Zelfs een mooie blonde Elsavlecht, Staat prachtig bij ons Indonesisch/Surinaams/antilliaans kindje… haha Dus heel graag.

  Beantwoorden
 93. Angela
  Angela zegt:

  Wauw super leuk! Isa ons dochtertje van 2.5 jaar oud …een meisje met rode haren en Bambi bruine ogen en….. Frozen is haar grote favoriet!!!

  Beantwoorden
 94. Sabine Pennings
  Sabine Pennings zegt:

  Onze dochter Jill van 6 zou ook heel graag een prinsesje willen zijn. Ze is klein van stuk en heeft kledingmaat 104 en heeft blond krullend haar tot op de schouders.
  Jullie zouden haar een heel groot plezier mee doen mocht ze worden uitgekozen.

  Beantwoorden
 95. Gerlina
  Gerlina zegt:

  Onze grote(kleine blonde prinses ) van 5 jaar .
  Zou dit maar wat tof vinden om voor even een echte prinses te zijn!

  5 jaar draagt de naam Romy en heeft maat 122/128.

  P.s ik vindt het top van je dat je door gezet hebt ondanks dat niemand van de dokters luisterde. Ik weet hoe zwaar het kan zijn na de bevalling bij mijn eerste dochter deed mijn hart ook een tijd lang de gekste dingen gelukkig liep het af met een sisser.. maar wat ben ik bang geweest dat ik mijn prinsesjes niet zou kunnen zien opgroeien!

  Beantwoorden
 96. Desiree Erdhuizen
  Desiree Erdhuizen zegt:

  Ik ben nu zo vaak getagd in deze blog, dat ik graag een kansje waag voor mijn prinsesje. Haar naam is Sarah (betekend prinses ) en ze is bijna 4 jaar. Ze draagt maat 92/98 en is een écht prinsesje.
  Duimen maar!

  Ik weet als geen ander hoe tof het is om een eigen bedrijfje te hebben, maar ook tegelijkertijd zo zwaar. Altijd ben je ermee bezig. Mooi dat bij jou alles op zijn pootjes terecht is gekomen. En jeetje , wat maak je een prachtige foto’s. Dit is echt je roeping.

  Beantwoorden
 97. Manon Cober
  Manon Cober zegt:

  Dit zou zo geweldig zijn voor mijn dochtertje ❤ ze heet alana-princess ze is 2 jaar en heeft maatje 92.
  Alana haar 2de naam is princess omdat haar opa en haar papa van Ghana komen in acra haar opa was in dat kleine dorpje koning, en hadden daarom de traditie dat de zoon dan ook de naam prince kreeg.
  Haar papa heet dan ook prince we hebben de traditie toch een beetje voort gezet door haar de 2de naam princess te geven . Deze fotoshoot zou ze geweldig vinden en wij ook vooral zodat we dan de foto’s naar Ghana acra kunnen sturen naar de familie van prince en Alana ❤ wij gaan alvast heel hard duimen ❤❤❤
  Groetjes Manon prince en Alana-princess

  Beantwoorden
 98. Esther
  Esther zegt:

  Semm, 7 jaar en in ieder geval ons blonde, stoere prinsesje, van haar papa, 3 broers en mij (haar ‘bonusmoeder’). Zou niet alleen verrassing voor haar, maar ook voor haar vader, mijn lieve man René, zijn :)…..

  Beantwoorden
 99. Joyce vd broek
  Joyce vd broek zegt:

  Wauw dit zouden onze dochterd geweldig vinden!! Ze lopen het liefst de hele dag in prinsessen jurken en houden hun eigen fotoshoots dan.hihi
  Janthe van 6
  Nelin van 4
  En nore van 2

  Beantwoorden
 100. Christel
  Christel zegt:

  Mijn lieve dochter Eva, ze is 3 jaar (September wordt ze 4) het allerleukste zou het zijn als ze samen op de foto kan met haar beste vriendinnetje Naomi. Ook 3 jaar. Het is een geweldig duo punotti stel 🙂

  Beantwoorden
 101. Nathanja Bouterse
  Nathanja Bouterse zegt:

  Rebekkah Zarah zijn de namen van mijn 5 jarige dochter.

  Ze heeft haar toekomst al uitgestippeld. Papa is geen koning dus zij geen prinses en dat wilt ze graag zijn. Dus ze gaat op zoek naar een prins en daarmee trouwen.

  Beantwoorden
 102. Sylvia
  Sylvia zegt:

  Bijna 10 jaar geleden hing ook mijn leven aan een zijden draadje. Wat is het leven toch mooi en wat ben ik dankbaar voor al her moois de afgelopen 10 jaar. Zo ook onze prachtige dochter Sophie van 6 jaar. Puur genieten!

