Waar kan ik een tiny house huren

Waar kan ik een tiny house huren?

Waar kan ik een tiny house huren?

Als je de beslissing hebt genomen om een bijzonder huisje te huren voor jouw vakantie, dan is een tiny house echt een perfecte keuze. Tiny huisjes zijn knus, klein en je kunt lekker cocoonen met 2 personen. Ben jij benieuwd naar: “waar kan ik een tiny house huren“? Lees dan even verder.

 

Vakantie in een tiny house is een beleving

Weet je wat ik zo fijn vind aan een tiny house. Elk seizoen is het een complete beleving om te verblijven in mijn tiny house. In de herfst zijn de bossen op de Veluwe zo mooi gekleurd. Die in het najaar zo mooi verkleuren van groen naar oranje en rood. Heb je geluk dan zie je aan het einde van de dag tegen de rand van de Veluwezoom een groepje herten.

In de winter vind ik het geweldig om een mooie wandeling te maken, dat kan meteen als je de deur van het huisje uitgaat, en dan thuis te komen in het huisje en de kachel aan te maken. Hout vind je altijd bij de receptie in het winkeltje tijdens openingsuren. Met warme chocomel opwarmen in het huisje vind ik zo’n verwennerij. En als de zon schijnt is het op het terras ook erg lekker. Handschoenen aan en muts op. De vuurplaats bij het huisje is heerlijk om ’s avonds marshmallows te roosteren.

De lente vind ik mooi omdat de bomen dan weer verkleuren met frisgroene blaadjes en je voor het eerst ook weer lekker zonder jas op de fiets kunt. E-bikes kun je trouwens huren bij de receptie.

En dan de zomer. Ook zo’n favoriet seizoen om hele lange wandelingen te maken in korte broek en daarna heerlijk vlees te halen bij de Keurslager in Eerbeek. Daar vind je ook de Jumbo en kun je wegwerpbbq’s kopen. Vaak nemen wij een kleine bbq mee van huis. Ik kan niet wachten totdat ik de geur van versgeroosterd vlees weer ruik. Als ik dit blog schrijf, is het midden in de herfst.

 

Waar kan ik een tiny house huren?

Wil je mijn tiny house huren? Dan vind je hier de link om te kijken of er nog plaats is in Vakantie in een tiny house.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.