Tuin in Ibiza stijl

Tuin in Ibiza stijl

Tuin in Ibiza stijl

 

Na het verbouwen van ons complete huis van zolder tot kelderkast, is het nu tijd voor de verbouwing van onze stijl. We hebben als inspiratie onze vakantie van 2 jaar geleden genomen en we maken een tuin in Ibiza stijl. Ibiza staat garant voor tuinen die een rustige sfeer uitstralen. Waar je compleet zen kunt worden en kunt relaxen. En precies zo’n tuin willen wij met genoeg zitplekken voor ons samengestelde gezin met 4 kinderen. Zodat we niet allemaal bij elkaar hoeven te zitten maar als er vrienden komen we allemaal een eigen stukje tuin hebben.

 

Hoe zijn we begonnen met onze tuin in Ibiza stijl?

Onze tuin loopt raar. Ik zal het maar meteen bekennen. Ons huis en tuin lopen toe in een taps puntje. Achter ons huis hebben we een kleiner terras met een opbergschuurtje. Naast het huis stonden de vuilcontainers toen wij ons huis kochten en dan aan de zijkant voor hebben we een stukje tuin waar we nooit zitten. In de zomer is het daar veel en veel te warm en je zit ook meteen aan straat. Ik vind dat toch minder lekker bbq’en. Maar daar hebben we wat op verzonnen.

Laten we starten bij het stukje dat grenst aan onze keuken. Het schuurtje hebben we laten staan. Dat heb ik 2 jaar geleden al zwart geverfd. We hebben de binnenkant ook zwart geverfd en daar gaan we een gezellig stookhuisje van maken.

 

Start van de verbouwing van onze Ibiza tuin

We zijn begonnen om de achtertuin helemaal leeg te maken en een nieuw terras te laten leggen door een stratenmaker. Hieronder vind je onze shoppingtips voor het terras.

 

 

 

 

shoppingtips

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.