  Beantwoorden
 103. Paula
  Paula zegt:

  Mijn dochters Sophie van 5 ( in juni wordt ze 6) en Elise van 7 zouden dit geweldig vinden. Het prinses zijn zit ze wel in bloed… ze mogen graag verkleden als prinsessen

  Beantwoorden
 104. Moniqie
  Moniqie zegt:

  Oh zo graag voor mijn mooie prinses Sanne 5,5 jaar. Ze is gek op prinsessen en wilt er zo graag voor een dag 1 zijn. En hoe mooi is het dan niet dat ze een levenslange herinnering eraan overhoud . Een foto die met net zoveel liefde is gemaakt als dat hij hier wordt opgehangen. Zo supergraag!!!!!!!!!!

  Beantwoorden
 105. Inge
  Inge zegt:

  Als er een ding belangrijk is tijdens een revalidatie traject is het vreugde vinden, dat kan ik helemaal beamen! Ik kruip daarvoor lekker in mijn pen zoals jij achter fototoestel 🙂

  Ik heb hier een meisje met lange blonde krullen tot over haar schouders van 7 jaar. Ze heet Lott, en haar lievelingskleur is toevallig blauw! Zij zou het helemaal geweldig vinden om zo te poseren. Een glimp opvangen van Lott kan op instragram.com/tintel.inge

  Beantwoorden
 106. Esther van Meurs
  Esther van Meurs zegt:

  Mijn dochtertje Lindsay (3 jaar) zou heel graag voor een dagje een prinsesje willen…..voor ons is ze dat al wij hebben 13 jaar op haar gewacht, ze is echt een wondertje dat ook nog is veel te vroeg geboren is…. nu maar duimen voor haar

  Beantwoorden
 107. Dhaima
  Dhaima zegt:

  Mijn nichtje joney, in juni word ze 4.
  Wil alleen maar jurkjes aan en voelt zich ook een echt prinsesje. Dit zou voor haar een droom zijn die uitkomt dat weet ik zeker!! Het is een echte zorgzame lieverd met blonde lange haren.

  Beantwoorden
 108. Maria
  Maria zegt:

  Wow wat een emotioneel verhaal en wat ben jij een sterke vrouw. Inaya is mijn dochtertje van 6 jaar en zij zou het geweldig vinden om een dag een prinses te zijn. Ik hoop oprecht dat het nu goed met je gaat. XX

  Beantwoorden
 109. Arianne van Tongeren
  Arianne van Tongeren zegt:

  Onze dochter Rosalie van 5 jaar, zou dit geweldig vinden.. Ze verkleed zich elke uit school om tot een prinses. Wat zou ze dit fantastisch vinden

  Beantwoorden
 110. Maud
  Maud zegt:

  Dochterlief verkleed zich de hele dag als prinses en vraagt bij alles mama maak even een mooie foto, deze shoot zal ze helemaal geweldig vinden! Lieve Maud ga voor je duimen…

  Beantwoorden
 111. Rosemarie
  Rosemarie zegt:

  Mirte 4 jaar, lange blonde haren en blauwe ogen. Draagt maat 128 en is dol op verkleden. Later word zij rapunzel. De kapper mag haar niet eens knippen.

  Beantwoorden
 112. Angela Wegh
  Angela Wegh zegt:

  Saoirse 3,5 jaar. Haar naam betekend vrijheid. Ze is half Iers en heeft het liefst dag en nacht een jurk aan. Dit zou ze geweldig vinden.

  Beantwoorden
 113. Cynthia
  Cynthia zegt:

  Mijn kleine prinses heet Mila en is 4 jaar oud. Ze zou het fantastisch vinden om de shoot te mogen doen en zo’n prachtige outfit aan te mogen.

  Beantwoorden
 114. Angelique
  Angelique zegt:

  Mijn lief meiske zou dat heel gaaf vinden. Lotte heeft lange blonde haren en is dol op prinsessen. Ze is 4 jaar. 22-08-2013.
  Wat hen je veel meegemaakt, wat mooi dat fotografie je leven mooi maakt. Geniet er van, blijf vooral doen wat je leuk vindt en waar je blij van wordt.

  Beantwoorden
 115. Eylem Visscher
  Eylem Visscher zegt:

  Kirâze…(Kiri is roepnaam) en ze is 3 jaar maat 110. Ze is, voelt en droomt dat ze prinses is. Wie weet mag ze dan bij jou op de foto.

