VT Wonen actie

VT Wonen actie

VT Wonen actie

Als ondernemer is het vaak hollen en stilstaan. Een paar jaar geleden heb ik mezelf een doel gesteld. Als ik nadat een kwartaal afgelopen is, mijn doel gehaald heb, mag ik een cadeautje uitzoeken dat ik al heel erg lang wil. Je kent het wel. Je hebt al minimaal 10 keer naar het cadeautje gekeken op internet. Je wilt het zo graag hebben. Dat was voor mij afgelopen kwartaal een abonnement op VT Wonen. Een tijd geleden was ik lid, maar dat abonnement was afgelopen. Net toen ik het abonnement wilde aangaan zag ik deze geweldige VT Wonen actie.

 

VT Wonen actie

Hoe ziet de VT Wonen actie eruit?

Een ander cadeautje wat ik al heel erg lang mezelf wilde geven is de Just Jackie Hobo tas van Burkeley. Deze tas kost € 119,95. Ook deze had ik al minimaal 15 keer bekeken op Bol. Mijn hart maakte een sprongetje want als ik nu een abonnement op VT Wonen zou nemen dan kreeg ik deze tas gewoon gratis erbij. Toen hoefde ik niet zo lang meer na te denken en aangezien ik mijn doel voor afgelopen kwartaal gehaald heb, heb ik mezelf meteen aangemeld. Nu nog even wachten totdat ik het eerste exemplaar van VT Wonen én de tas toegestuurd krijg.

 

Specificaties van deze gave tas

 

De kleur is cognac. Ik vind dat ideaal want cognac past eigenlijk bij alles wat ik draag. Super mooi bij zwart samen met mijn cognackleurige laarsjes. Maar ik vind het ook mooi staan bij donkerblauw en wit.

De tas heeft als afmeting 33x31x7 cm en dat vind ik een heel fijn formaat. Groot genoeg om mijn telefoon, agenda en portemonee in mee te nemen en niet giga. Ook super handig zijn de vele vakjes in de tas voor je telefoon en persoonlijke spullen. Aan de achterkant tref je een vak aan met een ritssluiting. Dat vind ik (denk ik) super handig als ik op reis ga om daar mijn paspoort in mee te nemen. De schouderband kun je er ook afhalen. Is deze wat te lang (wat bij mij het geval zal zijn) dan kun je deze gemakkelijk verstellen.

Ik ben fan van deze VT Wonen actie met tas. Jippie!

 

Meld je aan voor deze VT Wonen actie

Deze actie vind je hier.

 

 

Lees meer

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.