Zotte Zomerzoen Dagen kinderbedden vanaf € 150 – kortingsdagen bij Zomerzoen

Wat zijn nu eigenlijk de Zotte Zomerzoen Dagen met kinderbedden vanaf € 150?

Graag leggen we jou uit hoe deze naam ontstaan is. Alweer een jaar of 9 geleden toen Zomerzoen haar showroom opende in Milheeze, zaten wij op zaterdagmiddag na sluitingstijd met alle medewerkers gezellig een wijntje te drinken en te proosten op alle drukte in de showroom die dag. Toen kwam het idee om 2 keer per jaar kortingsdagen bij Zomerzoen met kinderbedden vanaf € 150 te gaan houden. Je kent het wel. Die dagen dat je niet te lang moet twijfelen omdat de korting zo vet is.

Zo ook die middag. En iedereen vond dat eigenlijk wel een goed idee. Bij Zomerzoen maken we graag kindjes blij die een gave kinderkamer van ons geleverd krijgen maar we vinden het ook leuk als ouders bij ons een koopje hebben. Maar hoe moesten die dagen dan heten? Zomerzoen actiedagen klinkt ook zo gewoontjes. Zomerzoen kortingsdagen. Hmmm dat bekt niet zo lekker.

stoer ledikant Zomerzoen

Klik hier om alle actiebedden van de Zotte Zomerzoen Dagen te bekijken.

halfhoogslaper met grote speelhut en bureau

En ineens riep iemand: Zotte Zomerzoen

En iedereen was enthousiast. Jaaa zo moesten de kortingsdagen bij Zomerzoen gaan heten. En wat is die korting dan precies? Twee keer per jaar stellen wij onze lijst met bestsellers vast. Deze lijst wordt met korting aangeboden tijdens de Zotte Zomerzoen Dagen. Niet met een klein beetje korting. Maar met heel veel korting.

meisjeskamer met bureau

stapelbed voor een meisje

Hoe kunnen wij nu zoveel korting geven?

De prijzen van onze bedden zijn al jarenlang hetzelfde terwijl de houtprijs enorm gestegen is. Zoals de meeste van jullie weten, had Zomerzoen jarenlang een eigen winkel. In het prachtige pand in Milheeze dat ik helemaal zelf ontworpen had. Het pand dat geopend werd door Barry Atsma.

Zomerzoen en Barry Atsma

In 2017 is ons pand verkocht. Het was de bedoeling dat wij een ander pand in de Randstad zouden terugkopen. Het vinden van een geschikt pand was nog best lastig. Het moest wel in de Zomerzoen sfeer en stijl passen. In die periode werden de kortingen steeds hoger tijdens kortingsdagen. We hoorden van zoveel mensen dat een bed van Zomerzoen nu eindelijk binnen bereik lag. En eigenlijk werden wij ook wel heel erg blij van die lieve berichten van de klanten van Zomerzoen. En waren we ook heel erg blij dat zoveel kindjes heel veel slaapplezier beleven in een bed van Zomerzoen. Dus gingen we weer om de tafel. Dit keer niet om de naam van de kortingsdagen te bedenken want de Zotte Zomerzoen Dagen vonden we nog steeds leuk en zomers klinken maar om de strategie bij te stellen.

meisjeskamer in pastel

jongenskamer met legerthema

Geen nieuw pand, wel veel korting

Eigenlijk zouden we de prijzen moeten verhogen van al onze kinderkamers. Onze inkoop van het steigerhout is afgelopen zo gestegen en zoals al eerder genoemd, voeren we al jarenlang dezelfde prijzen. Maar als we nu eens geen ander winkelpand voor Zomerzoen terug zouden kopen. En als we nu eens de verhoging van het steigerhout niet aan klanten doorberekenen. Zou dat kunnen? En dan willen we voor onze klanten natuurlijk ook nog de knalprijzen van de Zotte Zomerzoen.

stapelbed in een legerkamer

stapelbed meisjeskamer in roze

Rekenen

We gingen aan het rekenen en eigenlijk kan het gewoon echt niet. Zomerzoen kinderbedden vanaf € 150. Maar wij vinden het geweldig als we foto’s krijgen van blije kindjes. En daar doen we alles voor. Dus… 2 keer per jaar vieren wij de Zotte Zomerzoen Dagen met heel veel korting. Vier jij de Zotte Zomerzoen Dagen met ons mee? En stuur jij ons een geweldige foto van jouw kindje in een bed van Zomerzoen? Wij belonen de mooiste foto’s met een plekje op onze social media kanalen in de “wall of fame van Zomerzoen”. Je mag je foto insturen op info@zomerzoen.

Wil je nu weten waar je alle bedden kunt vinden die nu in de Zotte Zomerzoen Actiedagen zitten? Klik hier.

 

halfhoogslaper met speelhut en opbergbakken

koolhydraatarme recepten van een diabeet

Zoek jij een lekker koolhydraatarm toetje? Klik dan hier.

Bo is zwanger. Wil jij haar zwangerschapsdagboek bijhouden? Lees hier over al haar zwangerschapsperikelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.