Tuinkussens trends van deze zomer

Tuinkussens trends van deze zomer

Tuinkussens trends van deze zomer

Elk jaar aan het begin van het voorjaar begint het bij mij te kriebelen. Toen ik 2 jaar geleden dit huis kocht en het helemaal restylde met een industriële inrichting, wilde ik ook mijn tuin helemaal in stijl aankleden. Mijn huis heeft een beetje een rare tuin. Nou ja… raar is een te groot woord, vooral onpraktisch eigenlijk. De tuin is verdeeld over 2 gedeeltes. Achter het huis heb ik een terras met een schuurtje en aan de voorkant heb ik naast het huis een flink stuk tuin waar ook een terras lag toen ik het huis kocht. Lees hieronder verder over de tuinkussens trends van deze zomer.

De kleuren van mijn huis

De fanatieke lezers van mijn blog weten dat mijn huis industrieel is ingericht met elke ruimte in de kleuren zwart, wit en hout. De basis is overal hetzelfde. Ik hou daarvan. Rust in mijn huis. Mijn baan is al druk genoeg. Als ik dan ’s avonds thuiskom in een huis dat niet klopt dan word ik daar onrustig van. Voor de kinderkamers voeg ik aan bovengenoemd kleurenpallet telkens 1 of 2 kleuren toe. Als ik 2 kleuren toevoeg dan zorg ik voor ton-sur-ton-kleuren.

Het terras met tuinkussens & de trends van deze zomer

Vanuit mijn keuken kijk ik op het terras achter mijn huis. Toen ik dit huis kocht, was het schuurtje al door de vorige eigenaar geplaatst. De voorkant van het schuurtje heb ik zwart geschilderd. Tegen het schuurtje aan staat de oude werkbank die ik meegenomen heb uit mijn bedrijfspand. Deze deed dienst in onze winkel als toonbank met pinautomaat. Dat is item in mijn interieur dat ik nooit zal verkopen.

De tuin aan de zijkant

Ook dit stukje tuin wilde ik passend stylen. Ik koos voor tuinkussens in de kleuren wit, zwart en goud. Dat vind ik mooi passen bij dit gedeelte van onze tuin. De zon staat de hele dag op dit stukje tuin en dan vind ik zwart wel erg warm. Daarom koos ik voor fris en licht voor dit stukje tuin.

Daarna zijn de vlonders aan de beurt

Zodra het herfst wordt, gaan wij onze terrassen onderhanden nemen. We zijn helemaal verliefd geworden op composiet vlonderplanken. In de vakantie gaan we de tekening maken voor het aanpassen van de terrassen.

 

Lees meer: wil jij alles weten over de nieuwste interieurtrends?

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.