  Beantwoorden
 116. Annet van Dijk
  Annet van Dijk zegt:

  Onze lieve Lisanne als een prinsesje vastleggen op de camera door een goede fotograaf! Een droom voor elk klein meisje en trotse ouders…

  Lisanne van Dijk wordt in mei 6 jaar.

  Beantwoorden
 117. Adriana Rienstra Dijkstra
  Adriana Rienstra Dijkstra zegt:

  Jinthe zou dit geweldig vinden, ze is bijna 5 jaar en dol op alles wat met prinsessen te maken heeft! Toen ze 3 was en ik haar altijd prinses noemde, vertelde ze me een geheimpje; ‘eigenlijk ben ik helemaal geen prinses mem, want ik heb niet zoveel mooie jurken en geen paleis’ hoe leuk om haar te bewijzen dat ze wel degelijk een prinses is 😀

  Beantwoorden
 118. Robert Verwoerdt
  Robert Verwoerdt zegt:

  Mijn lieve dochter Tamara Verwoerdt is een echt prinsesje. Ze is mooi, lief en heeft een enorme fantasie en inlevingsvermogen. Ze is gek op prinsessen en voelt zich er ook één, maar dat is mede doordat papa en mama haar ook zoveel liefde geven en zorgen dat zij zich echt bijzonder voelt. Tamara wordt komend 5 mei alweer 4 jaar en wat is dan mooier dan zo’n fotoshoot?

  Groetjes Robert

  Beantwoorden
 119. Nathalie
  Nathalie zegt:

  Mijn lieve prinsesje Britt (7 jaar) wil ik hier heel erg graag voor opgeven. Na een moeilijke periode in ons gezin, hebben onze kids wel iets moois verdiend en voor mijn eigen prinsesje is dit wel het mooiste wat we haar zouden kunnen geven!!! Duimen, Duimen, Duimen….

  Beantwoorden
 120. Patricia van aalst
  Patricia van aalst zegt:

  Wat super leuk!
  Voor onze kleine prinses Fayliene van 2 jaar. Een echte vechter, waar we nu volop van mogen genieten/
  Of onze prinses Kaylinn van 5 jaar.

  Beantwoorden
 121. Maassen anita
  Maassen anita zegt:

  Ben oma van twee prinsesjes, waar ik super trots op ben.
  Wat zou ik het leuk vinden, als ik ze beide zag rennen over de grasvelden, als echte prinsessen.

  Beantwoorden
 122. Ilse Pouwels
  Ilse Pouwels zegt:

  Alisha, ons dochtertje van 6 jaar, in mei word ze 7. Wat zal ze dit geweldig vinden!! Verkleden vind ze geweldig en in zo’n mooie jurk kan dat niet meer stuk!

  Beantwoorden
 123. Natasja iwema
  Natasja iwema zegt:

  Mijn mooie dochter Romy, ze is 6 jaar en het zou leuk kado voor haar zijn als ze 7 word (03/05) ze vind het leuk om als modelletje te staan en verkleden vind ze helemaal geweldig!

  Beantwoorden
 124. Pricilla
  Pricilla zegt:

  Respect voor je en fijn dat je je passie hebt gevonden.
  Onze dochter Emanuela is helemaal gek van prinsessen en is graag gekleed als prinses. In mei word ze 3 jaar.
  Succes voor je en veel plezier met fotograferen. Groetjes Pricilla

  Beantwoorden
 125. Maya Verpoort-Hornung
  Maya Verpoort-Hornung zegt:

  Ik heb 7 kleinkinderen. 5 jongens en 2 meisjes.
  Ze zijn voor mij alle 7 heel dierbaar omdat zij het niet makkelijk hebben.
  2 meisjes dus.
  2 mooie prinsesjes.
  Soraiyómi bijna 1 jaar en Elif 2 en een half jaar.
  Het zijn hele knappe meisjes maar het aller belangrijkste

  Ik gun het hun uit het diepste van mijn hart

  Beantwoorden
 126. Sanne
  Sanne zegt:

  Onze eigen “Elsa” prinses Vajèn is 2,5 jaar en verkleed zich het liefst de hele dagen als prinses. Ze heeft nog geen lange lokken .(wat ze zelf wel heel graag wil) Ze heeft wel een mooie bos donkerblonde krullen wat ik zelf geweldig vind. Ze heeft grote blauw/groene ogen met mooie lange wimpers.

