sfeermakers in huis Zomerzoen

Sfeermakers in huis

Sfeermakers in huis

Als je het hebt over een sfeermaker in huis dan schieten al snel 2 gedachten in mijn hoofd rond. Echte sfeermakers die passen in elk interieur zijn op 1 hand te tellen. Lees hieronder wat ik de 2 belangrijkste sfeermakers in een huis vind (en waarom ik het soms heel erg ongezellig vind als ik bij iemand anders binnenstap).

 

Sfeermaker 1:

De eerste sfeermakers-tip zijn planten. Planten passen in elk interieur. Met hun mooie groene bladeren steken ze erg mooi af tegen lichte of donkere muren. Kamerplanten ogen fris en geven het hele jaar door een soort lente-achtig gevoel in je interieur. Als je geen groene vingers hebt, vraag dan advies bij het tuincentrum welke planten het beste zijn voor jouw interieur. Vraag dan ook meteen waar je deze kamerplant het beste in je interieur kunt plaatsen.

 

sfeermakers in huis

 

Stylen met kamerplanten

Wat ik erg leuk vind is om met verschillende hoogtes te werken. Dus een plant op een krukje, een andere plant op de voorgrond op een kleiner krukje en zo creëer je je eigen groene oase. Als je meerdere kamerplanten bij elkaar zet, dan lijkt de plant ook voller. Zoek een mooie mand uit voor een kamerplant. Je kunt overal manden van oude autobanden of van zeegras kopen. Dat geeft een rustig effect en zo komt je kamerplant nog mooier uit.

Bij de shoppingtips hebben we diverse mooie manden voor je opgezocht.

 

Sfeermakers 2:

Maar echte sfeermakers in huis vind ik grote afbeeldingen in zwart wit. Posters die je laat maken van een mooie foto. Of een legende of mooie vrouw die iedereen kent. Zelf heb ik al jarenlang een foto van Brigitte Bardot in mijn huis. De poster heb ik op een canvas doek geplakt en deze staat de ene keer beneden in de woonkamer. Een andere keer staat deze in onze slaapkamer en dan weer op mijn kantoor.

Goed nieuws is dat je de poster nu bij ons kunt kopen. Stuur ons een email info@zomerzoen.nl en wij sturen je de poster toe.

Prijzen voor de poster met de afbeelding van Brigitte Bardot luxe kwaliteit:

70×50 cm € 39,95 (gratis verzenden)

100×70 cm € 49,95 (gratis verzenden)

140×100 € 59,95 (gratis verzenden)

 

sfeermakers in huis Zomerzoen

 

Sfeermakers in ons tiny house

Ook in ons tiny house op de Veluwe dat we verhuren, pronkt deze geweldige poster aan de muur. Kijk maar eens hoe mooi deze poster tot zijn recht komt in dit Scandinavische interieur.

tiny house huren

 

Shoppingtips:

 

Wil jij ons tiny house bekijken of huren?

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.