VT Wonen kersttips tafeldekking zomerzoen

VT Wonen kersttips DIY | Zomerzoen.nl

VT Wonen kersttips

Misschien herken jij het wel. Jouw huis is ingericht in een VT Wonen stijl. Stoere meubelen in mooie kleuren. Trendy en hip. Een tafel gemaakt van een boomstam en een gezellige bank in jouw keuken. En dan komt de kerst eraan en ben jij op zoek naar VT Wonen kersttips die je zelf kunt maken. Wij hebben de mooiste VT Wonen kersttips voor jou verzameld.

VT Wonen kersttips tafeldekking zomerzoen

Tafel dekken met VT Wonen kersttips

We beginnen met het dekken van de tafel. Een donkergrijs tafelkleed gekocht bij Blokker is de basis. Het kleed heeft een linnen structuur en ik vind het mooi om dat ook te laten zien. Ik strijk het daarom nooit maar haal het vochtig uit de droger op de dag dat ik een etentje heb. De tafel dek ik met mijn servies van House Doctor. Laatst kocht ik whiskyglazen bij Hema. Soms hebben ze deze ook met een gouden randje. Dat vind ik mooier staan. Ik haalde bij Action Nederland wat kaarsenhouders en een spuitbus zwarte verf. Op een spiegel van HouseDoctor zette ik in het midden een grote kaarsenstandaard. Ik had nog wat uien in de kast liggen en die spoot ik met een spuitbus goud.

VT Wonen kersttips uien Zomerzoen

Menukaartje VT Wonen kersttips

Toen het kerstmenu bekend was, heeft vriendlief dit uitgeprint op een A4. Ik scheurde de randen, dat vind ik mooi staan. Bij Kwantum kocht ik goudkleurige paperclips en veertjes. De veertjes maakte ik met de paperclips vast aan het menukaartje.

VT Wonen kersttips menukaart Zomerzoen

Voorgerecht VT Wonen kersttips

Het voorgerecht dienen we buiten op bij de vuurkorf. Dat is zo gezellig. Allemaal nog met de jas aan en dan even rondom het kerstvuur. Ik serveer een glühwein bij mijn voorafje en kocht heerlijke olijven en lekkere olijfolie en zeezout. Bij Dille & Kamille kocht ik papieren zakjes. Ieder krijgt een eigen zakje met lekker vers afgebakken brood erin.

VT wonen kersttips broodzakje zomerzoen

Kerstkrans aan de voordeur VT Wonen kersttips

Deze krans plaatste ik op Instagram en ik kreeg er zoveel reacties op. Het houten ornament kocht ik bij het tuincentrum en ik heb het met een stoer touw vastgemaakt aan een grote haak van PTMD. Bij het tuincentrum kocht ik eucalyptus en een tak. Bij Action kocht ik een verpakking met witte sterren. Ik bond alles aan elkaar vast met goudkleurig touw. Easy peasy

VT wonen kersttips voordeur zomerzoen

 

Op KusTerug hebben we elke week weektoppers. Producten die we aanbieden met flinke kortingen. Je vindt ze hier.

Op Zomerzoen hebben we altijd messcherpe acties om een vet kinderbed te kopen. Klik hier voor de acties.

kinderkamer army thema

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

 

Wil je meepraten over VT Wonen kersttips? Of heb jij tips? Laat ze hieronder achter.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.