  Beantwoorden
 127. Stephanie
  Stephanie zegt:

  Mijn mooie wonder dochtertje solange met maatje 98 bijna 4 jaar

  Ons speciale meisje waar we 7 jaar lang de medische malle molen voor in zijn geweest en uiteindelijk ze als een wonder ineens uit niets in m’n buikje groeide ❤️M’n echte prinses

  Beantwoorden
 128. Ankie
  Ankie zegt:

  Wat een spannende en heftige tijd moet dat zijn geweest, Margriet! Heel goed dat je zo volhardend bent geweest en fijn dat je nog energie kreeg van fotografie. Mooi werk!

  Mijn zoontje Mauris van 2 – bijna 3 – jaar oud, zou het geweldig vinden om als prinses op de foto te gaan. Hij loopt iedere dag in zijn Elsa jurk. Maar goed, nu vindt hij het nog leuk, misschien later niet zo en neemt hij het mij wellicht niet in dank af. (En als dat wel zo is, even goed :-))

  Mijn eigenwijze dochter Mirthe van 4 zal het ook gaaf vinden.

  Beantwoorden
 129. Nikita
  Nikita zegt:

  Wat een verhaal zeg! Volg altijd je dromen!
  Mijn dochtertje van 4 Joney houd van jurken en prinsessen. Zou voor haar echt een droom zijn!
  Dus fingers crossed…….

  Beantwoorden
 130. Valerie michels
  Valerie michels zegt:

  Mijn prinses werd net 6 jaar el ze zou dit een supertof cadeau vinden voor haar verjaardag. Ze is dol op prinsessenkleertjes.

  Beantwoorden
 131. Nadia
  Nadia zegt:

  Deze blog raakt mij recht en diep in mijn hart. Bijzonder hoe sterk je hier uit bent gekomen & prachtig hoe je er mensen mee weet te inspireren.

  Hier een heel dapper prinsesje (4jr) die doormiddel van wilskracht ook zich heeft weet te ontwikkelen tot een bijzonder meisje . Een hele reis gemaakt met haar & zij is mij held. Door haar weet ik dat niets onmogelijk is. .

  Haar naam :
  Mackenzie Zara Angelina.

  Liefs Nadia

  Beantwoorden
 132. Miriam Meulendijks
  Miriam Meulendijks zegt:

  Mijn dochtertje Lieve is net 3 geworden. Ze denkt zelf ook serieus dat ze een prinses is 🙂 dus dit zou ze super leuk vinden!

  Beantwoorden
 133. Joyce Mansier
  Joyce Mansier zegt:

  Zo wat een heftig verhaal maar Ow wat bent je sterk zeg! Daar heb ik echt bewondering en respect voor!!
  En dan ook nog is zo’n winactie doen echt super leuk! Daarom geef ik mijn dochter zoë van 3,5 graag op die alleen maar gekleed wil als een prinsesje en jurken prachtig vind en ook nog is fotogeniek.
  You go girl!!

  Beantwoorden
 134. Babette
  Babette zegt:

  Mijn dochter Elize, 10 jaar, zou dit echt geweldig vinden. Voor mij een echte prinses, maar helaas voelt ze zelf dat veel te weinig dankzij een paar pestkoppen die haar zelfvertrouwen behoorlijk verpest hebben. Mss als ze zich 1 dag zo zou voelen…

  Beantwoorden
 135. Vera de Laat
  Vera de Laat zegt:

  Dit is echt wat voor mijn dochter Elena van 6. Ze is gek op prinsessen, en alles wat erbij hoort! Dit zou echt een droom van haar zijn.

  Beantwoorden
 136. Desiree
  Desiree zegt:

  Mijn dochtertje heet Daimy. Ze is 3 jaar en wil alleen maar de hele dag in prinsessen jurken rondlopen en erin ronddansen met shows erbij Dit zou geweldig zijn voor d’r!

  Beantwoorden
 137. Siufung
  Siufung zegt:

  Ten eerste wil ik je zeggen dat je een sterke vrouw bent, respect daarvoor.
  Ten tweede, mooie foto’s hoor! Graag doe ik graag mee met het winnen de shoot. Mijn dochter heet Yuna, is 6 jaar en is van aziatisch afkomst. Ze vroeg mij toevallig van de week wanneer ze haar fotoshoot krijgt! Ik elders ook meegedaan met een wedstrijd maar wilde wel eerst weten of ze het zelf leuk vind. Ik ben erg benieuwd, fingers crossed! Succes met het zoeken van het juiste prinsesje!

  Beantwoorden
 138. Elisa Bouma
  Elisa Bouma zegt:

  Jaaaaa!! Wij gaan het gewoon ook proberen! Ons meisje Yneke was eerst helemaal niet zo van prinsessenjurken enzo maar ze is steeds vaker als een prinses verkleed en mag ze zichzelf dan ook graag laten verwennen.

