tienerkamer met een landelijke inrichting

Tienerkamer met een landelijke inrichting

Tienerkamer met een landelijke inrichting

Een aantal jaar geleden hebben we bij Zomerzoen een prachtig boomhutbed gekocht. Hier hebben we heel veel plezier van gehad. Mijn dochter riep altijd: “ik heb het allermooiste bed van de hele klas”. Maar nu werd dochterlief een paar weken geleden 13 jaar en zit ze sinds een aantal maanden op de middelbare. We gaven haar voor haar verjaardag een tienerkamer met een landelijke inrichting. We delen heel graag onze shoptips voor de muren, accessoires en landelijke lampen graag met jullie. Het hele mooie boomhutbed gaat naar onze zoon Martijn.

tienerkamer met een landelijke inrichting

Waarom koos Saar voor een tienerkamer met een landelijke inrichting?

Ons hele huis heeft een landelijke maar toch stoere inrichting. Deze vinden wij heel warm en knus aanvoelen maar ook voor mijn man maken de stoere elementen ons huis niet té vrouwelijk. Hij was daarin heel duidelijk toen we in dit huis kwamen wonen. Ik vind het belangrijk dat de kinderkamers in dezelfde stijl als het hele huis worden ingericht. Zo heb ik er een eenheid van gemaakt die ik vaak mis in andere huizen. De verbinding tussen de verschillende leefgebieden mis daar omdat ze overal een andere stijl hebben gebruik. Bij een landelijke inrichting hoort natuurlijk ook landelijke verlichting. Hierover vertellen we je hieronder meer.

Muren tienerkamer

Onze dochter mocht zelf de kleur voor haar muren uitzoeken. Ze had van plaatjes op Pinterest een moodboard gemaakt. Ze vindt het erg leuk om jullie pagina daar te volgen omdat jullie elke dag nieuwe inspiratie laten zien. Uiteindelijk koos ze voor de kleur Army Green van VT Wonen. Ze had een plaatje gezien dat deze mooie groene kleur gecombineerd werd met koperkleurige accessoires en dat was helemaal wat ze in gedachten had.

tienerkamer met een landelijke inrichting collage

Accessoires tienerkamer

In haar vorige kamer stond een ladder tegen de muur. Jarenlang hing ze al haar knipselwerkjes op aan de ladder. Mijn man had daar grote papierclips op vastgeschroefd. Ideaal want op deze manier kon ze gemakkelijk al haar tekeningen ophangen. Maar nu werd Saar te groot voor de tekeningen op haar ladder. We hebben de ladder zwart gespoten en deze achter haar bed neergezet.

landelijke lampen zomerzoen

Landelijke lampen tienerkamer

Saar had op een website hele mooie lampenkappen gezien die ze mooi vond. Volgens haar pasten deze perfect in het kleurenschema van haar moodboard. Via de website van Lampidee hebben we contact opgenomen om nog een vraag te stellen. Dezelfde dag kregen we nog een email terug en konden we de bestelling online plaatsen. De lampen werden heel snel geleverd en toen konden we de tienerkamer helemaal afstylen. Saar is erg blij met haar nieuwe tienerkamer met een landelijke inrichting.

Dank je wel Zomerzoen voor de fijne demontage instructie tijdens het verplaatsen van het boomhutbed.

 

Lees meer: kasten en opbergen in de kinderkamer. Klik hier

 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] tienerkamer met 2-persoonsbed inspiratie […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.