Raamdecoratie op een babykamer Zomerzoen

Raamdecoratie op een babykamer | tips van Zomerzoen

Raamdecoratie op een babykamer

Als je zwanger bent van jouw kindje dan wil je de allermooiste babykamer die er bestaat. Eerst wordt het wiegje of ledikantje uitgezocht. Daarna is de muurbekleding aan de beurt. Ga je schilderen of behangen? En dan komt al snel de vraag over de raamdecoratie op een babykamer.

Raamdecoratie op een babykamer Zomerzoen

Houten jaloezieën op een babykamer | Raamdecoratie op een babykamer

Een jaloezie van hout brengt meteen sfeer in de babykamer. Het bedrijf  123jaloezie.nl levert op maat gemaakte raamdecoratie met een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Je kunt kiezen uit heel veel kleuren en soorten. Het maakt niet uit of je een landelijke of moderne babykamer hebt. Er is altijd een jaloezie die perfect geschikt is voor jouw babykamer. Lees hieronder verder over raamdecoratie op een babykamer.

 

Rolgordijnen op een babykamer

Een rolgordijnen is zeer geschikt in een babykamer en kan zelfs geleverd worden met verduisterende stof. Het wordt dan echt helemaal donker in jouw babykamer. Er zijn heel veel kleuren leverbaar en je kunt bij de meeste bedrijven een gratis monster aanvragen zodat je de kleur kunt afstemmen op de rest van het interieur van jouw babykamer.

 

PVC jaloezieën

PVC jaloezieën lijken op echt hout en zijn perfect voor een moderne babykamer. Je kunt kiezen voor een strakke lamel of juist eentje met een nerf die de mooie uitstraling van hout benadrukt. Deze jaloezie is trouwens ook zeer geschikt voor een badkamer. De PVC jaloezie wordt met een speciale printtechnologie geprint zodat deze echt niet van een echte houten jaloezie te onderscheiden is.

 

Gordijnen op een babykamer

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een mooi gordijn op een babykamer. Hierin heb je heel veel verschillende kleuren en motiefjes. Heb je een babykamer met naturel tinten dan passen linnen gordijnen hier heel erg mooi bij. Wist je dat linnen gordijnen ook mooi te combineren zijn met houten jaloezieën op een babykamer? Door de combinatie van het gordijn met de jaloezie geeft dit een hele sjieke uitstraling.

 

Gratis monster aanvragen

Weet je wat heel handig is? Een gratis monster in je brievenbus ontvangen. Dan kun je kijken of dit past bij de rest van jouw babykamer. Vraag hier je gratis monster aan.

 

Lees meer

  1. muren van de kinderkamer
  2. de nieuwste babykamer trends
  3. ladders op een babykamer

 

Shoppingtips

 

  1. gordijnen voor een babykamer
  2. beddengoed babykamer
  3. behang babykamer

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.