  Beantwoorden
 139. Linda
  Linda zegt:

  Ons prachtige meisje Keet van 5 is stoer en eigenwijs!! Maar staat het liefst heel de dag voor de spiegel! Een prachtige foto zou ze helemaal te gek vinden voor op haar nieuwe kamer in ons nieuwe huis!!

  Beantwoorden
 140. Marcia
  Marcia zegt:

  Mijn dochter Jazzebel van 3 jaar.
  Een heel vrolijk en spontaan meisje die graag voor de camera staat met haar mooie bos krullen 🙂
  Dit zou ze echt super leuk vinden!

  Beantwoorden
 141. Imke
  Imke zegt:

  Onze dochter Katie van 7 jaar zou je geen groter plezier doen dan het gevoel ervaren om even een echte prinses te zijn. Ze is hsp-er (hoog-sensitief) en dus heel erg van de details en sferen. Even een dagje op pad met mijn oudste dochter zou deze mama van 4 kindjes ook stiekem wel heel speciaal vinden.

  Beantwoorden
 142. Ilona
  Ilona zegt:

  Graag zou ik mijn lieve poppedijne opgeven. Haar naam.is Amy en ze is 5 jaar. Ze heeft kledingmaat 104/110. Ik zou haar heel graag weer willen zien stralen als het zonnetje die ze was. Maar er zijn zoveel mooie en vooral emotionele verhalen. Ik ben blij dat ik de keuze niet hoef te maken uit alle mooie prinsesjes

  Beantwoorden
 143. Cindy Gootjes
  Cindy Gootjes zegt:

  Zo hè … wat een reacties ! Maar toch hoop ik van harte dat mijn dochter Noa mee mag doen … Ze is 7 jaar, en natuurlijk de allermooiste …

  Beantwoorden
 144. Moniek
  Moniek zegt:

  Onze Noa van 3 jaar is een heuse prinses ze verkleed zich de hele dag door! Ze zou het super leuk vinden om dan een ‘echte’ prinses te mogen zijn!

  Beantwoorden
 145. Laura Koelink
  Laura Koelink zegt:

  WoW wat een verhaal zeg.

  En wat gaaf dat je dan mooie
  Prinsesjes op de foto gaat zetten.

  Tess van bijna 5 jaar zou het fantastisch vinden.

  Beantwoorden
 146. Linda
  Linda zegt:

  Mijn dochtertje daelorian van 3 zou dit geweldig vinden.. Loopt elke dag in verschillende prinsessen jurkjes en is echte fan daarvan, ook loopt ze al af en toe met der voorkant van der jurk echt als een prinses…. Weet zeker dat dit een droom voor der is.. zou geweldig zijn

  Beantwoorden
 147. Ragne
  Ragne zegt:

  Wat een verhaal! Super dat je er zo sterk uit bent gekomen!
  Ikzelf ben hard aan het vechten tegen depressie.
  Onze knappe dochter Lena van 3 zou dit echt geweldig vinden!

  Beantwoorden
 148. Andrea Bezemer
  Andrea Bezemer zegt:

  Ik wil heel graag mijn 3 mooie prinsesjes opgeven.. de oudste Joelle (9) is er helaas te groot voor,want die draagt maat 146, maar ze zou het super gaaf vinden! Heb nog een prinsesje in huis lopen Sophie(5) ze draagt maatje 134 en hou enorm van op hakjes lopen en make-uppen en we hebben nog een klein prinsesje Elise, (2) en draagt maatje 86/92 echt een dol op jurkjes waarmee ze rondjes kan draaien

  Beantwoorden
 149. Ellen van Campen
  Ellen van Campen zegt:

  Wij hebben een hele mooie princes.
  Haar naam is Sanne en ze is net 2 jaar geworden. Ze zou het geweldig vinden! En wij natuurlijk ook

  Beantwoorden
 150. Anita
  Anita zegt:

  Heel graag voor onze kleine prinses lizzy
  Ze is nu 4 jaar en verdient deze shoot
  Met 30 weken kwam deze kleine vechter op de wereld en nu 4 jaar later is ze een gezonde meid en wat zou ze het geweldig vinden om in een prinsessenjurk te mogen stralen!

  Beantwoorden
 151. Lieke
  Lieke zegt:

  Respect voor jou bij het lezen van je verhaal. Bedankt voor je openheid. Ik heb ook een dochtertje. Ze heet Noa en is 4 jaar. De relativering van het leven die je omschrijft, en hoe snel het voorbij kan zijn is heel herkenbaar (Noa heeft al twee keer nierkanker overwonnen). Je gaat toch anders tegen het leven aankijken, zeker dingen doen waar je gelukkig van wordt en vooral ook dingen laten waar je voorheen ongelukkig van werd. Succes met je passie fotografie, en het kiezen tussen alle prinsesjes. En Noa wil bij deze uiteraard ook graag meedingen voor de prinsessenfotografie.

  Beantwoorden
 152. Samantha de Weerd
  Samantha de Weerd zegt:

  Oh wat mooi! Daar zou mijn prinsesje Allysia van 7 jaar helemaal blij van worden. Haar grootste hobby is verkleden en dansen. Gaan heel hard duimen! 🙂

  Beantwoorden
 153. Stefanie Wulffraat
  Stefanie Wulffraat zegt:

  Geweldig!! Ik heb het mijn dochtertje zojuist gevraagd en het lijkt haar wel wat. Dus….Noa van 5 jaar wil heel graag als prinses op de foto.

  Beantwoorden
 154. Pleuni
  Pleuni zegt:

  Wat super gaaf voor mijn lieve dochter Roos van 3,5 jaar oud.
  Ze is gek op prinsesjes, er zou een droom voor haar uitkomen.
  Ps wat een prachtige foto’s !!

  Beantwoorden
 155. Dominique Drenth
  Dominique Drenth zegt:

  Sacha Zoī Hoekstra, 5 jaar (eind juli 6).
  Papa mee, gezellig met zijn 2.
  Mama is dan nog aan het eind van de zwangerschap of met bevallen, dus de prinses op de erwt;-)

  Beantwoorden
 156. Alma
  Alma zegt:

  Joya Gonzalez Marquez…. 3 jaar en helemaal in de ban van prinsessen en loopt thuis de hele dag in haar prinsessenjurk (inclusief kroon, vlecht-clip, toverstaf, hakken ÉN make up!)

  Beantwoorden
 157. Lisa
  Lisa zegt:

  Melody 3 jaar oud draagt maat 104. Ze zou het heel leuk vinden om als prinses op de foto te gaan. Erg dol om sowieso op de foto gaan.

  Beantwoorden
 158. Maaike Bos
  Maaike Bos zegt:

  Sophie 7 jaar, een echt meisje, die van mooie jurken houdt. En prachtige rode krullen heeft, die ze zelf helaas wat minder mooi vind. Maar een keer als echte prinses op de foto dat zal ze prachtig vinden.

  Beantwoorden
 159. Fay schaaf
  Fay schaaf zegt:

  Fay is gisteren 6 jaar geworden en zou heeeeeeeel graag gefotografeerd worden als prinses. Eventueel kan ze ook haar eigen minishetlandpony meenemen voor de shoot maakt het wel helemaal af .
  Fay heeft maat 110/116

  Beantwoorden
 160. Nathalie
  Nathalie zegt:

  Mijn pleegzusje Veronique van 8 jaar zou dit echt geweldig vinden. Ze loopt het liefst de hele dag in een prinsessenjurk en zou het liefst ook ermee naar school gaan. Dit zou voor haar een droom zijn die uit komt!

  Beantwoorden
 161. Anoeska ambagts
  Anoeska ambagts zegt:

  Onze lieve prinses Tess wordt 3 april 5. Ze draagt het liefst haar blauwe prinsessenjurk de hele dag. Een foto shoot in een echte jurk zou ze helemaal fantastisch vinden

  Beantwoorden
 162. Saskia
  Saskia zegt:

  Ik heb twee prinsesjes die zich dagelijks verkleden tot prinses. Sophie is zes jaar en Merel is twee jaar. Wat zouden zij dit geweldig vinden!

  Beantwoorden
 163. Karin jonker
  Karin jonker zegt:

  Sara Lynn 3 jaar mt 98
  Of Nina Sophie 2 jaar mt 104

  Twee compleet verschillende meiden maar zullen er alle 2 van genieten… snap dat de keuze op 1 meisje zal vallen maar ik kan niet kiezen

  Beantwoorden
 164. Karima
  Karima zegt:

  Heftig verhaal! Fijn dat het weer goed met je gaat!

  Lijkt me erg leuk voor mij dochter Sophia, 6 jaar oud en heeft maat 128..

  Zelf vindt ze dat ze op Elza, Sophia, Rapunzel en Ariël lijkt kortom, ze zou het te gek vinden

  Beantwoorden
 165. Fanneke
  Fanneke zegt:

  Daar ben ik wel even stil van.
  Een mooie blog met een verhaal wat je wel raakt als moeder.
  En fijn dat je de rust kan vinden in de fotografie.
  Hele mooie foto’s staan ertussen.

  Lijkt mij ontzettend leuk als Lotte mijn dochter van 6 als prinses gefotografeerd word. En op een mooie prinsessen locatie ook nog.

  Honderden prinsessen hebben zich al aangemeld. Suc6 met het uitkiezen!

  Beantwoorden
 166. Ilone
  Ilone zegt:

  Onze prinses Fé van 4 jaar zou dit helemaal fantastisch vinden. Ze verteld mij iedere dag dat ze later prinses (en moeder) wordt. Daarnaast vind ze poseren voor een camera ook erg leuk.

  Beantwoorden
 167. Mandy Moors
  Mandy Moors zegt:

  Wat een verhaal! Onze dochter Imme. 6 jaar is ze. Ze vindt het heel leuk om op de foto te gaan en al helemaal in zo’n prachtige jurk die ze dan ook nog aan mag houden……

  Beantwoorden
 168. Karin
  Karin zegt:

  Wat een heftig verhaal maar ook heel krachtig geschreven.

  Ik heb een dochter van 8 jaar met maat 134 die je heel blij zou maken met een mooie foto in een nog mooiere prinsessenjurk!
  Ondanks dat ze 8 is leest ze veel sprookjes verhalen en zit ze echt weg te dromen.
  Dit zou voor haar een echte droom zijn.

  Beantwoorden
 169. Diana Kuipers
  Diana Kuipers zegt:

  Supergaaf ! Ons lief knap Docher Jailey van bijna 4 is stapelgek op prinsessen , kastelen en sprookjes . Ik hoop dit voor haar te winnen . Dat zal zij het leuks “verjaardagscadeau” vinden

  Beantwoorden
 170. frieda pronk
  frieda pronk zegt:

  Prachtige foto’s, Bijzonder verhaal wat ben je een sterke vrouw.
  Goed naar jezelf geluisterd!

  Dochter Marit over 2 weken 4 jaar maat 110.

  Heel veel succes, met je gezin en werk.

  Beantwoorden
 171. Kim
  Kim zegt:

  Wauw wat een verhaal. Top dat je je droom toch nog achteraan begint gegaan en zeker dat je je eigen gevoel volgde.
  Mijn prinsesje is 7. Haar naam is Femke

  Beantwoorden
 172. Nathalie
  Nathalie zegt:

  Dank voor je verhaal, motiveert mij zeker om door te zetten en te beseffen dat als je maar blijft vechten je er wel komt☺️ Ik mocht na 8 jaar ziekenhuis in en uit eindelijk m’n prinsesje hailey op de wereld zetten en zou haar graag eens als een echte prinses op 1 van je mooie foto’s zien ze is 5 jaar

  Beantwoorden
 173. J.schneider
  J.schneider zegt:

  Mijn dochtertje imani word bijna 4! Ze is dol op prinsessen en alles wat daar mee te maken heeft. Later wilt ze dan ook in een echt kasteel wonen. Het zou een geweldige ervaring voor haar zijn om deze prijs te mogen winnen.

  Beantwoorden
 174. Melanie
  Melanie zegt:

  Voor mijn kleine meid Jaiden, 6 jaar en maat 128. Ze loopt het liefst de hele dag in haar prinsessen jurken met bijpassende hakjes natuurlijk.

  Beantwoorden
 175. Tamara Mallens
  Tamara Mallens zegt:

  Mijn lieve dochter Jill Yentl is 3 jaar (van 3 november). Haar maat is 98/104. Ze heeft de krullen van haar papa, daar is menig een jaloers op. Ze zit nu echt in de ‘prinsessen fase’. Elsa en Anna vindt ze fantastisch, dus hoe leuk zou het zijn als ze zelf als een prinsesje mag shinen?!

  Beantwoorden
 176. Debby
  Debby zegt:

  Mijn prinsessenmeisje heet Jenna en wordt bijna 7 jaar… met haar prachtige ogen en sprekende koppie zal zij het fantastisch doen voor de camera.

  Beantwoorden
 177. Gaby
  Gaby zegt:

  Dit zou geweldig zijn voor mijn dochtertje Puck van 4 1/2. Het liefst loopt ze hele dagen in een prinsessenjurk met haar regen laarzen er onder! Hihi staat geweldig

  Beantwoorden
 178. Lisa
  Lisa zegt:

  Mijn lieve prinsesje heet Vinoux en wordt in mei 5 jaar. Ze loopt het liefst de hele dag rond verkleed als prinses dus dit zou ze echt helemaal geweldig vinden.

  Beantwoorden
 179. Lieke mans
  Lieke mans zegt:

  Mijn dochter jayla van 3 jaar zou graag als prinses op de foto gaan.
  Ze wil altijd uren bij de bruidszaak hier kijkem mama mag dan niet weg lopen.
  Een echte prinses met mooie grote diep bruine ogen.

  Beantwoorden
 180. Sabrina Bijnsdorp
  Sabrina Bijnsdorp zegt:

  Mijn lieve dochter Emma zou wel heel graag een dagje prinses zijn. Met haar engelachtige blonde krullen en d’r koninklijke naam is onze 3 jarige een echte prinses in hart en nieren 🙂
  Ze draagt maat 110/116

  Beantwoorden
 181. Karin
  Karin zegt:

  Wauw wat een krachtig verhaal! Ons prinsesje van 5 wordt in mei 6. Ze voelt zich vaak wat onzeker omdat ze vrij groot is. Zo’n prinsessenfotoshoot zou fantastisch zijn!

  Beantwoorden
 182. Monique en nienke schaap
  Monique en nienke schaap zegt:

  Mijn dochter Nienke word komende maand 8 jaar en is nog steeds wild van alles wat met prinseesen temaken heeft. Het zou een mega cool kado voor haar zijn om een dagje als prinses op de foto tegaan

  Beantwoorden
 183. Sanne
  Sanne zegt:

  Ohhh daar zou Maud heeeel blij van worden. Over een half jaar mag ze bruidsmeisje zijn bij haar oom en tante, en ze kan echt niet wachten. De jurk shoppen is ook echt een feestje want onze Maud is dol op jurken en verkleden. Zit dan helemaal in haar element.
  Vandaag naar de Julianatoren geweest en wat kiest ze uit als souvenir…een jurk…
  Maud is 5 jaar en draagt maat 122/128.

  Beantwoorden
 184. Alice Lamberink
  Alice Lamberink zegt:

  Wat een verhaal! En wat mooi dat je nu blij wordt van het fotograferen! Ik deel je passie al doe ik het niet beroepsmatig. Ik heb een prachtig meisje die 24 april 3 jaar hoopt te worden. Ze heeft voor haar leeftijd een lang bos haar met krullen. Ze is dol op mooie jurken. Ze draagt nu maat 98-104. Dit zou ze geweldig vinden!

  Beantwoorden
 185. Suzanne
  Suzanne zegt:

  Wat een bijzonder verhaal en wat een geweldig foto’s . Hier een heel jong prinsesje met de naam Julot ze is bijna 1,5 jaar en draagt maat 86/92.

  Beantwoorden
 186. Anna
  Anna zegt:

  Wow wat een heftig verhaal! Super mooi beschreven en fijn dat je energie uit het fotograferen kan halen.
  Ik heb 2 meisjes voor je in de aanbieding: Elina van 6jaar en Siëna van bijna 4. Allebei regelmatig te vinden in onze verkleedkist.
  Succes met het kiezen! Ik ga duimen dat we worden uitgekozen..

  Beantwoorden
 187. Joyce
  Joyce zegt:

  Mijn dochter Omayra van 4 jaar zou dit heel gaaf vinden.
  Ze wilt later als ze groot is een prinses worden, dus dit zal wel heel erg leuk zijn voor haar. Ze gedraagt ze ook als een prinses en vooral nu ze grote zus is geworden en naar school gaat.
  Ze verdient dit gewoon om even in het zonnetje te staan.

  Beantwoorden
 188. Marousha Niemeijer
  Marousha Niemeijer zegt:

  Wat een verhaal zeg en wat mooi beschreven!
  Mijn prinses Nyla is 5 jaar oud en draagt naar 122. Dit zou zij helemaal geweldig vinden!

  Beantwoorden
 189. Minke
  Minke zegt:

  Als moeder van een hartekind weet ik wat je als gezin doormaakt. Voor ons meisje van 10 maanden was het een heftige tijd met 2 openhartoperaties en de zorgen blijven.

  Jammer dat onze jongste nog maar in maatje 74 zit.. echter is grote zus een echte prinses en zij zit in 122. Gun haar ook een leuke dag.

  Beantwoorden
 190. Angelique Buijs
  Angelique Buijs zegt:

  Mijn dochter van 4 met haren zo lang als Rapunzel (zoals ze zelf zegt) draagt maat 116/122 en zou dolgraag als prinses op de foto willeb